Er det studentrabatt på kino?

Få halv pris på kino: Medlemmer i Kinoklubben får halv pris på kinobilletten til minst 10 utvalgte kvalitetsfilmer i året. Med Studentkortet får du 25% rabatt på medlemsavgiften i Kinoklubben, det vil si at du får et års medlemskap for kun 122 kr!

Hva er barnebillett på kino?

Barnebilletter gjelder for barn til og med 12 år. Regler Babykino: Skal du på Babykino, voksne betaler for sin billett også går spedbarn gratis (opp til 1 år).

Hva er Studentkino?

Er du student og interessert i en god kinoopplevelse? Da burde du bli med på studentkino! På studentkino kan du vente deg en visning med god stemning til en rimelig pris, samt konkurranser og quiz. Filmutvalget baserer seg på forespørselene vi mottar gjennom våre sosiale medier.

Er det studentrabatt på kino? – Related Questions

Hva er KinoPluss?

KinoPluss er en gratis fordelsklubb for deg som liker å se film på kino. Hver gang du kjøper billetter online på NFkino.no eller i NFkino-appen får du 10 kr rabatt per billett du kjøper. Om medlemskapet. Alle som er 15 år eller eldre er velkomne til å bli Kinopluss-medlemmer.

Er det lov å ha med medbrakt på kino?

Det er helt lovlig og akseptabelt å ta med seg eget godteri når man skal på kino, og man trenger ikke engang å prøve å skjule det for personalet. Det er rett og slett helt greit å ta med seg eget godteri på kino her i Norge!

Når betaler man voksenbillett på kino?

Hos en rekke kinoer er en person som har fylt 15 år voksen å regne i billettsammenheng. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale kino for å få høre hva deres grense er, dersom du er i tvil.

Hvor er det best å sitte på kino?

Best lyd får du ved å sitte litt bak midten. Unngå å komme for langt ut på sidene eller for langt fram.

Hva kan man bruke Kinopluss poeng til?

Hvis du velger å konvertere dine poeng, vil du motta et gavekort. Gavekortet inneholder en kontant saldo, som du kan bruke på alle filmer og eventer. Gavekortet kan også benyttes sammen med den rabatten du mottar som KINOPLUSS medlem. 250 poeng svarer til 1 kr.

Hva er voksenbillett på kino?

Hos en rekke kinoer er en person som har fylt 15 år voksen å regne i billettsammenheng. Vi anbefaler at du tar kontakt med din lokale kino for å få høre hva deres grense er, dersom du er i tvil.

Hvordan bestille kinobilletter på nett?

Det er sikkert og effektivt å kjøpe kinobilletter på www.nfkino.no. Du velger enkelt hvilken forestilling du ønsker å se, antall billetter og hvilke plasser du vil ha. Etter betaling vil du motta en e-billett på enten sms eller e-post.

Hva står kino for?

Ordet kino er en forkortelse av «kinematograf», en norsk form av det franske Cinématographe (dannet av gresk kineo, det vil si «bevege», og grafein, «skrive, tegne»), navnet på brødrene Lumières filmframviser fra 1894 som viste «levende bilder».

Hva er Norges største kino?

Velkommen til Norges største kinosenter og landets eneste IMAX – ODEON Oslo! Her finner du kinopplevelser for enhver!

Hvor mye koster en stor popcorn på kino?

Hundrelappene flyr når en familie skal på kino. I Eigersund tjener kommunen godt på popkorn til en kilopris som tilsvarer fisk eller kjøtt av god kvalitet.

Priser på kinopopcorn.

StedType menyPris
Stor popcorn med brus85,-
Stor popcorn med to stk. brus95,-
StavangerVanlig meny (2,9 l. popcorn + drikke)67,-

Hvor mye tjener man på kino?

Fagforbundet og Virke har blitt enige om ny Landsoverenskomst for kino. Alle ansatte får et generelt tillegg på 6,71 kroner per time for dem som jobber 35,5 timers uke og 6,35 kroner per time dem som jobber 37,5 timers uke.
StillingsgruppeTillegg per timeGarantert timelønn
Krav om fagbrev eller tilsvarende6,35166,95

1 more row

Hvilken film tjente mest penger?

Liste over tidenes mest innbringende filmer på verdensbasis
#FilmnavnInntekter (USD)
1Avatar2 897 340 230
2Avengers: Endgame2 790 439 000
3Titanic2 194 439 542
4Star Wars Episode VII: Kraften våkner2 068 223 624

Hvor mye tjener man på NRK?

Av de 111 ansatte som tjener over 1 million er fire journalister. Gjennomsnittslønnen til journalistene i NRK er 581.843 kroner i året. Det er galt at det er så store lønnsforskjeller i en mediebedrift finansiert av skattebetalerne. Det er mange dyktige folk i NRK som fortjener god og rettferdig lønn.

Hvor gammel må man være for å jobbe på kino?

Vi vet ikke hva aldersgrensen er for dette, men om man skal ha ansvar for penger og betalinger osv, så er det ofte slik at det kreves at man er 18 år. Men du kan ta kontakt med den/de kinoene du kjenner til og høre om de ansetter ungdom – for eksempel som ryddehjelper osv.

Kan en 17 åring jobbe nattevakt?

Arbeidsmiljøloven har ikke spesifikke regler for arbeid ved sykehjem og nattarbeid, men dersom du er under 18 år, er hovedregelen at du skal ha fri mellom kl. 23.00 og 06.00 da det er nattarbeid. Gjør oppmerksom på at virksomheten kan ha interne regler som regulerer dette.

Kan en 12 åring se smile?

Denne filmen har en gjennomgående angstskapende stemning. Den inneholder nærgående og blodige skildringer av drap og selvmord. Filmen får derfor aldersgrense 15 år.

Leave a Comment