Kan man reise med Color Line uten pass?

Må jeg ha med pass? Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Hvor legge inn tilbudskode Color Line?

Har du mottatt gavekort? På gavekortet, e-posten eller verdikupongen du har mottatt finner du en gavekortkode/tilbudskode. Fyll inn denne koden i søkefeltet over og klikk søk for å få opp mer informasjon og bestille.

Hvor lang tid tar Color Line Kristiansand Hirtshals?

SuperSpeed har 2 daglige avganger fra Kristiansand og Hirtshals. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Kan man reise med Color Line uten pass? – Related Questions

Kan man betale med euro på danskebåten?

Oslo – København Alle priser om bord er i danske kroner. Vi aksepterer både euro og norske og svenske kroner, men du vil kunne få tilbake veksel i danske kroner.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Hvor lang tid tager fergen fra Hirtshals til Kristiansand?

Strekningen trafikkeres av SuperSpeed 1. Overfarten tar 3 timer og 15 minutter.

Hvor lang tid bruker Color Line til Danmark?

Bilpakke fra Larvik til Danmark

Overfarten med SuperSpeed fra Larvik tar kun 3 timer og 45 minutter. Det lønner seg å bestille tidlig, da sikrer du deg god pris og plass på ønsket avgang. Nyt et deilig måltid på overfarten. Medlemmer av Color Club får de beste prisene på bilpakke til Danmark.

Hvor lenge tar danskebåten?

Ruten går fra Oslo i Norge til København i Danmark. Rederiet er DFDS Seaways og dagens skip på ruten er MS «Pearl Seaways» og MS «Crown Seaways» som går i pendeltrafikk mellom stedene slik at det er daglige avganger fra begge steder. Hjemmehavnen til skipene er i Frihavn i København. Overfarten tar 17 timer.

Hvor lenge er man i Kiel Color Line?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Er det påbudt med munnbind i Kiel?

Hvilke smittevernregler gjelder i Tyskland? I Kiel, og resten av Schleswig-Holstein, er munnbind påbudt på offentlig transport og turistbusser. Butikker og serveringssteder kan på eget initiativ kreve bruk av munnbind, men det er ikke lenger et generelt påbud fra myndighetenes side.

Hva er forskjellen på Color Line Magic eller Fantasy?

Det som skiller de primært utseende messing er på Magic er det tre dekk med de utstikkende vinduene helt forut. Kontra fantasy hvor du bare har to dekk med disse vinduene. Magic er noe større og har ett dekk mer enn søsterskipet med fem stjerners lugarer.

Kan man ta med alkohol på Color Line?

Reise som er kortere enn 24 timer

Dersom du har vært ute av Norge i mindre enn 24 timer har du ikke lov til å ta med deg alkohol eller tobakksvarer som ikke er avgiftsbetalt. Det vil si at det er lov til å ta med alkohol– og tobakkskvoten, men ikke uten at den er beskattet der den kommer fra.

Hva koster det å fortolle 1 flaske vin?

Informasjon om avgiftssatsar for alkohol for 2023
Alkoholhaldig drikkVolumprosent alkoholKroner
Lettøl og annaover 2,7 t.o.m. 3,712,79 pr. liter
Øl og annaover 3,7 t.o.m. 4,722,15 pr. liter
Vin og sterkølover 4,7 t.o.m. 22,04,95 pr. volumprosent og liter
Brennevinover 22,0 t.o.m. 60,08,45 pr. volumprosent og liter

Hvor mye koster det å fortolle en kasse øl?

januar 2020. Eksempelvis kan du fortolle inntil 27 liter øl, hvor satsene nå er 22 kroner per liter eller 8 kr per 0,33 liter. De nye satsene for vin med alkoholprosent under 15 prosent, er 66 kroner per liter eller 50 kroner per helflaske.

Hvor mye øl og vin kan man ta over grensa?

Kvote for alkohol og tobakk:
VaretypeMengde
Brennevin/sprit/likør og lignende over 22 % til og med 60 %1 liter
Vin og lignende over 2,5 % til og med 22 %1,5 liter
Øl over 2,5 % (også sterkøl), eller rusbrus o.l. over 2,5 til og med 4,7 %2 liter

Hvor mye vin per person?

Beregn nok og riktig drikke

– Man beregner ca 7 glass per flaske vin. Det er vanlig å beregne 1 glass vin til forrett, 2 glass vin til hovedrett og gjerne et glass dessertvin eller champagne som avslutning, totalt 4 glass per person.

Hvor mange flasker vin over grensa?

Alkohol og tobakk over kvoten Som reisande til Noreg kan du, i tillegg til den tollavgift- og avgiftsfrie kvota, nytte ei forenkla ordning for overgang til fri disponering (tidlegare forenkla fortolling) for inntil 27 liter øl eller vin, fire liter brennevin, 400 sigarettar og 500 gram tobakk eller snus.

Hva lønner det seg å kjøpe på taxfree?

– Vin, sprit, tobakk og sjokolade er de klassiske taxfree-varene som reisende vet at de kan spare gode penger på taxfree-handelen, sier norgessjef Christoffer Reina for prissammenligningstjenesten Prisjakt.no til Nettavisen.

Hva er billigst taxfree eller Sverige?

I snitt koster taxfree-varene vi har sammenliknet 281,5 kroner i Norge, 54 kroner mer enn varene i Sverige. Dette tilsvarer en prisforskjell på 20 prosent. Dessuten er alle de åtte varene dyrest i Norge, uten unntak.

Leave a Comment