Når er det færrest på treningssenter?

Har du lyst til å trene når det er minst folk på senteret? Da bør du komme før kl 17 eller etter kl 20 på hverdager. Har du anledning til å trene i periodene hvor trafikken er minst, oppfordrer vi på det sterkeste til å gjøre det! God avstand og få samtidig trenende gjør treningen enda tryggere!

Kan en 14 åring dra på treningssenter?

De fleste treningssentre har aldersgrense på 16 år, men det finnes unntak. SATSELIXIA har et medlemsskap som heter Sats Elixia Together, som er et medlemsskap for ungdom mellom 12-14 år. Med dette medlemsskapet kan du trene sammen med foresatt eller en annen voksen som foreldrene dine har godkjent.

Hvor mye koster det å trene på Evo?

EVOs produkter er medlemskap med og uten bindingstid. Innmeldingsavgiften er kr 249,- og veiledende treningsavgift er kr. 409,- per måned uten bindingstid og 359,- per måned med bindingstid.

Når er det færrest på treningssenter? – Related Questions

Hvor mye koster en PT time?

Pris per time for en personlig trener:

Prisen inkluderer da alle kostnader knyttet til å trene med en personlig trener. Det er imidlertid variasjon i prisen mellom ulike trenere og treningssentre, men vi ser at de fleste betaler et sted mellom kr 400 per time og kr 1400 per time.

Hvordan komme seg inn på EVO uten brikke?

Send en SMS med kodeord ”PIN” til 2040. Da mottar du straks en engangskode til senteret, og mobilregningen din blir belastet med kr 25,-.

Kan jeg trene på alle EVO?

Som medlem hos EVO kan du trene på alle våre sentre i Norge hvor medlemskapasiteten ikke er fullt utnyttet, uten ekstra kostnad. Du har tilgang til alle sentrene på samme adgangsbrikke. Dersom du har blitt medlem på en kampanje kan tilgangen være begrenset.

Hvordan betale EVO?

Ved innmelding registrerer du betalingskortet ditt, som automatisk belastes med startavgift og treningsavgift for resterende dager av inneværende måned. Månedlig treningsavgift trekkes deretter fra kortet den første dagen i hver påfølgende måned, inntil du eventuelt avslutter medlemskapet.

Hvor gammel for å trene på EVO?

EVO har 16-års aldersgrense på grunn av sikkerhet da sentrene til tider er ubemannet. Som medlem hos EVO er du ansvarlig for din egen trening.

Hvor gammel må du være for å trene på EVO?

EVO har 16-års aldersgrense, og du kan bli bedt om å vise legitimasjon. Oppdager vi at du er under 16 år, avsluttes medlemskapet umiddelbart, og innbetalt start- og treningsavgift vil ikke bli refundert.

Hvor mye bør en 15 åring trene?

Hvor mye trening anbefales? Vi vet at fysisk aktivitet er viktig for en god helse. Helsedirektoratet gir disse anbefalingene: De anbefaler at barn og unge 6–17 år er fysisk aktive i gjennomsnitt minst 60 minutter per dag i moderat til høy intensitet.

Kan 12 åringer trene på treningssenter?

Aldersgrenser på treningssentre

Noen av Sats’ treningssentre har åpent for barn ned til 11 år. Men frem til de er 15 år, forutsetter medlemskapet at en foresatt også er medlem og har tilgang til de samme treningssentrene. I tillegg må barnet gjennomføre et obligatorisk møte med en personlig trener.

Kan 15 åringer trene på treningssenter?

SATS Youth (15–18 år)

Det er ingen begrensninger i hva medlemmer med et studentmedlemskap kan delta på, så lenge de har kjøpt tilgang. Velkommen inn til ditt nærmeste treningssenter for mer informasjon, eller for å tegne et medlemskap med studentrabatten.

Hvor mye koster sats under 18?

Yngre enn 18 år? Hos oss kan du trene fra du er 11 år! Ungdomsmedlemmer i alderen 11-14 år får halv pris på medlemskap, og må alltid trene sammen med sin foresatte. For ungdomsmedlemmer i alderen 15-18 år er det 20% rabatt, og du kan trene alene.

Hvor mye bør en 13 åring trene?

Barn i alderen 13-17 år år bør være fysisk aktive i gjennomsnitt 60 minutter om dagen. De 60 minuttene trenger ikke være sammenhengende.

Kan 13 åringer trene på fresh?

Hva er aldersgrensen? Fra den dagen du fyller 15 år, kan du bli medlem og trene hos oss.

Hvorfor er det 16 års grense på treningssenter?

Ved å ha aldersgrense og regler om at man må trene med foreldre eller andre over 18 år gjør at treningssenteret kan sørge for at du har noen med deg som kan vise deg hvordan apparater fungerer og riktig teknikk. Det er også ønskelig for treningssenteret at man får foresatte til å ta ansvar når det gjelder betaling.

Hvilket treningssenter er billigst?

Som du ser av denne prisoversikten, er Nautilus Bad og Gym billigst, med en årsavgift på 3720 kroner. Dyrest blant sentrene i vår oversikt, er Elixia med en medlemsavgift på 8799 kroner. Dette er priser ved 12-måneders autogiroavtaler, inkludert eventuelle gebyrer og avgifter.

Er Sats og Fresh det samme?

SATS Group består av SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance.

Hva het Elixia før?

I november 2006 ble SATS solgt til danske Tryg (nå TryghedsGruppen smba). Treningssenterkjeden hadde da passert 200 000 medlemmer og hundre egeneide treningssentre i alle de fire nordiske landene. I 2014 ble SATS fusjonert med Elixia til Sats Elixia, og i 2018 ble SATSELIXIA re-brandet til SATS i Norge.

Leave a Comment