Når kommer sumo til Trondheim?

Fremover skal Sumo-kjeden åpne fire nye restauranter; på Karl Johans gate i Oslo i oktober, i Tromsø i november, i Trondheim på nyåret og i Sandnes i andre kvartal 2023.

Når kommer sumo til Sandnes?

Nytt super-år for Stavanger-restauranten: Kommer til Sandnes i 2022. Så lenge det har vært lov, har Sumo Hall Toll holdt åpent under pandemien. Det har betalt seg for kjeden som neste år også åpner i Sandnes.

Har Sumo barnemeny?

To barn inntil tolv år spiser gratis fra barnemenyen hver søndag sammen med en voksen som bestiller en hovedrett på Sumo Restaurant, Solli Plass!

Når kommer sumo til Trondheim? – Related Questions

Har Sumo byttet navn?

TV 2 ruster opp strømmetjenesten sin med nytt navn, ny drakt og nye funksjoner. Som Kampanje tidligere har skrevet, vil TV 2 kvitte seg med Sumonavnet på strømmetjenesten sin som en del av sin nye merkevarestrategi. Nå er det klart at det nye navnet blir TV 2 Play og at byttet skjer før sommeren.

Kan man se Sumo offline?

Hos oss kan du nemlig laste ned innhold på alle Apple og Android nettbrett og smarttelefoner. Du kan da laste ned de filmene, seriene og programmene du ønsker å ta med deg på ferie – og du får da sett alt du skulle ønske helt uten Internett!

Hva heter Sumo nå?

Strømmetjenesten gikk opprinnelig under navnet TV 2 Sumo, men i 2021 skiftet det navn til TV 2 Play. Dette skjedde som en del av at TV 2 skiftet grafisk profil og visuell identitet. Det ble imidlertid en strømmetjeneste som bare var abonnement, og ga ikke lenger gratis innhold.

Hvor mye koster sumo sport?

Fra 1. august i år skal kundene måtte betale 899 kroner i måneden for sportspakken. Det er et prishopp fra 699 kroner fra 2020/2021-sesongen – og hele 550 kroner dyrere enn for fem år siden.

Hvordan sier jeg opp Sumo?

Hvordan avslutte TV2 Sumo-abonnementet ditt
  1. Logg inn på TV2 Sumo-kontoen din fra en nettleser.
  2. Klikk på brukernavnet ditt øverst i høyere hjørne.
  3. Velg «Konto».
  4. Klikk på «Abonnement og kjøp» i menyen der.
  5. Velg «Stopp».
  6. Bekreft at du ønsker å stoppe abonnementet ditt.

Kan man se på Sumo i utlandet?

TV2 Sumo er geoblokkert i utenfor Norge. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned et VPN-program. Et slikt program kan gi deg en norsk IP adresse. Etter du har lastet ned VPN-programmet er det bare å koble til en norsk server, da vil du få en norsk IP adresse og du vil kunne se TV2 Sumo.

Hvordan få 4K på Sumo?

For å se disse kampene i 4K trenger man et «Premier League og sport» eller «Total»-abonnement på TV 2 Sumo. I tillegg må man enten ha en Apple TV 4K som er koblet til en 4K/UHD-TV, eller direkte via TV 2 Sumo smart-tv app for nyere Samsung og LG TV-er.

Kan man se TV2 gratis på nettet?

TV 2 beskytter sitt innhold godt, men selv om det ikke er gratis nevner vi at du får alt TV2 sender på www.tv2sumo.no. Noe av innholdet er gratis, men for å få full tilgang kan du velge mellom alt fra ukekort til 35 kroner eller årskort til 895 kroner.

Hva koster det å se TV2?

TV 2 Play Film og serier 109,-

Eksklusivt innhold. Alle TV 2-kanaler direkte. TV 2s programmer på nett.

Hvor mye koster det for Netflix?

Gyldige Netflix rabattkoder og tilbud i desember 2022

Medlemsskapet koster 79,- i måneden og gir deg muligheten til å se en rekke spillefilmer, lokale innspillinger og populære TV-serier. Du kan når som helst av slutte medlemsskapet uten forpliktelser.

Er Strim verdt det?

Prisnivået er fornuftig, og kvaliteten er den samme som du ville fått direkte fra de ulike strømmetjenestene. Den eneste ulempen er at innhold fra NRK TV, Viaplay Film & Serier og TV2 Play ikke kan avspilles direkte fra Strim. Her må du rett og slett laste ned alle appene separat.

Hvor mye koster det å ha Viaplay?

Våre abonnementer

Viaplay har vi to ulike månedsabonnement å velge mellom: Viaplay – film & serier: 139kr/mnd. Viaplay Medium – film, serier & sport: 349kr/mnd. Viaplay Total – film, serier & all sport inkl.

Kan man få Viaplay gratis?

I utgangspunktet koster den vanlige pakken på Viaplay (Viaplay Film & Serier) omtrent 139 kroner i måneden. Det er derimot mulig å få Viaplay gratis, men det gjelder kun noen få. For å få Viaplay gratis trenger du nemlig å være en Viasatkunde.

Er Viaplay inkludert i Strim?

Med Strim Mye og Strim Mest har du tilgang til alt innhold fra Viaplay Film & Serier, uten ekstra kostnad. Her finner du masse filmer og serier, i tillegg til nyhetskanaler. Har du i tillegg Sport Premium får du tilgang til Viaplay Total. Her kan vi friste med bøttevis av sport, inkludert Premier League.

Hva er best av Netflix og HBO?

HBO produserer langt færre serier enn Netflix, men de er utrolig treffsikre med titlene de faktisk produserer. Netflix får massevis av nye serier hver uke, men mange av dem vil du trolig aldri se. Med tanke på innholdets bredde og regelmessighet, er Netflix fremdeles kongen av TV-serier.

Hvor mye koster TV 2 Play i måneden?

Hva koster TV 2 Play Premium? Dersom du har en av grunnpakkene Standard, Large eller Premium koster TV 2 Play Premium 349,- /mnd. Dersom du har Basic koster det 359,- /mnd.

Leave a Comment