Kommer Jul i Blåfjell i 2022?

Jul i blåfjell 14. desember 2022.

Hvor er Jul i Blåfjell spilt inn?

Originalen har animerte fjell, mens 2001-versjonen har foto av ekte fjell (Innerdalstårnet). Alle utescener ble filmet i Røros, mens alle interiør-scener ble filmet i NRKs studio på Marienlyst i Oslo. I 2015 bestemte NRK seg for at Jul i Blåfjell og spin-off serien Jul på Månetoppen (2002) aldri skulle sendes igjen.

Når sluttet Jul i Blåfjell å gå på tv?

«Jul i Blåfjell» ble sist sendt på tv i 2011, mens «Jul På Månetoppen» hadde sin siste oppvisning i 2014.

Kommer Jul i Blåfjell i 2022? – Related Questions

Hvorfor er Jul i Blåfjell fjernet?

For dårlig kvalitet

«Jul i Blåfjell» ble sist sendt på tv i 2011, mens «Jul På Månetoppen» hadde sin siste oppvisning i 2014. NRK droppet deretter å sende seriene fordi de mente fortellermåten var utdatert – og den tekniske kvaliteten for lav.

Hvor er fjellet i Blåfjell?

Blåfjellet er et fjell i Grane kommune i Nordland, med høyeste topp, Storklumpen, på 1293 meter over havet som er høyeste fjell mellom Svenningdalen/Vefsnas dalføre nedenfor Trofors og kysten. Sør for fjellet er det mindre isbreer i øst- og nordvendte hellinger. Fjellet ligger i Lomsdal-Visten nasjonalpark.

Hvor lenge varer Jul På Månetoppen?

Jul på Månetoppen
Sesonger1
Episoder24
Lengde30 min. (per episode)
SpråkNorsk

Hvor lenge er jul?

Kristi fødselsfest, julen, varer de fleste steder til 6. januar (trettende dag jul). I Norge, Sverige og Finland har jul tradisjonelt vært regnet til 13. januar (20. dag jul).

Hvor lenge kan man si god jul?

«God jul» bør brukes til de man kjenner

Når det kommer til å ønske andre et godt nyttår, mener han det samme gjelder der også. Når man treffer folk for siste gang før nyttår eller jul, spiller også inn.

Når kom Jul På Månetoppen ut?

Jul på Månetoppen er en norsk adventskalender for barn produsert av NRK, som ble vist på NRK i 2002. Idé og manus var ved Gudny Ingebjørg Hagen. Jul på Månetoppen var oppfølgeren til Jul i Blåfjell og Amalies jul. Den handlet i utgangspunktet om både blånissene og rødnissene.

Hvordan kan man se Jul i Blåfjell?

Den enkleste måten å se Jul i Blåfjell på i 2020 og fremover er ved å kjøpe en DVD av serien. DVD av Jul i Blåfjell kan bestilles fra blant annet Platekompaniet ved å klikke her. Den er trolig også å få tak i hos andre aktører som selger DVD-er, men den er ikke spesielt vanlig.

Hva er julekalender på NRK 2022?

Årets julekalender for barn på NRK er Snøfall som sendes i reprise. Hos oss kan du kjøpe bøker, spill og ikke minst den magiske julekula fra serien.

Hvor kan jeg se Jul På Månetoppen?

Jul på Månetoppen – NRK TV.

Hva får slemme barn til jul?

Hvis man har vært slem, får man kull i julesokken. Det vanlige er at barna får et stort sort sukkertøy i sokken. Grunnen? Alle har jo vært litt slemme, da.

Når kommer snøfall ut?

Sommeren 2021 ble det kjent at julekalenderen Snøfall skulle få en sesong til! Den nye sesongen av Snøfall kommer til å bli sendt på tv i desember 2023.

Leave a Comment