Kan ikke ringe med ice?

Test SIM-kortet i en annen mobiltelefon for å finne ut om det er noe galt med mobilen du bruker. Hvis du fortsatt ikke kan ringe ut eller motta samtaler, så kan du ta kontakt med vår kundeservice på telefon 21 00 00 00 eller via chat. Mobilabonnement har 5 undermeny elementer.

Når stenger ice kundeservice?

Har du spørsmål eller trenger hjelp til å finne produkter som passer ditt behov, tilbyr vi også personlig salg over telefon. Ring oss på telefonnumrene under. Vi er tilgjengelig mandag – lørdag kl. 10-18.

Hva er forskjellen på ice og Ice+?

mobilnett. ice har bygget Norges nye og moderne mobilnett (ice+) for å gi deg dekningen og hastigheten du trenger til lav pris. Alle våre abonnement gir deg mye data til lav pris, men iceJunior og Data Frihet er rene ice+ produkter og gir deg derfor enda mer data for pengene.

Kan ikke ringe med ice? – Related Questions

Er ice under Telia?

Konkurrenten Ice, som bygger ut Norges tredje mobilnett, har nemlig inngått en ny avtale med Telia. Selskapet leier tilgang hos Telia der de selv ikke har dekning, men grunnet en ny myndighetsregulering av Telenor har Ice klart å forhandle ned takstene dramatisk.

Hva slags nett bruker ice?

ice + Telia = Det beste for deg

Siden vi bygger et rent mobildatanettverk som er rigget for fremtidens mobilløsninger, vil alle vanlige samtaler skje i Telia sitt nett. I områder hvor vi ennå ikke har bygget egen 4G-datadekning, vil kundene våre få tilgang til Telias 4G-dekning.

Hva er ice familie?

Alle skal få mer når de samler fler. Derfor har vi lansert iceFamilie – familiepakken hvor du får fordeler av å samle familien på én faktura hos ice. Når du har to eller flere mobilabonnement, og ett abonnement koster minst 99,- i måneden, får du automatisk iceFamilie, helt uten å måtte aktivere noe selv.

Hva betyr ice?

Det man ønsker er at dere lagrer en person som heter ICE (In Case of Emergency). Under dette står navnet på den personen som man mener bør kontaktes i tilfelle en ulykke.

Hva er ice Max?

Med iceMax får du ubegrenset data til en fast lav månedspris. I tillegg kan du dele opptil 10 GB data med venner og kjente som også har ice, og du får hele 45 GB i måneden til bruk i EU/EØS! Nå kan du velge mellom to hastigheter når du kjøper iceMax! Hva passer deg?

Hvilken mobiloperatør har best dekning?

I følge over 5000 omtaler fra ulike sammenligningstjenester og statestikk fra Norsk Kundebarometer, har vi kommet frem til at. Best mobildekning 2023 (I Norge) leveres fra Telenor. Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk.

Er Telia bedre enn Ice?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Så lenge du bruker Ice på mobiltelefonen, og ikke i en 4G-ruter, vil du være på mobilnettet til Telia. Og det er slett ingen dårlig ting – vår dekningstest viser nemlig at Telia stort sett har like god dekning som Telenor, og i mange områder av landet til og med bedre dekning.

Har Ice god dekning?

Ett av verdens beste mobilnett

Super dekning hvor folk bor og ferdes.

Har Ice net 5G?

Derfor bygger vi et 5G-nett i verdensklasse, med overlegen kapasitet og hastighet – uansett hvor i landet du befinner deg. Nå er vi i gang med å oppgradere 3200 av våre basestasjoner, samtidig som vi bygger rundt 3900 nye. Resultatet blir et nett som dekker både dagens bruk og morgendagens muligheter.

Hvorfor velge 5G telefon?

5G vil gi høyere hastigheter, bedre kapasitet og færre forsinkelser sammenlignet med dagens mobilnettverk. Denne utviklingen vil åpne opp for helt ny teknologi og nye muligheter. Med 5G vil du kunne få ti ganger hastigheten du får med 4G i dag.

Hvilke telefoner er klar for 5G?

Er du i tvil om hvilke telefoner som støtter 5G, får du et utvalg her:
  • Hele den nye iPhone 13-serien.
  • Hele iPhone 12-serien.
  • Alle modellene i Samsung Galaxy S21-serien.
  • Samsung Galaxy S20 FE 5G.
  • Samsung Galaxy A22 5G.
  • Samsung Galaxy A32 5G.
  • Samsung Galaxy A52 5G.
  • OnePlus 9-modellene og OnePlus Nord 2 5G.

Hvor mye koster 1 GB ice?

Hvor mye data trengs? Prøv Oss abonnement, 99 kroner per måned. 1 GB abonnement, 149 kroner per måned. 3 GB abonnement, 199 kroner per måned.

Hvor lenge varer 1000 GB?

1000 MB/1GB tilsvarer omtrent:

65 000 søk på Google. 350 Youtube-klipp. 150 000 e-post. 3 000 minutter norsk radio.

Hvor mye koster 10 GB ice?

iceUng 10 GB
EtableringKr 0,00
Forbruk 10 GBKr 249,00
DatahastighetOpptil 350 Mbit/s
MinuttprisInkludert
SMSInkludert

Er det gratis å ringe til EU?

Det er langt fra gratis å ringe fra Norge til utlandet. Men det kan skille store summer basert på hvilket abonnement du har. Noe ikke alle er klar over, er at reglene om fri EU-roaming ikke gjelder når man ringer fra Norge til utlandet.

Kan man bruke ICE i utlandet?

I EU og EØS er mobildata inkludert i alle våre abonnementer, med unntak for abonnementene iceJunior og iceJunior+. Våre datapakker for utlandet gjelder i de 10 mest populære reisestedene utenfor EU: USA, Thailand, Tyrkia, Canada, Israel, Malaysia, Montenegro, Serbia, Singapore og Sveits.

Leave a Comment