Kan man kjøpe billett på toget?

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Hvordan bestille togbillett?

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen.

Hva slags billett bruker man på tog i Oslo?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter.

Kan man kjøpe billett på toget? – Related Questions

Kan man gå på toget uten billett?

Du må ha gyldig billett for å reise med Vy. På vy.no finner du informasjon om ulike billettyper og reglene for dem. Digitale/elektroniske billetter skal være aktivert før du går på toget. Hvis du ikke har gyldig billett før du går på toget, må du kjøpe billett av Vys personale om bord ved første anledning.

Er det toalett på Vy tog?

Er det toalett om bord? Ja.

Kan man bruke enkeltbillett på tog?

Fra 1. mars kan du også bruke enkeltbillett i sone A på toget. Du kan lese mer om enkeltbillett på tog.

Hva er gjennomgående billett?

Hva er gjennomgående billett? Passasjerer som har mulighet for å benytte seg av domestic transfer-ordningen «Connecting Norway» på Oslo Lufthavn må sørge for at de har en såkalt gjennomgående billett. En gjennomgående billett betyr at det står endedestinasjon, og ikke «OSL» på billetten.

Hva er enkeltbillett?

Enkeltbillett er en billett som gjelder for én reise med overgang.

Hvordan velge sete Vy?

Når du har funnet avgangen du ønsker å reservere sete på, klikker du på den lysegrønne knappen «Velg sete» under denne avgangen.

Kan man betale med Vipps på toget?

Du kan betale med kredittkort eller Vipps.

Hvordan betale på Vy tog?

Hvordan kan jeg betale når jeg kjøper billett på nett? Kjøper du billett på vy.no kan du betale med kort (Visa/Mastercard), Vipps, PayPal eller faktura. Kjøper du billetten i Vy-appen kan du betale med kort (Visa/Mastercard) eller Vipps.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det lov å spise på toget?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Er det lov å ha hund på tog?

Kjæledyr med skulderhøyde under 40 cm reiser gratis sammen med deg. Dyret må være på gulvet ved dine føtter og du får ikke et ekstra sete. Hvis du ønsker et ekstra sete for mer gulvplass, kan du kjøpe kjæledyrbillett selv om dyret har skulderhøyde under 40 cm.

Kan man lade tlf på tog?

Han opplyser om at de fleste togene har god tilgang på strømuttak. Noen har det ved hvert sete, mens andre har uttak enkelte steder på toget. – Det er ikke noe i veien for at kunder som opplever å gå tom for batteri, kan bruke disse til å lade telefonen. Men selve laderen er noe hver enkelt må stå for selv, sier Lunde.

Hvor fort kjører vanlig tog?

I ordinær trafikk har toget en topphastighet på 380 km/t.

Kan man bruke ruter til tog?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Leave a Comment