Når stenger DNB Majorstuen?

Når kan jeg ringe DNB?

915 04800
DNB Bank / Kundeservice

Hvor kan man sette inn penger på DNB?

Du kan ta ut opptil 10.000 kroner og sette inn penger i alle Meny- og Kiwi-butikkene, nesten alle Spar og noen av Joker-butikkene.

Hvordan bestille time hos DNB?

Slik avtaler du møte. For andre gjøremål, ta kontakt med kundesenteret på chat eller telefonnummer 915 04 800. Kundesenteret er til stede for kundene fra klokken 07.00 til 23.00 hver dag.

Når stenger DNB Majorstuen? – Related Questions

Hvorfor må man legitimere seg hos DNB?

Vi i DNB forstår godt at det er frustrerende at banken du har vært kunde hos i mange år nå ber deg vise legitimasjon på nytt. Selv om vi kjenner kundene våre, vi etterleve kravet fra myndighetene og lagre riktig og nok informasjon på kundene hos oss. Det er et lovpålagt krav, som gjelder alle bankene.

Hva skjer om man ikke legitimerer seg DNB?

Hva skjer dersom man ikke legitimerer seg? Dersom kunden ikke kan vise til gyldig legitimasjon, etter gjentakende oppdatering, purring og informasjon fra oss, så kan vi – i ytterste konsekvens – bli nødt til å sperre kontoene og avvikle kundeforholdet.

Hvordan kan jeg bestille time hos fastlege?

Du kan ringe til fastlege kontoret der du bor og bestille deg en time. De vil spørre hva det gjelder og det gjør de for å vurdere hvor fort det er nødvendig at du får time. De som jobber på et legekontor har taushetsplikt og legen kan ikke fortelle noe til foreldrene dine dersom du ikke ønsker dette.

Hvordan ringe DNB?

Får du ikke logget inn kan du ringe oss på 915 04800, så hjelper vi deg. Får du logget inn i nettbanken, kan vi hjelpe deg via chat. Du kan også ta kontakt med oss på 915 04800.

Er DNB gratis?

Å bli kunde i DNB er gratis. Det koster heller ingenting å opprette konto.

Hvor lang tid tar det å bli kunde i DNB?

Bli kunde på 3 minutter ved å fylle inn fødselsnummeret ditt nedenfor. Velkommen til DNB!

Hva er den beste banken i Norge?

Beste banker i Norge

Det viser de årlige bankstudiene fra EPSI Norway. Her legges mer enn 3 000 dybdeintervjuer til grunn. År etter år er det Sbanken som topper på kundetilfredshet. De har en score på 80 prosent, mens gjennomsnittet for banker generelt ligger på 70 %.

Hvorfor stiller DNB så mange spørsmål?

Formålet med innhentingen er bl. a. å sikre at kundene våre ikke utsettes for økonomisk kriminalitet og for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering.

Hva koster det å ha konto i DNB?

Etablering er kostnadsfritt. Betaling, kort, konto og digitale tjenester.

Hvor mange kontoer er det lurt å ha?

Forbrukerøkonom Linda Tofteng Eliassen anbefaler å sette opp flere kontoer i nettbanken. – Det gir en solid oversikt, og en rettferdig fordeling dersom man er flere som deler på utgiftene, sier hun.

Kan banken sjekke kontoen min?

Ja, banken kan se hva du bruker penger på. De har likevel ikke lov til å snoke og dette er noe bankene setter høyt. Man har kun lov til å sjekke kontoen din om du ringer for å sjekke transaksjoner eller hvis du har et kundeforhold som er i mislighold.

Kan man ha to kort til samme konto?

Dette er ikke en ny funksjon, men det er likevel overraskende mange som ikke vet at man kan ha flere bankkort til samme konto. Dere slipper dermed å stresse med hvem som har eller skal ha kortet for dagen, forklarer Elisabeth entusiastisk.

Hvor mye penger kan man ha på bankkort?

I Norge er grensen 300 000 kroner for varekjøp, mens i utlandet er grensen 100 000 kroner. Husk at enkelte kjøpesteder kan ha satt lavere grense. Se hva som gjelder for: Bankkort for ungdom.

Kan man ha kundeforhold i flere banker?

Ja – det er helt greit å ha BSU-konto i en bank og andre konti i en annen bank, selv om bankene ønsker at du skal samle alle kontiene dine sin bank.

Kan to personer eie en konto?

Det kan registreres flere brukere på en konto utenom den som eier den. Det er ikke begrensing i antall som kan dele samme konto. Kontoeier gir tilgang til annen kontobruker fra sin nettbank.

Kan banken nekte deg Bankid?

I visse tilfeller kan banken nekte deg banktjenester

Du ikke kan legitimere deg med gyldig legitimasjon, og ellers ikke fremviser annen dokumentasjon banken krever. Banken mener at du ikke gir tilstrekkelig informasjon om hvorfor du ønsker å opprette en bankkonto og få andre banktjenester.

Leave a Comment