Hvorfor velge Fjordkraft?

Vi er Trygg strømhandel-sertifisert av DNV. Fjordkraft er godkjent gjennom sertifiseringsordningen Trygg strømhandel. Denne ordningen skal sikre kvaliteten i blant annet salg, produktinformasjon og markedsføring av strøm.

Hvilken strømavtale lønner seg hos Fjordkraft?

Strømavtale med spotpris

Dette abonnementet har vist seg å være billigst over tid, men siden prisen på strøm hele tiden forandrer seg, vil også strømregningene dine være forskjellige fra gang til gang.

Hvordan kontakte Fjordkraft?

Ring oss gjerne på 230 06100, chat med oss eller send en e-post. Vi er her for deg alle hverdager fra 8 til 20.

Hvorfor velge Fjordkraft? – Related Questions

Er det bindingstid på Fjordkraft?

Avtalen har 6 måneders bindingstid. Kunden må betale et bruddgebyr på inntil verdien av gitt gavekort dersom strømleveranse fra Fjordkraft i en periode på seks måneder fra leveransens oppstart ikke gjennomføres. Etter perioden med bindingstid løper avtalen til den blir sagt opp.

Hva er beste strømavtale?

Hvis du har økonomi til å følge de naturlige svingningene i kraftprismarkedet, bør du velge en spotprisavtale. Hvis prisene på kraftbørsen faller betaler du mindre, og dersom prisene stiger betaler du mer. Spotprisavtaler er det de fleste eksperter anbefaler og er billigst over tid.

Hvem har Norges billigste strøm?

NorgesEnergi er en velkjent lavprisaktør på strømmarkedet med en av oversiktens billigste strømavtaler.

Hva er Norges billigste strømavtale?

Agva kraft spot 12 er norges billigste strømavtale. Strømavtalen har et negativt påslag på kr. -00,25,- per 15 januar 2023. Sammenligningen har bestått av alle norges spotprisavtaler.

Hva koster 1 kWh nå?

14.00-15.00
KlokkeslettPris per kWh
00.00-01.00 64,51 øre Midtre
01.00-02.00 112,26 øre Øvre
02.00-03.00 129,99 øre Øvre
03.00-04.00 130,03 øre Øvre

Hvor søker man hjelp til strømregning?

Ta kontakt med Nav eller Husbanken

Hvis du har behov for økonomisk støtte til å betale strømutgiftene dine, kan du søke om økonomisk sosialhjelp fra NAV.

Har ikke fått faktura fra Fjordkraft?

Walley sender ut faktura via e-post. Om du ikke finner fakturaen i din innboks så anbefaler vi at du sjekker i spam/ søppelpost mappen din. Du kan også kontakte Walley på telefon: 22 41 14 55, eller e-post: [email protected], og forhøre deg med de direkte.

Hva koster det å ringe Fjordkraft?

Mobilpriser
MobilabonnementFordelspris (strømkunde)Standardpris (ikke strømkunde)
Fjordkraft Mobil 1GB119 kr119 kr
Fjordkraft Mobil 5GB199 kr249 kr
Fjordkraft Mobil 10GB249 kr299 kr
Fjordkraft Mobil 15GB299 kr349 kr

Kommer ikke inn på Fjordkraft?

Du kan skrive inn telefonnummer og fødselsdato, så sender vi deg en kode på SMS. Om du har problemer med å logge deg inn kan du kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg. Var dette svaret nyttig?

Har Fjordkraft spotpris?

En enkel strømavtale med spotpris

Dette er vår mest populære strømavtale. Med spotpris får du en avtale som følger markedsprisen fra time til time, noe som normalt gir lave priser over tid.

Når på døgnet er strømmen billigst Fjordkraft?

Blant annet er det totale strømforbruket som regel på det høyeste mellom klokken 8-9 og klokken 17-18. Det vil si at strømprisen ofte er på sitt dyreste på disse tidspunktene. I motsetning er forbruket normalt sett lavere og gjerne billigere i tidsrommene 22-07 og 12-15.

Har Fjordkraft mobil 5G?

Alle som er kunde hos Fjordkraft Mobil har full Telenor-dekning. Det betyr at du har full dekning og maks hastighet i Telenor-nettet – også på 5G.

Hvem er billigst på strøm?

NorgesEnergi er en velkjent lavprisaktør på strømmarkedet med en av oversiktens billigste strømavtaler. Vinner av Norsk Kundebarometer 7 ganger, sjetteplass hos Norsk Kundebarometer 2022.

Har Fjordkraft internett?

Full Telenor-dekning

Alle våre abonnement har full fart i nettet, altså trenger du ikke betale ekstra for å få full hastighet hos oss.

Hvorfor kjøpe 5G mobil?

5G vil gi høyere hastigheter, bedre kapasitet og færre forsinkelser sammenlignet med dagens mobilnettverk. Denne utviklingen vil åpne opp for helt ny teknologi og nye muligheter. Med 5G vil du kunne få ti ganger hastigheten du får med 4G i dag.

Hva er ulemper med 5G?

Etter en grundig gjennomgang så har vi konkludert med at den største ulempen med 5G er at signalene ikke når like langt som 3G og 4G signalene. Ettersom rekkevidden er kortere så vil dette medføre at flere 5G sendere må settes opp slik at det skal nå alle brukerne.

Leave a Comment