Blir det julekonsert med Kurt Nilsen i år?

Velkommen til julekonsert med Kurt Nilsen i Oslo Spektrum desember 2023! Kurt Nilsen sine julekonserter 20. desember og 21. desember 2022 i Oslo Spektrum må dessverre utsettes på grunn av sykdom.

Har Kurt Nilsen kjæreste?

Kristin Halvorsen
Kurt Nilsen / Ektefelle (g. 2006–2013)

Hvor er Kurt Nilsen?

Nilsen er bosatt på Minnesund i Eidsvoll kommune.

Blir det julekonsert med Kurt Nilsen i år? – Related Questions

Hvilken dialekt snakker Kurt Nilsen?

Men jeg vil alltid være bergenser i hjertet mitt, sier Kurt Nilsen til VG, selvfølgelig med bred Bergensdialekt. Men han stortrives i sitt nye hjem ved Mjøsas utløp, på Minnesund, med kjæresten Oda Rivrud. Livet er rett og slett «Amazing», for å si det med tittelen på hans ferske plate, den første på fire år.

Hvor ligger hytta til Kurt Nilsen?

Hytta som har postnummer 5785 Vøringsfoss, ligger i utkanten av Hardangervidda i feltet Hardangervidda fjellandsby. Det spektakluære byggverket ble påbegynt i 2007. Kurt hadde da kjøpt tomter ved Vøringsfossen for 1,3 millioner kroner.

Hva gjør Lillebjørn Nilsen?

Artikkelstart. Lillebjørn Nilsen er en norsk sanger, musiker, komponist og tekstforfatter. Han spiller blant annet gitar, munnspill, ukulele og hardingfele.

Hvem slo Kurt Nilsen i Idol?

Samtlige publikumsavstemninger unntagen den arabiske hadde Kurt som nummer 1. Dermed slo han den millionselgende amerikanske Kelly Clarkson klart og knuste britenes Idol; Will Young.

Hvem er faren til Kurt Nilsen?

Kurt Nilsen ble født 29. september 1978 i Bergen, som sønn av Knut Nilsen og Eli Gunn Storetvedt.

Hvor vokste Siri Nilsen opp?

Sammen med pappa Lillebjørn, storesøster Sara og de to skilpaddene Harry og Petra vokste Siri opp på Sagene i Oslo, ikke langt unna Grünerløkka, der hun nå har adresse.

Hva betyr Siri på norsk?

Betyningen er det samme som Sigrid, sammensatt av navnedelene «sig» og «rid», hvor første ledd er avledet av det norrøne ordet sigr = seier, mens siste ledd er avledet fra frid som kommer fra det norrønt frídr = vakker. Satt sammen betyr altså Sigrid og Siri «vakker seier». Norsk navnedag for Siri er 12. juni.

Hva døde Rolf Just Nilsen?

Rolf Just Nilsen pådro seg etter hvert hjerteproblemer, men endret ikke sitt høye arbeidstempo av den grunn. Han døde bare 49 år gammel på scenen på Det norske teatret, under fremføring av revyen L/L Wang & Nilsen, et tomannsshow med Sølvi Wang.

Hvem er barna til Lillebjørn Nilsen?

Lillebjørn Nilsen/Barn

Når er Lars Klevstrand født?

30. september 1949 (alder 73 år), Drammen
Lars Klevstrand / Født

Hvor er Trygve Skaug fra?

Norsk
Trygve Skaug / Nasjonalitet

Hvem var Kari Svendsen gift med?

Hun spilte rollen som en jovial vaktmester i ungdomsserien Borgen skole på NRK TV. Kari Svendsen var tidligere gift med artisten Lillebjørn Nilsen.

Hvor gammel er Kari Svendsen?

72 år (5. september 1950)
Kari Svendsen / Alder

Har Kari Svendsen barn?

Det markerer hun med jubileumsforestillingen «Alle Tiders!» på selveste fødselsdagen, 5. september. I denne ukens Se og Hør Extra forteller den folkekjære artisten at hun er glad hun aldri fikk barn – og at hun trives veldig godt som singel.

Hvor bor Kari Svendsen?

Prisbelønt visesanger og revyartist. Født i 1950 i Oslo, oppvokst i Bjerregaardsgate på Ila. I dag bosatt noen kvartaler unna.

Hvor er Lillebjørn Nilsen fra?

Bjørn «Lillebjørn» Falk Nilsen (født 21. desember 1950 i Oslo) er en norsk sanger, låtskriver og folkemusiker. Han har vært sentral i norsk visesang og musikkliv siden 1960-årene.

Leave a Comment