Når går Birken 2022?

Hvor langt er UltraBirken?

Løypa er ca 110 km hvor de aller sprekeste bruker ca 4 -4,5 timer. Vår stifinner slipper løypa i august – det er bare å glede seg! Velkommen til UltraBirken sykkel som arrangeres for 12.

Hvem vant Birkebeinerrennet 2022?

– Det er ingen som har spurten til Andreas Nygaard. Den råeste vinner i klassisk stil, sier NRK-kommentator Ole Kristian Stoltenberg. Nordmannen var suveren i spurtduell med svenske Max Novak – og innfridde favorittstempelet.

Når er Birkebeinerløpet 2023?

Velkommen til Birkebeinerløpet – Norges største terrengløp. Løpet arrangeres for 25. gang 10. juni 2023 med start på Birkebeineren Skistadion og målgang ved Håkons Hall, Lillehammer.

Når går Birken 2022? – Related Questions

Hvor mye koster det å gå Birken?

Ordinær pris kr. 3825,- når du melder deg på hvert enkelt arrangement.

Hvor gammel må man være for å gå Birken?

Med start på Rena og mål på Lillehammer, passerer du tre fjell i vakker natur. Alle som er 16 år pr. 31.12.23 kan delta.

Hvor lang er Ungdoms Birken?

Tur og terrengritt for deg mellom 12-16 år. Velkommen til UngdomsBirken sykkel som arrangeres for 16. gang i 2023. Løypa er 16 km med start på Birkebeineren skistadion og målgang ved Håkons Hall.

Hva skal man ha i sekken på Birken?

Påbudt innhold i sekken

Vindtett jakke og bukse (med lange ermer/ben) Tørt undertøy eller ekstra isolerende lag. Dette er uansett deilig å ta på seg når du kommer i mål. Votter.

Hvor mange går Birken?

Birkebeinerrittet er ett av verdens største terrengritt og samler nærmere 15.000 deltakere fordelt på selve Birkebeinerrittet, FredagsBirken (2008-2016), HalvBirken (fra 2015), UltraBirken sykkel (fra 2010), UngdomsBirken (fra 2006) og BarneBirken sykkel.

Når startet Birken?

Birkebeinerrennet ble arrangert for første gang i 1932. Det var skogforvalter Haakon Lie, Lillehammer som kom på tanken.

Hvor sendes Birken 2022?

Birken på TV2

20.30. Sendingen sendes også i reprise mandag kl. 23.00 og tirsdag kl. 20.00.

Hva skal man spise og drikke før Birken?

Velg «lett mat» kvelden før

Fortsett med et kosthold rikt på karbohydrater. Kvelden før bør du velge «lett mat», gjerne pasta/pizzarett fremfor et «tungt måltid» med mye kjøtt/fet saus/fløte ol. Bruk gjerne litt salt i maten og drikk godt. Du bør også unngå alkohol da dette ikke er bra for prestasjonen.

Hvor går Birken ski?

Løypa er 54 km lang. Start er på Tingstadjordet 3 km fra Rena sentrum og målgang på Birkebeineren Skistadion, Lillehammer. Avvik på km-anvisninger underveis kan forekomme i forhold til treningsapp/egen GPS.

Hva er rekorden på Birken?

Birkebeinerrennet er Norges mest tradisjonsrike turrenn på ski og går hvert år fra Rena til Lillehammer. Løyperekorden på herresiden har Petter Eliassen på 2:19:28,3 (2015) og på kvinnesiden Therese Johaug på 2:41:46,6 (2015).

Hvem vant Birken?

Fra seier i Vasasaloppet til seier i Birkebeinerrennet: Andreas Nygaard vant Birkebeinerrennet etter en maktoppvisning i sluttspurt. – Man føler seg aldri trygg, men jeg kjente at jeg hadde gode kort på hånden, sier Nygaard etter målgang.

Hvor mange høydemeter er Birken?

Ca 20 km av løypa går i fjellterreng, vesentlig snaufjell. I 2023 er det målgang på den nye arenaen på Birkebeineren Skistadion. Antall høydemeter, akkumulert, er 1147.

Hvor langt er Birken på sykkel?

Birkebeinerrittet er verdens største terrengsykkelritt over fjellet. Løypa er 86 km med start i Rena sentrum og målgang ved Håkons Hall på Lillehammer. Traseen ble justert før rittet i 2016, den ble 6 km kortere, noe mer terreng og gjennomsnittstiden ble noe raskere.

Hvor langt er HalvBirken?

Velkommen til HalvBirken løp som arrangeres for 16. gang 10. juni 2023. Løypa er på 12 km og går i fint skogsterreng på variert underlag -på sti, kjerreveg, gressbelagt skitrase i gamle OL-løyper og sykkelstier med start på Birkebeineren Skistadion og målgang ved Håkons Hall, Lillehammer.

Hvor mange deltakere var det på Birkebeinerrennet?

Birkebeinerløpet samler ca. 10.000 deltakere fordelt på Birkebeinerløpet, HalvBirken, UltraBirken, Birken fjellmaraton, UngdomsBirken og BarneBirken løp. Birkebeinerløpet er lillebror i Birkenfamilien.

Hva er min Birken ID?

Birken ID er ditt personlige kundenummer hos oss. Du blir tildelt en Birken ID første gang du melder deg på til ett av våre arrangement. All din historikk fra alle arrangement du har deltatt på vil ligge registrert på din Birken ID.

Leave a Comment