Kan man bruke Ruter billett på Flytoget?

Reiser du med Flytoget, flybusser eller shuttlebusser på Oslo lufthavn, gjelder Flytogets og busselskapets egne billetter og priser. Flytogets og flere flybusselskapers billetter gjelder ikke på Ruters transportmidler. Unntaket er Flybussens linje FB1, FB2, FB3 og FB5, som Ruter har billettsamarbeid med.

Hvem reiser gratis på Flytoget?

Billettkategorier* Alle barn under 16 år i følge med en person over 16 år (uansett billettype) reiser gratis og trenger ikke billett. Ungdom til og med 20 år reiser til halv pris mot fremvisning av gyldig legitimasjon. Studenter reiser til halv pris mot fremvisning av gyldig studentbevis.

Hvordan kjøpe Flytog billett?

Kjøp billettflytoget.no
  1. Besøk vår nettbutikk, og velg hvilke stasjoner du reiser til og fra.
  2. Skriv inn ditt mobilnummer og e-post, før du fortsetter til betaling.
  3. Når du ser siden for kjøpsbekreftelse, har vi allerede sendt deg billettene.
  4. Du kan dele billettene med familie, venner eller kolleger.

Kan man bruke Ruter billett på Flytoget? – Related Questions

Kan man betale med vipps på Flytoget?

Uten et tastetrykk

Teknologien er utviklet på den måten at radiosendere på Flytoget vil fange opp når reisen er avsluttet, og det er først når man går av toget at reisen belastes gjennom VIPPS. – Har du installert VIPPS på mobiltelefonen din kan du altså komme deg til og fra Gardermoen uten et tastetrykk.

Hvor mange ganger kan du bruke flytog billett?

Billetten kan valideres to ganger slik du kan reise frem og tilbake fra Gardermoen på samme billett. Merk at hjemreisen må være innenfor gyldighetstiden til billetten.

Hvor lenge varer en billett på Flytoget?

Du er her:

Billettene er gyldige i 90 dager fra kjøpsdato.

Er det lov å spise på Flytoget?

Er beruset eller gjennom oppførsel kan medføre sikkerhetsrisiko eller være til sjenanse for medpassasjerer. Bruk av rusmidler om bord i Flytoget er ikke tillatt. Ikke retter seg etter Flytogets anvisninger.

Er Ruter og Vy det samme?

Vy og Ruter har et omfattende samarbeid innenfor Oslo og tidligere Akershus (se sonekart for Oslo og Akershus på ruter.no). Samarbeidet innebærer at du kan kjøpe en Ruter-billett (for eksempel i Vy-appen) og bytte fritt mellom Vys tog og Ruters transportmidler innenfor de sonene du har betalt for.

Hvordan kjøpe billett med Vy app?

Gå til «Mine billetter og reiser» i appen. Velg «Legg til billetter i appen». Skriv inn referansekoden slik den står på salgskvitteringen. Billetten vil da bli lastet ned på mobilen og slettes på mobilen den var på opprinnelig.

Hvor lenge er en flytog billett gyldig?

Billettene er gyldige i 90 dager fra kjøpsdato.

Hva kostet Flytoget?

Flytoget, Samferdsel | Koster 1,2 milliarder.

Kan man bruke Ruter billett på tog til Gardermoen?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke). Det er ikke pristillegg på nattbussene.

Er Ruter og Vy det samme?

Vy og Ruter har et omfattende samarbeid innenfor Oslo og tidligere Akershus (se sonekart for Oslo og Akershus på ruter.no). Samarbeidet innebærer at du kan kjøpe en Ruter-billett (for eksempel i Vy-appen) og bytte fritt mellom Vys tog og Ruters transportmidler innenfor de sonene du har betalt for.

Hvordan bruke Ruter kort på tog?

Kjøp billett på billettautomaten på stasjonen, og velg reisepenger som betalingsmåte. Husk å lese av reisekortet på en kortleser før du går om bord slik at billetten aktiveres. Betaler du med reisepenger om bord på toget må du betale et ombordtillegg.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det lov å spise på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Er det lov å ha hund på tog?

Kjæledyr med skulderhøyde under 40 cm reiser gratis sammen med deg. Dyret må være på gulvet ved dine føtter og du får ikke et ekstra sete. Hvis du ønsker et ekstra sete for mer gulvplass, kan du kjøpe kjæledyrbillett selv om dyret har skulderhøyde under 40 cm.

Er det wifi på Vy tog?

Trenger du nett? På de fleste av våre tog kan du få tilgang til trådløst internett – helt gratis. Bare husk at internettforbindelsen kan variere underveis.

Er det lov å drikke brus på buss?

Det er forbud mot å drikke alkohol på offentlig sted. Dette forbudet følger av alkoholloven § 8-9 nr. 6 . Forbudet gjelder ikke det å frakte med seg alkohol.

Leave a Comment