Når var ACDC i Norge?

Sist gang bandet var i Norge var i 2010 da de også spilte på Valle Hovin.

Hvem er vokalist i AC DC?

AC/DC/Vokalister

Når ble AC DC kjent?

AC/DC
UtmerkelserRock and Roll Hall of Fame (2003)
OpphavSydney, Australia (31. des. 1973)
SjangerHardrock, rock and roll, bluesrock
Aktive år1973–

Når var ACDC i Norge? – Related Questions

Når var ACDC i Oslo?

november 1980 «Back In Black Tour»- Chateau Neuf, Oslo.

Er AC DC rock?

AC/DC er et australsk hardrockband dannet i Sydney i 1973 av brødrene og gitaristene Angus Young (født 1955) og Malcolm Young (1953–2017).

Hvor er AC DC fra?

Sydney, Australia
AC/DC / Opprinnelse

Sydney er Australias største og eldste by. Med over 4 millioner innbyggere, er Sydney-metropolen den største og mest innflytelsesrike av de to finansielle, transport-, handels- og kulturelle sentrene i Australia.
For mange er Sydney selve symbolet på Australia.

Wikipedia

Hvor kommer AC DC?

AC/DC er ei hardrock-gruppe frå Sydney i Australia. Gruppa vart stifta i i desember 1973 av brørne Angus og Malcolm Young. Sjølv om bandet vert rekna som pionerar innan hardrock og heavy metal, har medlemmene alltid klassifisert sin eigen musikk som «rock ‘n’ roll».

Når døde Bon Scott?

19. februar 1980
Bon Scott / Dødsdato

Hvor mange album har AC DC solgt?

AC/DC er et av de mest innflytelsesrike rockebandene i historien med over 200 millioner solgte album verden over, hvorav USA alene står for 71,5 millioner av dem.

Hva er verdens mest solgte album?

1 : Michael Jackson – Thriller

Rundt regnet florerer det mellom 100 og 108 millioner kopier av dette albumet på cd-spillere, platespillere og kassettspillere rundt om i verden. Albumet fra 1984 inneholder hiter som “Beat it” og “Billie Jean”, samt det magiske tittelkuttet.

Hvem har solgt mest musikk?

På verdensbasis opererer Guinness rekordbok med The Beatles på første med over en milliard solgte fulgt av Bing Crosby, Michael Jackson, Elvis Presley og Frank Sinatra.

Hvem er død i ACDC?

Malcolm Mitchell Young (født 6. januar 1953 i Glasgow i Skottland, død 18. november 2017) var gitarist og låtskriver i det australske bandet AC/DC.

Hva døde Bon Scott av?

Scott ble liggende i bilen siden hans sjåfør ikke klarte å flytte ham. Dagen etter lå han på samme sted, og en ambulanse ble tilkalt. Han ble erklært død ved ankomst på Kings College Hospital. Dødsårsaken var offisielt akutt alkoholforgiftning, men inntrengning av mageinnhold i lungene var også medvirkende.

Hva handler sangen Back in black om?

Albumet er en hyllest til Scott med tekster som omhandler temaer som mortalitet og hedonisme.

Hvilket band ga ut albumet Nevermind i 1991?

Da Nirvana slapp sitt andre album, Nevermind 24. september 1991, forsto plateselskapene umiddelbart at dette var «the new sound of rock’n’roll».

Hvem synger When you say nothing at all?

Norgesvenn og superstjerne Ronan Keating synger «When You Say Nothing At All» sammen med Agnete Saba under Allsang på grensen i Halden. Se Allsang på grensen torsdager klokken 21.40 på TV 2, og når du vil på TV 2 Play.

Hvilket band ga ut Nevermind i 1991?

Nevermind er det andre albumet fra rockebandet Nirvana, utgitt 24. september 1991. Med dette albumet slo Nirvana for alvor gjennom, og oppnådde blant annet førsteplass på listene både i USA og England. På albumet ligger blant annet «Smells Like Teen Spirit», Nirvanas mest kjente sang.

Leave a Comment