Når går hurtigruta fra Trondheim?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstTid i havn
Trondheim09:453 timer
Rørvik21:4020 minutter
Brønnøysund01:3510 minutter
Sandnessjøen04:3515 minutter

Hvor lang tid tar Hurtigruta fra Trondheim til Tromsø?

Du vil ha tre timer til å utforske Trondheim. Her finner du mange høydepunkter, enten på egenhånd eller på en av utfluktene vi tilbyr.

Hvor kjører Hurtigruta?

Hurtigruten, nå formelt kystruten Bergen–Kirkenes, er en skipsrute langs norskekysten fra Bergen til Kirkenes, med gods, post og passasjerer. Totalt 34 havner anløpes, og en rundtur Bergen–Kirkenes–Bergen tar i underkant av elleve døgn.

Når går hurtigruta fra Trondheim? – Related Questions

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land.

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Skal Hurtigruta gå fra Oslo?

Fra høsten 2023 starter Hurtigruten med seilinger fra Oslo med Nordkappekspressen. MS Trollfjord er skipet som skal besøke lokalsamfunn langs kysten og gi gjestene helt spesielle minner.

Er Hurtigruta norsk?

Artikkelstart. Hurtigruten AS er et norsk rederi som transporterer post, gods og passasjerer langs norskekysten, etter hvert på den tradisjonsrike strekningen mellom Bergen og Kirkenes, kjent som Hurtigruta.

Er det lov med dyr på Hurtigruta?

Ta kontakt for informasjon da vi har dyrelugar på noen av skipene. Reiser man uten lugar må kjæledyret være i bur på bildekket og det er kun tilgang for eiere når skipet er i kai. Førerhund er velkommen om bord. Ansvarsbestemmelser: Hurtigruten fraskriver seg et hvert ansvar i forbindelse med transport av kjæledyr.

Hvor dypt stikker Hurtigruta?

Skipene er 140 meter lange, stikker 5,3 meter dypt og er bygget for turisttrafikk i arktiske strøk.

Hvilken hurtigrute er størst?

I bruttotonnasje (lukket volum) er dagens største skip MS «Midnatsol» omtrent 25 ganger større enn DS «Vesteraalen», det første hurtigruteskipet. Passasjerkapasiteten er økt fra DS «Vesteraalen»s 200 til MS «Midnatsol»s 1 000.

Hvilken hurtigrute er nyest?

I 2019 ble et splitter nytt skip lagt til Hurtigruten-flåten: MS Roald Amundsen. Dette førsteklasses skipet har ny og miljømessig bærekraftig hybridteknologi som vil redusere drivstofforbruket, og vise verden at hybrid fremdrift på store skip er mulig.

Hvilken hurtigrute er best?

“Nordstjernen” er den absolutte favoritten! Har en tur Trondheim-Bergen og en tur Bergen-Tromsø med hun.

Kan man sove på Hurtigruten?

I hele sommer har Hurtigruten tilbudt turistene å sove på dekk under midnattssola. Utstyrt med komfortable soveposer, og ikke minst solbriller, har turistene kunnet nyte sola 24 timer i døgnet på dekk.

Hvilken hurtigrute er eldst?

«Lofoten» og «Nordstjernen»

«Nordstjernen» er den eldste hurtigruta. Ble bestilt av Det Bergenske Dampskibsselskap og bygget ved Blohm & Voss i Hamburg i 1956.

Hvor mange hestekrefter har Hurtigruten?

Gir Hurtigruten rett

Dagens motor er den originale fra 1963, og ytelsen er cirka 3.325 hestekrefter. Det er ikke bare Hurtigruten selv som er imponert over dieselmotoren.

Hvem eier Hurtigruten ASA?

Hurtigruten AS er et norsk rederi som blant annet opererer Hurtigruten og tilbyr oppdagelsesreiser med ekspedisjonsskip. Rederiet eies av Silk Midco AS, der hovedaksjonær er det London-baserte investeringsselskapet TDR Capital.

Kan man ta med bil på Hurtigruten?

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Er mat inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten.

Leave a Comment