Kan man ta tog fra Oslo til Stockholm?

Turen fra Oslo til Stockholm tar omtrent 5 timer og 30 minutter og har ingen bytter. Så når du går på togetOslo sentralstasjon er det bare å nyte turen og slappe av. Det er Statens Järnväger, populært kalt SJ, som har ansvaret for linjen.

Hvordan komme seg til Stockholm fra Oslo?

Den raskeste måten å komme seg til Stockholm fra Oslo er med fly, med en gjennomssnittstid på 55 min. Andre reisemuligheter til Stockholm tar ofte lengre tid. Å komme seg til Stockholm med buss kan ta i gjennomsnitt 7 t 5 min. Å reiser med tog kan behøve i gjennomsnitt 5 t 35 min med reisetid.

Hva koster det med tog til Stockholm?

Tog fra København til Stockholm Central
ReisetidFra 5 t 13m
PrisFra € 372,20
Avstand522 km
Frekvens17 tog per dag
Første avgang02:47

Kan man ta tog fra Oslo til Stockholm? – Related Questions

Er det gratis nett på tog?

Er det internett om bord? Vi tilbyr gratis trådløst internett om bord på Bergensbanen, på regiontogene og de fleste lokaltog. Unntakene er enkelte lokaltog (Ski–Oslo S, Spikkestad–Asker–Lillestrøm og Stabekk–Moss) og tog på Bratsbergbanen.

Hvem kjører tog Oslo Stockholm?

Det går tog fra Oslo til Stockholm via Värmland. Reisetiden er ca. 6 timer. Togene kjøres av SJ med deres InterCity vogner.

Hvor mye koster det å kjøpe billett på tog?

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Hvor mye koster tog fra Oslo til København?

De billigste billettene finner du ved å bestille så tidlig som mulig, og unngå travle tidspunkter. En billett fra Oslo til København koster i gjennomsnitt 914 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 914 kr. ons.

Kan man ta tog til Stockholm?

For å reise med tog fra Oslo (Norge) til Stockholm (Sverige) har du direkte togforbindelser med Snabbtag / X2000 høyhastighetstog. Reisetiden er fem timer. Billettprisene starter fra 195 kr (20 Euro).

Hvor mye koster bot på tog?

Avskrekkende gebyr

Det er sikkert du også. Gambler du på å ikke løse billett, må du regne med en eller annen gang å bli tatt: Gebyret på 950 kroner eller 1150 om du er uenig, er svimlende høyt og surt. Det skal virke avskrekkende.

Kan barn få bot?

Både politi og Statens vegvesen kan ilegge overtredelsesgebyr (bot) for dette. Men som du skriver, er den kriminelle lavalderen i Norge 15 år. Det betyr at du ikke kan bli straffet av politiet og domstolen hvis du bryter loven og er yngre enn 15 år. Et barn under 15 år kan derfor ikke få bot.

Kan man gi bot til barn?

Som du kanskje vet er den kriminelle lavalder i Norge 15 år. Det betyr at barn under 15 år ikke kan straffes av politiet eller domstolen hvis de gjør noe ulovlig. Dette innebærer at barn under 15 år ikke kanbot hvis de gjør noe ulovlig, og at heller ikke foreldrene til barna må betale bot.

Er det gratis for barn å ta tog?

Barn. Barn fra 0 til og med 5 år reiser gratis på alle billetter utenom Pluss og Pluss Refunderbar. Barn fra 6 til og med 17 år får 50 prosent rabatt på Enkeltbillett og Flex Refunderbar.

Er det lov å ha med hund på tog?

Kjæledyr med skulderhøyde under 40 cm reiser gratis sammen med deg. Dyret må være på gulvet ved dine føtter og du får ikke et ekstra sete. Hvis du ønsker et ekstra sete for mer gulvplass, kan du kjøpe kjæledyrbillett selv om dyret har skulderhøyde under 40 cm.

Hvor mye er honnørrabatt?

Ektefelle eller registrert partner til personer som har rett til honnørbillett, får også kjøpe honnørbillett når disse reiser sammen. Vy: Honnør får følgende rabatter: Enkeltbillett: 50 prosent rabatt. Periodebillett: ingen rabatt.

Hva er aldersgrensen på tog?

Det finnes ingen aldersgrense for å ta tog uten voksne, men ifølge NSB sine nettsider , er det en anbefalt aldersgrense på 10 år. Hvis det er snakk om lengre togturer der man må bytte tog, anbefales det at man er minst 12 år.

Kan en 16 åring reise alene?

Det finnes ikke en bestemmelse om at man må være 18 år for å reise alene til utlandet, men så lenge du er under 18 år, er det foreldrene dine som er ansvarlig for deg og som kan avgjøre om du får reise til utlandet.

Når kan man ta tog alene?

Barn under 10 år bør ikke reise alene med tog. For lengre reiser med tog– bytte, bør barnet være 12 år eller eldre.

Er barn gratis på tog i helgen?

Husk grupperabatten på hverdager etter kl. 18:00, lørdager, søndager og offentlige fridager. Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis. Barn under 6 år telles ikke med i antallet – de reiser alltid gratis.

Kan man sitte hvor man vil på tog?

Kan jeg reservere sete hvor jeg ønsker i toget? Nei. Det er kun setene i setereservasjonsvognen som kan reserveres, og disse setene ligger tilgjengelig i setekartet. Hvis alle setene er reservert, er tilbudet om setereservasjon utsolgt.

Leave a Comment