Kan man kjøpe billett på hurtigbåten?

Her kan du kjøpe billetter på forhånd. For å være sikret plass på hurtigbåtene, er det viktig at du forhåndsbestiller billetter. Pris på reisen kommer fram ved søk i reiseplanleggeren og ved booking av reise. Kjøp billetter og bestill seteplass for din hurtigbåtreise.

Hvor mye koster fergen fra Bodø til Moskenes?

Pris plassgaranti Bodø – Værøy – Røst – Moskenes 2021
 • 200,- BodøMoskenes for kjøretøy opp til 6 meter,
 • 500,- BodøMoskenes for kjøretøy over 6 meter,
 • 200,- Lødingen – Bognes for kjøretøy inntil 6 meter,

Hvor lang tid tar fergen fra Bodø til Moskenes?

Lofoten har fastlandsforbindelse via Lofast (E10), men kommer du med bil sørfra via E6 er du avhengig av ferge, enten Bognes-Lødingen (1t) eller BodøMoskenes (3t 15min).

Kan man kjøpe billett på hurtigbåten? – Related Questions

Hvor mye koster ferge med AutoPASS?

Ett AutoPASS-ferjekort koster 50 kr som trekkes fra innbetalt forskuddsbeløp. Ferjekort sendes i post når innbetaling av forskuddsbeløp er mottatt.

Hvor mange ferger på Kystriksveien?

Kystriksveien er Fylkesvei 17 fra Steinkjer til Bodø, samt tilstøtende områder/øyer. Veien er på hele 650 km, går gjennom 21 kommuner og to fylker. Det er seks ferger på strekningen.

Hvor mange ferger er det i Norge?

Vi har 130 ferjesamband i Norge

Ferjene er en viktig del av det norske transportsystemet. Det transporteres årlig 20 millioner kjøretøy og 40 millioner passasjerer på norske bilferjer. Vi har om lag 130 ferjesamband i Norge.

Hvor går Kystriksveien?

Kystriksveien starter i Steinkjer i Trøndelag og snor seg opp langs Namdalskysten og Helgelandskysten, før den etter 650 kilometer ender i Bodø. På veien passerer du høye fjell, fiskevær og kritthvite strender …

Hvor mange ferger går mellom Halhjem og Sandvikvåg?

Ferjesambandet HalhjemSandvikvåg
OperatørerTorghatten Nord
Lengde21,6 km
Overfartstid45 minutter
Turer54 per retning og døgn

Hvor mange biler tar ferga til Lødingen?

Passasjerkapasiteten er på 390. Kapasitet for personbiler er ca. 120, eller 12 trailere og 80 pbe.

Er det lov å ha hund på ferge?

Er det lov med hund/kjæledyr på ferge? Ja, det er det. Det er tillatt å ta med hund og andre mindre dyr på både buss, hurtigbåt og ferge. På ferge skal hunde enten være i kjøretøyet eller i bur på bildekk eller annet anvist sted.

Hvordan betale på ferja?

AutoPASS er det nasjonale automatiske betalingssystemet for bomstasjoner og ferge. For de samband som ikke er gratis (f.o.m. 1. juli 2022) brukes det automatiske betalingssystemet AutoPASS for betaling på ferge. Norske kjøretøy trenger verken avtale eller brikke for å reise med ferge.

Hvilken ferger er gratis i Nordland?

I det forrige statsbudsjettet ble det vedtatt på at det skal være gratis å reise med ferge på de sambandene som har under 100.000 passasjerer i året.

Nordland:

 • Festvåg – Misten.
 • Forøy – Ågskardet.
 • Horn – Andalsvåg.
 • Sandnessjøen – Dønna – Løkta.
 • Søvik – Herøy.

Når blir det gratis ferjer?

Gratis ferje kan bli innført i andre halvår 2022. – For Ap-Sp-regjeringa er det avgjerande viktig å legge til rette for at folk skal kunne bu, arbeide og leve gode liv i heile Norge. Med dette foreslår altså regjeringa å løyve totalt 83 millionar kroner til fylka i 2022, for å gjere eit stort tal ferjesamband gratis.

Er det gratis å gå på ferge?

Ein betaler kun for køyretøy. Passasjer er gratis, dette gjelder både dei som er passasjerar i køyretøy og dei som kjem til ferjekaia på andre måtar. Med fergeavtale eller autopassbrikke registrert på kjennemerket får ein rabatt på fergereisa.

Når blir ferger gratis?

Regjeringen har satt av 59 millioner i revidert statsbudsjett for 2022 til gratis ferje på ferjesamband som hadde under 100.000 passasjerer i 2019. Dette betyr at fra 1. juli vil flere samband bli gratis.

Er det gratis med elbil på ferje?

Stortinget har vedtatt at elbiler skal betale maksimalt halv pris av det bensin- og dieselbiler betaler på ferjer. Dette er nå innført på både riks- og fylkesveier.

Hvilken fergesamband blir gratis?

Ytterlegare fire ferjesamband i Møre og Romsdal blir gratis frå midten av august neste år.

Hvilke ferger blir gratis Vestland?

Gratis ferjer
 • Hisarøy – Mjånes.
 • Barmen – Barmsund.
 • Klokkarvik – Lerøy – Bjelkarøy – Hjellestad.
 • Daløy – Haldorsneset.
 • Fjelberg – Sydnes – Utbjoa.
 • Kinsarvik – Utne.
 • Fedje – Sævrøy.
 • Masfjordnes – Duesund.

Hvordan fungerer AutoPASS på ferje?

Når du oppretter en AutoPASS for ferje forskuddsavtale og betaler inn et forskuddsbeløp, får du en AutoPASS-ferjekonto. Ved ferjereiser trekkes betaling – med rabatt – fra innbetalt forskudd på din ferjekonto. Betaling av forskudd kan gjøres på følgende måter: Faktura per post (gebyr tilkommer)

Leave a Comment