Kan man avbestille Norwegian flybilletter?

Hvor lang tid tar det å få refundert penger fra Norwegian?

Ifølge regelverket har kunden krav på refusjon innen sju dager etter kanselleringen.

Hvordan søke om refusjon av flybilletter?

Hvis du avbestiller din egen flyreise har du kun rett på skatter og avgifter refundert, med mindre du har en fleksibel billett. Hvis selskapet ikke responderer på ditt krav om refusjon, eller avslår kravet, kan du du ta kontakt med kortutsteder (som oftest banken din) og be om refusjon.

Hvordan kreve kompensasjon Norwegian?

Du kan kreve å få dekket utgifter innen rimelighetens grenser og søke om kompensasjon via nettsidene våre – www.norwegian.com. Kontaktinformasjon for ditt nasjonale klageorgan (Transportklagenemnda) finner du på europa.eu.

Kan man avbestille Norwegian flybilletter? – Related Questions

Kan jeg kansellere reise Norwegian?

Dersom du ikke lenger ønsker å reise, kan du kansellere bestillingen og be om å få pengene tilbake for den ubrukte billetten, inkludert på videre flyvninger og returbilletten (dersom du har bestilt dem hos oss).

Når har man krav på kompensasjon fly?

Har du krav på standardkompensasjon? Ved forsinkelser på 3 timer eller mer, kan du ha krav på standardkompensasjon i tillegg til forpleining og eventuell refusjon. Krav på standardkompensasjon gjelder uavhengig av om du har lidt økonomisk tap eller ikke.

Hvor mye kompensasjon for kansellert fly?

Ble flyet kansellert? Les om din rett til kompensasjon her. Hvis flyet ble kansellert kan du ha rett til kompensasjon! Du har rett til en kompensasjon på opptil 5 750 kr hvis flyavgangen ble kansellert uten at dette skyldtes «ekstraordinære omstendigheter».

Hvilke rettigheter har man ved flystreik?

Du har krav på kompensasjon hvis flyet ditt ble kansellert på grunn av flystreik, og du ikke ble varslet om endringen minst 14 dager før avreisedato. Dersom flyet ditt ble kansellert, må flyselskapet tilby en ombooking på en alternativ flygning innen rimelig tid.

Hva har man rett på ved flystreik?

Blir flyet innstilt, har du rett til å velge mellom å få pengene tilbake for billetten, ombooking, eller å reise på et annet tidspunkt. Blir flyet ditt forsinket i mer enn fem timer, har du også rett til å velge mellom å få pengene tilbake for billetten, ombooking, eller å reise på et annet tidspunkt.

Hvordan søke refusjon av skatter og avgifter Norwegian?

Hvordan søke refusjon av skatter og avgifter Norwegian? Oppgi navn og referansenummer, og du vil få tilbake pengene du har krav på. Norwegian kontakter du på denne mailadressen med booking referanse, til: refusjoner@norwegian.no. I mailen må du oppi bookingreferanse.

Hva har du krav på når flyet blir kansellert?

Hvis flyet blir innstilt skal flyselskapet tilby deg tre alternativer: refusjon, ombooking så snart som mulig, eller ombooking på et senere tidspunkt.

Hvordan kan jeg kontakte Norwegian?

Mandag-fredag fra 08:00 til 20:00 CET Lør-søn fra 09:00 til 18:00 CET
 1. Danmark +45 70 80 78 80.
 2. Finland +358 (0)9 231 01 600.
 3. Frankrike +33 970 738001.
 4. Italia +390 694 802756.
 5. Tyskland +49 (800) 5895000.
 6. Spania +34 902 848 080.
 7. Sverige +46 (0)770 45 77 00.
 8. Storbritannia +44 (0)330 828 0854.

Hvis bagasjen er forsinket?

Dersom bagasjen blir forsinket, skadet eller tapt må du kontakte flyselskapets bagasjeservice på flyplassen. Her må du få en bekreftelse på at bagasjen ikke har kommet fram. Når du har fått bagasjen tilbake, må du reklamere skriftlig til flyselskapet og kreve dekket de utlegg du har hatt som følge av forsinkelsen.

Hvor mye dekker reiseforsikring ved forsinket bagasje?

Forsinket bagasje

Reiseforsikringen dekker kjøp av det aller mest nødvendige om din innsjekkede bagasje blir forsinket. Dette gjelder umiddelbart etter forsinkelsen, men du må likevel huske å få dokumentasjon på forsinkelsen fra transportør eller reiseselskapet.

Hvor mye penger får man for forsinket bagasje?

Blir bagasjen mer enn fire timer forsinket etter adkomst, kan du handle det nødvendige av klær og toalettsaker for inntil 5.000 kroner per person. Gjelder kun ved utreise. Vi dekker ikke utgifter til ting du kjøper etter at bagasjen er tilbake.

Når bagasjen ikke kommer Norwegian?

Hvis bagasjen din er forsinket på hjemveien, regner vi med at du har tilgang til det du trenger. I slike tilfeller er det ikke vanlig at vi eller forsikringsselskapet ditt dekker kostnader for nødvendige innkjøp. Hvis vi ikke har funnet bagasjen din etter 21 dager, kan du kreve erstatning for tapt bagasje.

Hva dekker reiseforsikring Bank Norwegian?

Vilkår gjelder for forsikringen, blant annet:
 • Reisen må starte og slutte i Norden.
 • Gjelder på reiser i inntil 90 dager.
 • Dekker avbestilling av reise med inntil kr 50 000.
 • Erstatter tapt bagasje eller kompenserer for forsinket bagasje.
 • Dekker sykdom og ulykke på reise, samt hjemtransport.

Hva skjer med bagasjen når man mellomlander?

Bagasjen blir overført til neste fly om den er merket til endelig bestemmelsessted og ikke inneholder dyr eller våpen. Ordningen gjelder kun for passasjerer som reiser med gjennomgående billetter. Det betyr at bagasjelappen din er merket med sluttdestinasjonen og ikke med «OSL» når du sjekker inn i utlandet.

Er det lov å ta med alkohol i kofferten?

Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl.

Er hårspray lov på fly?

Man kan ta med det antall reservesylindere man trenger til reisen, men bare av samme størrelse. Hårstyling utstyr som inneholder hydrokarbongass, opptil én (1) per passasjer eller besetningsmedlem, forutsatt at sikkerhetsdekselet er godt festet over varmeelementet. Hårstyling utstyr må aldri brukes om bord på flyet.

Leave a Comment