Når åpnet Kitchn i Norge?

Kitch’n ble etablert i 2002 i Norge. I dag har vi 146 butikker over hele landet, og 24 i Sverige. Nettbutikkene i Norge og Sverige gir kundene våre tilgang til et stadig større antall produkter, samt fleksibilitet til å velge mellom å handle i butikk, på nett eller gjennom Klikk & Hent.

Hvem startet Kitchn?

Den første butikken ble etablert i 1995 på kjøpesenteret Kvadrat i Sandnes, den hadde da navnet Bjørns kjøkkendesign. Bak etableringen stod søsknene Vigdis og Bjørn Reidar Mæland. Det ble etter noen år et startet tilsvarende butikker i Haugesund og Stavanger. I 2002 endret kjeden navn til Kitch’n.

Hvor lenge holder Kitchn av varer?

Varen hentes innen 48 timer. Butikken sender deg sms når varen er klar til henting.

Når åpnet Kitchn i Norge? – Related Questions

Hvordan bruke rabattkode Kitchn?

Rabattkupongen gir deg 20 % rabatt på en hel handel*, også på tilbudsvarer. Bare husk å bruke den innen 7 dager – enten i butikk eller på nett. *Vær obs på at kupongen ikke kan brukes på varer merket med «Bra deal», gavekort, forhåndsbestillinger, kundebestillinger eller varer der overskuddet går til veldedige formål.

Hva skjer hvis man ikke henter klikk og hent?

Dersom du ikke henter din bestilling vil den bli lagt tilbake og kansellert. Du vil ikke bli belastet noe ekstra for dette. Din Klikk & hent-bestilling vil holdes av i 3 virkedager etter at varen(e) er bekreftet plukket via e-mail/SMS, dette står oppgitt når du reserverer din(e) vare(r).

Hvor lenge gjelder Tallerkengarantien du får i Kitch n?

Men skulle uhellet være ute, får du som er klubbmedlem alle typer tallerkener, asjetter og skåler erstattet, så lenge det ble kjøpt for mindre enn 2 år siden. Garantien gjelder enten det er snakk om et lite skår, eller om det hele gikk i tusen knas. Du trenger ikke å forklare hva som skjedde engang.

Hvor lenge varer en tilgodelapp?

Du kan ikke kreve å få pengene tilbake, men oftest kan du få en tilgodelapp du kan handle for en annen gang. Den kan du bruke i tre år, hvis det ikke står noe annet.

Hvor lang tid tar klikk og hent?

Kjøp varene dine på nett, så er de klare til henting innen 2 timer. Med klikk og hent kan du enkelt kjøpe varene dine på nett og hente de i ditt lokale varehus etter kort tid. Betalingen gjør du på nett slik at du raskt kan hente varene dine i butikken.

Kan man bytte varer i andre butikker?

Ingen rettighet – bare goodwill! Ifølge norsk lov har du ingen rett til å bytte varer du eller noen andre har kjøpt i butikk.

Hva gjør butikker med klær som ikke blir solgt?

Det betyr at klærne kjedene donerer ikke selges i Norge, men sendes ut av landet. Klærne sendes gjerne først til sortering i et land, før de ender opp på bruktmarkeder i et annet.

Har man angrerett på alt?

Angrerett. Forbrukeren har i utgangspunktet angrerett i 14 dager. Dette gjelder ved handel fra alle EØS-land. For tjenester starter fristen å løpe dagen etter at avtalen er inngått, mens fristen ved kjøp av varer løper fra dagen etter at varen er mottatt.

Kan man levere tilbake parfyme?

Kosmetikk er å anse som hygienevarer, ref. angrettsloven §22 g), og er ikke egnet for retur dersom forseglingen er blitt brutt etter levering. Det gjøres kun unntak for denne regelen ved dokumentert allergisk reaksjon, for varer som er utgått på dato og/eller ved mangel på varen.

Kan parfyme bli for gammel?

Hun forklarer at en parfyme eller eau de parfum som oppbevares kjølig sikkert varer 5 til 6 år. Om du begynner å merke at parfymen skifter farge eller endrer lukt, kan det rett og slett være fordi den har blitt dårlig. – Du merker godt når den dufter gammelt, litt muggent, nesten litt beskt og skarpt.

Er det angrefrist på mobil?

Du har 14 dagers ubetinget angrerett

Fristen løper ut senest 3 måneder etter at avtalen ble inngått, eller 1 år dersom opplysning om angrerett ikke er gitt. Melding om bruk av angreretten må gis til tjenesteyteren innen fristen, og kan gis på hvilken som helst måte.

Hvor bør man ta på parfyme?

Du kan for eksempel spraye duften på håndleddene dine, bak ørene, i den indre armhulen og på baksiden av knærne eller på anklene. Det aller beste stedet å påføre parfymen din, for at den skal holde lenge, er i håret.

Kan man bruke parfyme i sola?

Bruk av parfyme og etterbarberingsvann under soling kan gi varige skjolder huden, derfor bør du unngå bruk parfyme før du legger deg i solen eller i et solarium. I solmånedene bør man også unngå produkter som gjør huden mer sensitiv i solen (AHA, retinol osv).

Kan parfyme stå på badet?

Parfyme bør oppbevares i jevn temperatur under 30 grader. Med andre ord trenger den ikke å ta opp plass i kjøleskapet, men den bør heller ikke stå på badet. Parfyme bør heller ikke utsettes for sterkt lys, så la parfymen beholde forpakningen for lengst mulig holdbarhet.

Er parfyme bra for huden?

Parfyme har den siste tiden vært et svært omdiskutert tema. Fordi produktene er nøye formulert av kjemikere etter strenge reguleringer og standarder, er det ikke grunnlag for å si at parfyme i hudpleie er farlig. Bruker du allerede parfymerte produkter og ikke reagerer på de er det ingen grunn til bekymring.

Kan man få kreft av parfyme?

Fargestoffer som brukes i tatovering eller permanent sminke kan gi kroniske allergiske reaksjoner og andre hudproblemer. De kan også være en potensiell risiko for å utvikle kreft og gi skader på arvestoffet (miljodirektoratet.no) og forplantningen.

Leave a Comment