Når er matfestivalen i Trondheim?

Trøndersk Matfestival 2022 torsdag, 28. juli, 2022 kl 11.30 | TRD Events.

Hvor mange på Pstereo?

På Marinen i Trondheim har Pstereo en total kapasitet på 7.500 personer, inkludert frivillige og presse. Når det gjelder billetter i salg til publikum er det 6.000 hver av dagene fredag og lørdag.

Hvor mange billetter er solgt til Pstereo?

Før neste års festival går av stabelen 19. og 20. august neste år, har festivalen allerede rundt 2500 solgte billetter. Billettene kommer fra publikum som var klare å gå på festival i 2020.

Når er matfestivalen i Trondheim? – Related Questions

Kan man selge billetter videre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Kan man selge billetter på Ticketmaster?

Logg inn på din Ticketmaster-konto. Finn billetten(e) du vil selge. Klikk på “Selg” Angi salgspris.

Hvor mange billetter kan man kjøpe på Ticketmaster?

Begrensning av antall billetter en kunde kan kjøpe, avhenger av hvilket arrangement man kjøper billetter til. Antallet er oppgitt på bestillingssiden, og blir sjekket ved hver eneste transaksjon. Dette gjør vi for å hindre misbruk av vår internettside.

Hvor mange billetter er solgt til neon?

For til tross for at det er første gang Neon-festivalen arrangeres, er det allerede solgt nærmere 37 000 billetter, og det ble gjort på knappe to dager etter de ble lagt ut, bekrefter Stein Vanebo, promotør i Trondheim Stage.

Hvor mange billetter er solgt til idyll?

I 2019 flyttet festivalområdet fra Stortorvet i Fredrikstad sentrum til Isegran og hadde 17 000 festivalglade publikum. I 2020 har festivalen 5 års-jubileum og samler 30.000 festivalglade publikum.

Hvor mange billetter til Jugendfest?

Jugendfest har vært arrangert i Ålesund siden 2008, og i storformat på Color Line Stadion siden 2012. Festivalen er den desidert største i vår del av landet, med en kapasitet på 12.000 publikummere per dag.

Hvordan finne billetter på Ticketmaster?

Finn det arrangementet du ønsker ved å bruke vår søkemotor. Klikk på «Finn billetter». Dette vil sende deg til et bestillingsskjema. Oppgi antall billetter i ønsket prisnivå, og klikk på «Finn billetter», eller velg plassering om interaktivt salkart er tilgjengelig.

Når er det best å kjøpe billetter?

Mange beregninger viser at det billigste å bestille mellom seks til ni uker før avreise. Men dersom du skal reise i ferietider som jul, påske, sommerferie, og høstferie, bør du sikre deg billetter så tidlig som mulig.

Hvordan kjøpe konsertbilletter av privatperson?

Kjøper du av privatpersoner anbefaler forbrukerrådet at du tar vare på kontaktinformasjon og kvittering. Forbrukerrådet oppfordrer til å kjøpe billett av en offisiell leverandør. Kjøper du fra en privatperson bør det være en du stoler på.

Er screenshot av billett gyldig?

Kan jeg bruke et skjermbilde av billetten for å slippe inn på et event? Nei. Mobilbilletten inneholder avansert teknologi med svindelbeskyttelse som gjør at du ikke kan bruke skjermbilder eller utskrifter.

Hvor mye er bot på buss?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Er det lov å selge billetter til høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Kan man betale på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Kan man nekte å ta imot kontanter buss?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Leave a Comment