Kan man sejle fra Danmark til Bergen?

Vores to moderne miljøskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, transporterer dig hurtigt og komfortabelt fra Hirtshals i Danmark til Stavanger og Bergen i det smukke Vestnorge. Sejladsen starter i Hirtshals.

Hvor sejler Fjordline fra?

Vores to moderne miljøskibe, MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, transporterer dig på kun 4.5 time fra Hirtshals i Danmark over Skagerrak til Langesund, der er porten til oplevelser i Telemarken. Fra Hirtshals sejler vi den lige vej til Langesund i det smukke Norge.

Hvor mange færger har Fjordline?

Oversigt over vores færgeruter

Vores fire skibe opererer på fem forskellige færgeruter mellem Norge, Sverige og Danmark.

Kan man sejle fra Danmark til Bergen? – Related Questions

Kan man sejle fra Grenå til Varberg?

Grenå til Varberg færge

Grenå Varberg færgeruten forbinder Danmark med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 15 minutter.

Hvem sejler fra Hirtshals?

Fra Hirtshals Havn er der afgange til Larvik, Langesund, Kristiansand, Stavanger og Bergen i Norge, samt Torshavn på Færøerne og Seydisfjordur på Island. Senest er der i 2020 blevet etableret ruter til Reykjavik (Thorlakshöfn) på Island samt Scrabster i Scotland.

Hvor mange færger er der i Norge?

Med mange fjorde og øer er færger en integreret del af vejnettet i Norge. Der er over 100 færgeruter i Norge, og mange af dem giver mulighed for at nyde naturen på en anden måde end fra bilen.

Hvor mange færger er der i Danmark?

Færgeruter i og fra Danmark

Indenrigs – (Der er 53 faste færgeruter i Danmark)

Hvilke færger sejler til Oslo?

Frederikshavn til Oslo færge

Frederikshavn Oslo færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer 5 minutter.

Hvem ejer Fjordline?

Selskabet ejes af Johan H. Andresen og hans to døtre Katharina og Alexandra.

Er Fjord Line dansk?

Fjord Line blev grundlagt i 1993 og er i dag Norges næststørste færgerederi i international passager- og godstrafik mellem Danmark, Norge og Sverige med en markedsandel på 21 %.

Er der wifi på Fjordline?

Er der internetforbindelse om bord? Ja, der kan købes internetforbindelse om bord på alle vores skibe.

Hvor hurtigt sejler Fjordline?

Fjord Line kan bryste sig af at have den absolut hurtigste forbindelse mellem Hirtshals og Norge. Med den nye topmoderne katamaran HSC Fjord FSTR er overfartstiden nemlig kun 2 timer og 15 minutter fra Hirtshals til Kristiansand, der er det perfekte udgangspunkt til at opleve det sydlige Norges mange perler.

Hvor lang tid tager det at sejle til Norge fra Hirtshals?

Kom hurtigt til Norge med SuperSpeed. Med Color Lines 4 daglige afgange over Skagerrak er det enkelt at finde en overfart der passer for dig, når du enten rejser til eller fra Norge. Overfarten med Superspeed tager kun 3,5 time.

Hvad koster en færgebillet til Norge?

Billigste færge fra Jylland til Norge (og retur)
  • Fjord Line: Fra 1.897 danske kroner for Hirtshals – Langesund (og retur) – Beregn pris.
  • Kun sommer – Fra 1.998 danske kroner for Hirtshals – Kristiansand (og retur) – Beregn pris.
  • Color Line: Fra 3.510 danske kroner for Hirtshals – Larvik (og retur) – Beregn pris.

Hvor lang tid tager det at sejle til Bergen?

Hirtshals Bergen færgeruten forbinder Danmark med Norge. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Fjord Line. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 16 timer 30 minutter.

Hvor længe kan man sejle gratis?

Som en del af Sommerpakken 2021, er passagerfærger gjort gratis for de rejselystne danskere, der rejser til fods eller med cykel. Modsat sidste år, har rederierne og øerne selv indflydelse på, hvornår ruterne skal gøres gratis, så længe der er tale om mindst 30 dage med gratis færger mellem 1. juli og 30. september.

Leave a Comment