Kan man velge postkontor?

Kan man sende pakker i post i butikk?

Post i Butikk og postkontor

Vi har Post i Butikk over hele landet hvor du kan hente og sende pakker.

Hvor mange postkontor er det i Oslo?

Seks postkontor igjen

Fem av dem ligger i Oslo, det sjette i Longyearbyen.

Er Posten og Bring det samme?

Posten er vårt tilbud til det norske folk. Posten leverer pakker og brev til privatpersoner i hele Norge. Bring er vårt tilbud til det nordiske markedet. Bring tilbyr løsninger for bedriftskunder i det nordiske markedet og til privatkunder utenfor Norge.

Kan man velge postkontor? – Related Questions

Når på dagen kommer pakker?

Motta post og pakker

Mottar du post i postkasse vil du motta adressert post annenhver dag mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka. Gjelder også for deg som har landpostbud. Har du postboks leverer vi alle virkedager; mandag–fredag.

Hva er ulovlig å sende i Posten?

Dette kan ikke sendes i posten:

eksplosiver og brannfarlige stoffer. narkotiske stoffer. levende og døde dyr, inkludert rester av døde dyr. kopivarer/piratvarer.

Kan Bring leveres på Posten?

Du bestiller med EDI/TA-leverandør eller i Mybring. Vil du at vi skal hente pakkene, kan vi ordne en henteavtale. Du kan også levere inn pakkene på ditt lokale postkontor eller Post i Butikk.

Kan jeg levere Bring på Posten?

Mottaker henter selv på ønsket utleveringssted (nærbutikk, pakkebokser, postkontor).

Kan man returnere Bring på Posten?

Dine kunder kan returnere små pakker som passer i postkassen og veier opptil 2 kg. Returen bestilles med EDI, på samme måte som for øvrige pakketjenester. Du velger selv om du ønsker å legge returetiketten i pakken sammen med varene du sender, eller ettersende den på e-post ved behov.

Hva het Bring før?

Frem til 2010 het det Bring Logistics. Og før det, frem til 2008 het det Holmskau Transport. Terje Holmskau leder fortsatt selskapet. Han er antagelig en ikke ubetydelig bidragsyter til at dette er et stabilt lønnsomt selskap i Bring-systemet.

Er Bring Posten eller PostNord?

Ønsker du at kunden skal kunne hente pakke på et utleveringssted (f. eks post i butikk) er det kun Bring og PostNord som leverer en slik tjeneste i Norge. Det er enten “Klimanøytral servicepakke” nå også kalt Hentepakke fra Bring eller “MyPack Collect” fra Postnord.

Kan privatpersoner sende med Bring?

Bring er et nordisk selskap som tilhører Posten Norge Group, har 6000 ansatte og jobber med å levere pakker, post, varer og bud til både bedrifter og enkeltpersoner.

Hvilket kl slett kommer Posten?

Levering på døren bestilt i nettbutikken

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17 og 21* i byer og tettsteder. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 8 og 17.

Hvor lenge ligger en pakke på Posten?

Dersom sendingen som er sendt til deg er for stor til å leveres i postkassen, får du beskjed om at den kan hentes på Posten. Den må da hentes innen 3 uker. Hvis ikke blir den returnert til avsender. Sendinger som er sendt direkte til et hentekontor har du 7 dagers eller 3 ukers hentefrist.

Hvor lenge ettersender Posten?

Videresending kan bestilles for inntil 14 måneder. Når videresendingsperioden er utløpt, blir sendinger adressert til den gamle adressen returnert til avsender. Videresending av post kan tidligst starte 4 virkedager fra bestilling på Postens nettsider.

Blir det levert post på lørdager?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Hvor lang tid tar det og få post?

Veiledende leveringstid for all post er to til tre virkedager i hele Norge. Post leveres annenhver dag til din postkasse.

Når kommer Posten på postkontoret?

I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes.

Leave a Comment