Når går båten fra Strømstad til Sandefjord?

Fjord Line seiler opp til 14 avganger ukentlig med en seiltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen seiler pop til 4 ganger daglig med en seiltid fra 2 t 30 min. Det er 42 Uke overfarter på Strømstad Sandefjord ruten mellom Sverige og Norge.

Hvor lang tid tar Color Line Sandefjord Strømstad?

Overfarten tar kun 2,5 time.

Hvor lang tid bruker Strømstad ferja?

Fjord Line har 2 daglige avganger til Strömstad. Overfarten tar 2,5 time.

Når går båten fra Strømstad til Sandefjord? – Related Questions

Hvor lang tid tar det fra Strømstad til koster?

Koster Marin og Kosterbåten

Koster Marin kjører Kosterbåten fra Strømstad flere ganger daglig i sommerhalvåret. Båten går fra den nordre havnen i Strømstad og overfarten tar 30-45 minutter, avhengig av hvilken brygge du vil gå av på. Du kan også ta en rundtur med båten.

Hva koster buffet på Color Line?

Koster Buffet finner du på dekk 7. Pris: Fra 199,- (barn fra 100,-). Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Er det gratis å gå på ferja?

Ein betaler kun for køyretøy. Passasjer er gratis, dette gjelder både dei som er passasjerar i køyretøy og dei som kjem til ferjekaia på andre måtar. Med fergeavtale eller autopassbrikke registrert på kjennemerket får ein rabatt på fergereisa.

Hva koster båten fra Sandefjord til Strømstad?

Dagstur uten bil

Ikke-medlem fra 30,- per person. Ta sjøveien til Sverige og nyt en herlig overfart med god mat og taxfree-shopping om bord.

Hva kjøper man i Strømstad?

Kjøtt er den klart største grunnen til at nordmenn legger handleturen til Strømstad og Svinesund, eller andre populære utfartssteder i Sverige. I følge analyseselskapet Opinion handler hele 83% av svenskehandlerne kjøtt, mens andre populære varer er godteri (kjøpes av 60%), tobakk (54%) og drikkevarer (50%).

Hvor lenge varer Kielferga?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet.

Hvor tidlig må man være på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du møte opp senest 1 time før avgang.

Er det påbudt med munnbind i Kiel?

Hvilke smittevernregler gjelder i Tyskland? I Kiel, og resten av Schleswig-Holstein, er munnbind påbudt på offentlig transport og turistbusser. Butikker og serveringssteder kan på eget initiativ kreve bruk av munnbind, men det er ikke lenger et generelt påbud fra myndighetenes side.

Hvor gammel må man være for å ta Kiel båten?

Slik jeg leser informasjonen på nettsidene til Color Line , er aldersgrensen for turer som regnes som transport 16 år og for 2-døgns cruise er det 20 år. Aldersgrensene gjelder for reisende uten følge av foreldre/foresatte.

Kan en 16 åring reise alene?

Reisende mellom 12 år og 18 år må ha skriftlig tillatelse fra foresatte for å kunne reise på egen hånd.

Er det lov å reise alene til 17 år?

Det finnes ikke en bestemmelse om at man må være 18 år for å reise alene til utlandet, men så lenge du er under 18 år, er det foreldrene dine som er ansvarlig for deg og som kan avgjøre om du får reise til utlandet.

Kan man ta danskebåten når man er 18?

Det er dessverre ikke mulig for barn å reise alene, dette på grunn av sikkerhetsbestemmelser og reisens lengde. Vi tillater personer fra 16 år å reise som passasjer. Om du reiser på et minicruise må du være 18 år eller reise sammen med en voksen.

Kan man drikke vann på danskebåten?

Vannet i Danmark er underlagt strenge restriksjoner, ikke minst fordi mye av det er renset, så det er generelt helt trygt å drikke det. I hvertfall så lenge det kommer ut av springen.

Er det lov å ta med alkohol på danskebåten?

Alkohol og tobakk

De som er 18 år eller eldre kan ta med følgende: Fem liter øl med opptil 4,75% alkohol eller tre liter vin eller tilsvarende varer som inneholder opptil 22% alkohol. De kan også ta med seg 200 sigaretter eller 250 gram med andre varer som inneholder tobakk.

Leave a Comment