Når er Hurtigruten i Trondheim?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstAvreise
Trondheim09:4512:45
Rørvik21:4022:00
Brønnøysund01:3501:45
Sandnessjøen04:3504:50

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land.

Hvor møtes Hurtigruten?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær.

Når er Hurtigruten i Trondheim? – Related Questions

Kan man drikke vannet på Hurtigruta?

Det er trygt å drikke vann fra kranen om bord. Våre Platinum gjester har en drikkepakke inkludert, denne kan også kjøpes om bord.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Hvor starter Hurtigruten?

Hurtigruten, nå formelt kystruten Bergen–Kirkenes, er en skipsrute langs norskekysten fra Bergen til Kirkenes, med gods, post og passasjerer. Totalt 34 havner anløpes, og en rundtur Bergen–Kirkenes–Bergen tar i underkant av elleve døgn. Etter en anbudsavtale med staten startet ruten 2.

Er frokost inkludert på Hurtigruten?

inkludert på honnørbilett,trenger ikke syke. og gamle mat. inkludert.

Skal Hurtigruten gå fra Oslo?

Fra høsten 2023 starter Hurtigruten med seilinger fra Oslo med Nordkappekspressen. MS Trollfjord er skipet som skal besøke lokalsamfunn langs kysten og gi gjestene helt spesielle minner.

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Bergen til Tromsø?

Ta fly, Hurtigruten eller kjør langs kysten. Med fly tar turen 2 timer. Reiser du med Hurtigrutenbruker den 5 dager fra Tromsø til Bergen, men turen underveis er vel verdt reisetiden.

Er mat inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Når kommer nordgående hurtigrute til Trondheim?

09.45 og møte nordgående rute som legger til kai kl. 10.00. Her blir skipet liggende til kl. 13.15.

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Hvilken hurtigrute er best?

“Nordstjernen” er den absolutte favoritten! Har en tur Trondheim-Bergen og en tur Bergen-Tromsø med hun.

Hvilken hurtigrute er størst?

I bruttotonnasje (lukket volum) er dagens største skip MS «Midnatsol» omtrent 25 ganger større enn DS «Vesteraalen», det første hurtigruteskipet. Passasjerkapasiteten er økt fra DS «Vesteraalen»s 200 til MS «Midnatsol»s 1 000.

Når kan man gå ombord på Hurtigruten?

13.00 til 14.30, og innsjekking for passasjerer starter fra kl. 15.00 og ombordstigning fra kl. 16.00. Innsjekking på terminalen er mulig frem til kl 19.30 hele året, etter dette må man sjekke inn om bord.

Hvor dypt stikker Hurtigruta?

Skipene er 140 meter lange, stikker 5,3 meter dypt og er bygget for turisttrafikk i arktiske strøk.

Hvilken hurtigrute er nyest?

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Hvor mange skip har Hurtigruten?

Hurtigrutens elleve skip frakter fortsatt gods og passasjerer langs norskekysten.

Leave a Comment