Når er det matfestival i Trondheim?

Destinasjonsselskap, næringsapparat og gode støttespillere. Vi ses 3. -5. august 2023.

Når er Gladmaten i Stavanger?

Gladmatfestivalen 2023 arrangeres i matbyen Stavanger 28. juni til 1. juli ❤️

Når åpner Gladmat 2022?

Gladmatfestivalen arrangeres i Stavanger 29. juni til 2. juli 2022.

Når er det matfestival i Trondheim? – Related Questions

Når stenger Gladmat bodene?

Velkommen til Gladmat sitt store festivalområde med masse utstillere! Bodene i området rundt Vågen holder åpent fra 11.00 til 21.00.

Hvor er Utopia festivalen?

Regionens største musikkfestival midt i hjertet av Stavanger sentrum!

Hvor er mablis?

Mablis er opptatt av god helse og miljø, og oppfordrer derfor våre gjester til å ta beina fatt opp til Vålandsskogen. Det tar ca. 20 minutter i rolig gange fra Stavanger sentrum.

Hva betyr mablis?

* Mablis: Sykt fint vær, sykt fine folk.

Når er mablis?

Mablis har landets fineste frivillige og håper at nettopp du vil være med å skape noe helt unikt under Mablis 16. -17. juni 2023. Det å være frivillig er en fantastisk og helt spesiell opplevelse.

Hvor mange på Trænafestivalen?

Trænafestivalen trekker årlig til seg 3500 tilreisende Havfolk ut til Træna for å oppleve festivalen i det som omtales som det arktiske paradis.

Hvordan komme seg til Trænafestivalen?

Den mest populære ruta begynner i Bodø. Fra Bodø tar du båt fra hurtigbåtterminalen til Stokkvågen. I Stokkvågen bytter du til en ny hurtigbåt som tar deg til Træna. Du kan også komme deg til Stokkvågen fra Mosjøen eller Sandnessjøen med buss, for å så ta hurtigbåt eller ferge ut fra Stokkvågen.

Når startet Trænafestivalen?

Festivalen startet i 2003 og har gitt Træna over to tusen tilreisende hvert år, denne langhelgen i juli.

Hvor ligger Træna?

Træna er en kommune i Nordland fylke. Den ligger på Helgelandskysten omkring polarsirkelen, helt ytterst mot Norskehavet. Træna er et øyrike som består av i alt 477 øyer, holmer og skjær.

Hva kan man gjøre på Træna?

Besøk Træna Hawaii utendørsutstilling, gå Husøya til fots, sjekk ut Petter Dass-kapellet og ikke minst, prøv badstua på kanten av Atlanteren. Ta også turen til Sanna og besøk Kirkehelleren, den katedral-lignende helleren med mektig atmosfære og rik historie. Kirkehelleren brukes ofte til konsertert.

Hvordan kommer man seg til Træna?

Du kan reise dit med ferge, hurtigbåt eller egen båt. Det er få veier på øya og begrenset med parkeringsmuligheter, så vi anbefaler reisende med bil å sette den igjen på fastlandet. Du kan ta ferge til Husøy i Træna fra fra Stokkvågen på fastlandet, og fra Husøy til Selvær hvis du skal dit.

Leave a Comment