Når ble Trondheim Spektrum bygd?

Trondheim Spektrum er en flerbrukshall beliggende på Øya (Nidarø) i Trondheim. Hallen ble offisielt åpnet 4. oktober 2019. Den er bygget med henblikk på idrett, konserter, messer, konferanser og andre store arrangementer.

Hvor mange går i Spektrum?

Oslo Spektrum
Oslo Spektrum Arena Oslo Spektrum Arena AS
AdresseSonja Henies plass 2, Oslo, Norge
LandNorge
EierNorges Varemesse
Kapasitet9700 sitteplasser 11 500 (med ståplasser)

Når kommer Deep Purple til Trondheim?

DEEP PURPLE TIL TRONDHEIM SPEKTRUM

Etter over 50 år har bandet fortsatt magien inntakt, og med bandets siste album «Whoosh!» som kom i fjor så har superlativene haglet. Etter en liten viruspause er omsider nå de endelige planene for turneen lagt, og Trondheim får storfint besøk den 1. oktober 2022!

Når ble Trondheim Spektrum bygd? – Related Questions

Hvordan komme seg til Trondheim Spektrum?

Foruten bussrute 12 som har flere avganger til Trondheim Spektrum med holdeplass rett ved arenaen anbefaler vi bussholdeplass i Skansen/Ila med 5 minutters gange. Det er få parkeringsplasser ved Trondheim Spektrum, og disse blir stengt under store arrangement. Vi oppfordrer til at man parkerer i sentrum.

Er Trondheim i nord eller sør Trøndelag?

SørTrøndelag er en nåværende valgkrets til Stortingsvalg. Fra 1804 til 1918 gikk fylket under navnet Søndre Trondhjems amt. SørTrøndelag grenset i nord mot NordTrøndelag, i sør mot Hedmark og Oppland, i vest mot Møre og Romsdal og i øst til Jämtlands län i Sverige. Administrasjonssenter og største by var Trondheim.

Hvor i Norge ligger Trondheim?

Trondheim
Trondheim kommune Tråanten tjïelte
LandNorge
FylkeTrøndelag
Statuskommune
InnbyggernavnTrondhjemmer, trondheimer

Hvor ligger Oslo Spektrum?

Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo.

Hva er størst av Telenor Arena og Oslo Spektrum?

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow og er eid av Euforum Holding AS. Telenor Arena er Norges hovedarena når de største internasjonale artister besøker Norge, og har hatt besøk av bl.

Hvem eier Spektrum?

NOVA Spektrum
Oslo Spektrum / Eier

Nova Spektrum er en arena for messer, utstillinger, kongresser, konferanser, banketter, konserter og events og driver virksomhet i tilknytning til dette.
Stiftelsen ble etablert i 1920, og har i dag et styre sammensatt blant annet av representanter fra Næringslivets Hovedorganisasjon og Virke.

Wikipedia

Hvor mange folk tar Telenor Arena?

Telenor Arena har en kapasitet på 25 000 tilskuere til konserter og 15 000 for idrett, og 18 500 for konferanse (kinooppsett).

Hva er Norges største konsert?

Den 24 juli 2022 besøkte det legendariske tyske bandet, Rammstein, Oslo på Bjerke Travbane. Etter en 2 års ventetid, fikk de endelig komme til Norge igjen. I 2019 spilte til på Ullevaal Stadion foran 30,000 og satte i gang et av Norges beste konsertshow foran doblet så mange i 2022.

Hvor er de beste plassene i Telenor Arena?

Premium inngang

Unngå lange køer og gi deg selv eller dere en smidig og behagelig inngang på Telenor Arena. Med Premium-billett får du i tillegg til de beste plassene på tribunen inngang via vår Premium inngang inkludert i billetten.

Hvor mye koster det å parkere på Telenor Arena?

Korttidstakst
Første og andre timerNOK 12,00/påbegynte 30 min.
3. timen og deretterNOK 30,00/påbegynte 30 min.
DøgntakstNOK 300,00/pr. døgn

Når kan man parkere gratis i Trondheim?

Det er mange parkeringsmuligheter i Trondheim sentrum, både i gatene og i parkeringshus. Gratis parkering i offentlige områder på søndager, lørdager etter 15:00 og etter 20:00 på hverdager. Utenom disse tider, last ned og betal med SmartPark-appen.

Leave a Comment