Når stenger DNB Majorstuen?

Når kan jeg ringe DNB?

915 04800
DNB Bank / Kundeservice

Hvor kan jeg sette inn penger i DNB?

Du kan ta ut opptil 10.000 kroner og sette inn penger i alle Meny- og Kiwi-butikkene, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene.

Hvordan bestille time hos DNB?

Slik avtaler du møte. For andre gjøremål, ta kontakt med kundesenteret på chat eller telefonnummer 915 04 800. Kundesenteret er til stede for kundene fra klokken 07.00 til 23.00 hver dag.

Når stenger DNB Majorstuen? – Related Questions

Hvorfor må man legitimere seg hos DNB?

Vi i DNB forstår godt at det er frustrerende at banken du har vært kunde hos i mange år nå ber deg vise legitimasjon på nytt. Selv om vi kjenner kundene våre, vi etterleve kravet fra myndighetene og lagre riktig og nok informasjon på kundene hos oss. Det er et lovpålagt krav, som gjelder alle bankene.

Hva skjer om man ikke legitimerer seg DNB?

Hva skjer dersom man ikke legitimerer seg? Dersom kunden ikke kan vise til gyldig legitimasjon, etter gjentakende oppdatering, purring og informasjon fra oss, så kan vi – i ytterste konsekvens – bli nødt til å sperre kontoene og avvikle kundeforholdet.

Hvordan kan jeg bestille time hos fastlege?

Du kan ringe til fastlege kontoret der du bor og bestille deg en time. De vil spørre hva det gjelder og det gjør de for å vurdere hvor fort det er nødvendig at du får time. De som jobber på et legekontor har taushetsplikt og legen kan ikke fortelle noe til foreldrene dine dersom du ikke ønsker dette.

Hvordan ringe DNB?

Får du ikke logget inn kan du ringe oss på 915 04800, så hjelper vi deg. Får du logget inn i nettbanken, kan vi hjelpe deg via chat. Du kan også ta kontakt med oss på 915 04800.

Er DNB gratis?

Å bli kunde i DNB er gratis. Det koster heller ingenting å opprette konto.

Hvor lang tid tar det å bli kunde i DNB?

Bli kunde på 3 minutter ved å fylle inn fødselsnummeret ditt nedenfor. Velkommen til DNB!

Hva er den beste banken i Norge?

Beste banker i Norge

Ser vi på omdømme har vi en klar vinner, nemlig Sbanken. Det viser de årlige bankstudiene fra EPSI Norway. Her legges mer enn 3 000 dybdeintervjuer til grunn. År etter år er det Sbanken som topper på kundetilfredshet.

Hvorfor stiller DNB så mange spørsmål?

Formålet med innhentingen er bl. a. å sikre at kundene våre ikke utsettes for økonomisk kriminalitet og for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering.

Hva koster det å ha konto i DNB?

Etablering er kostnadsfritt. Betaling, kort, konto og digitale tjenester.

Hvor mye kontanter kan man ta ut DNB?

Uttak i butikk og automat

Grensen for uttak i DNB innendørs minibank er maks 20 000 kroner per periode. Det vil si at du kan ta ut inntil 20 000 kroner per periode, for eksempel 2 x 10 000 kroner. Men dette akkumuleres med uttak i andre kanaler (minibank innendørs, utendørs og cashback) i denne perioden.

Hvor mange kontoer er det lurt å ha?

Forbrukerøkonom Linda Tofteng Eliassen anbefaler å sette opp flere kontoer i nettbanken. – Det gir en solid oversikt, og en rettferdig fordeling dersom man er flere som deler på utgiftene, sier hun.

Kan man være kunde i flere banker?

Ja – det er helt greit å ha BSU-konto i en bank og andre konti i en annen bank, selv om bankene ønsker at du skal samle alle kontiene dine sin bank.

Kan banken nekte deg konto?

Banken kan nekte deg banktjenester dersom: Du ikke kan legitimere deg med gyldig legitimasjon, og ellers ikke fremviser annen dokumentasjon banken krever. Banken mener at du ikke gir tilstrekkelig informasjon om hvorfor du ønsker å opprette en bankkonto og få andre banktjenester.

Hvilken bank har de mest fornøyde kundene?

BankPoengEndring
1. Sbanken81,5(0,5)
2. Handelsbanken77,9(-0,2)
3. SpareBank 175,7(-2,6)
4. Eika74,6(-1,9)

Hvor mye penger kan man ha i en bank?

Det er ingen grenser for hvor mye penger du kan ha i banken, men før du er 18 år kan du bare bruke pengene hvis foreldrene dine er enig. Det er unntak for penger du har tjent på eget arbeid. For egen inntekt er hovedregelen at du har rett til å få pengene inn på egen konto og disponere på egenhånd.

Hvor mye kontanter er det lov å ha hjemme?

Tyveri av kontanter hjemme hos folk kan handle om så mye som 50 000 til 100 000 kroner. Nå advarer forsikringsselskap om å ha for mye kontanter liggende hjemme – for det er en grense for hvor mye du får erstattet fra forsikringa.

Leave a Comment