Er det trygt å handle fra Hjemsol?

Hvert Hjemsol-produkt gjennomgår en omfattende test- og kvalitetskontrollprosedyre for å sikre at hver kjøpte vare oppfyller Norge kvalitetsstandarder. Hjemsol tilbyr bare de beste kvalitetene, og hjelper kunder å handle trygt.

Er Dressinn trygt?

Er det trygt å kjøpe på Dressinn? Å kjøpe på Dressinn er helt trygt. Tradeinn legger stor vekt på sikkerhet i online transaksjoner og betalinger . Av denne grunn er alle kjøp du gjør på nettstedet vårt 100% sikre.

Er det trygt å kjøpe fra Fruugo?

Siste omtaler. VIL ALDRI BRUKE FRUUGO IGJEN. Som flere beskriver blir bestilt og betalt vare ikke levert. Det er umulig å sende forespørsel via deres kundeservice.

Er det trygt å handle fra Hjemsol? – Related Questions

Er Fruugo norsk?

Fruugo.no er en utenlandsk nettside selv om det ved første øyekast kan se ut som om den er “norsk“. Se også artikkel fra Forbrukerrådet vedrørende nettbutikker i “norsk” drakt.

Er Fruugo VOEC?

Eksempler på nettbutikker som er registrert i VOEC er:

ASOS. AliExpress. Fruugo.

Hvor lang leveringstid fra Fruugo?

Levering kommer an på hvilket fraktalternativ som velges, og er mellom 1-14 virkedager. Frakt kommer an på hvilket alternativ som velges. Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, American Express, PayPal og Klarna.

Er Fruugo en butikk?

Fruugo er en stor markedsplass med millioner av produkter innen klær, helse, skjønnhet, hjem, hage, interiør, dekor, møbler, elektronikk, media, kunst, underholdning, sportsutstyr, spill, leker, kjæledyrutstyr, verktøy, kontorrekvisita, jernvare og mye mer.

Hvordan avbestille Fruugo?

Hvis du vil prøve å kansellere bestillingen din:

Besøk vårt hjelpesenter (ved å klikke deg tilbake en side) og besvar noen enkle interaktive spørsmål.

Hvordan returnere Fruugo?

Du trenger ikke å informere oss om at du vil returnere en bestilling, så lenge du har den informasjonen du trenger. Hvis ikke kan du besøke vårt hjelpesenter (ved å klikke deg tilbake en side) og besvare noen enkle, interaktive spørsmål for å motta et returskjema med konkrete instruksjoner.

Er Fruugo toll?

Toll og moms

Fruugo er et samlested for flere nettbutikker, derfor er det lurt å tenke over hvor man bestiller fra. Vil du unngå en regning fra tollvesenet om butikken ligger i utlandet er det bare å holde seg under grensen på 350 kr inkludert frakt.

Hvem skal betale frakt ved retur?

Selgeren kan ikke ta noe gebyr for at du angrer. Du har krav på å få tilbake alle kronene du har betalt, men det er du som må betale returen, så sant du fikk beskjed om det på forhånd, eller dere ikke har avtalt noe annet.

Kan man kreve penger tilbake?

Når en forbruker handler varer eller tjenester på nettet har forbrukeren en lovbestemt rett til å angre på kjøpet innen 14 arbeidsdager. Forbruker har innenfor dette tidsrommet rett til å returnere varen uten å angi noen grunn, og uten å risikere noen straff for mislighold.

Hvilke avtaler gir ikke angrerett?

Loven inneholder krav til avtalen, og gir forbrukeren rett til å gå fra avtalen i 14 dager (angrerett). Loven gjelder ikke for avtaler om salg av varer og tjenester fra salgsautomater og automatiserte forretningslokaler, avtaler om salg av fast eiendom, se lov 3. juli 1992 nr.

Har man angrerett på alt?

Angrerettloven gir i utgangspunktet en forbruker 14 dager angrerett på kjøp. Man trenger da ikke oppgi noen særskilt grunn, det er tilstrekkelig å si at man angrer seg.

Når gjelder ikke angrerett?

For tjenester starter fristen å løpe dagen etter at avtalen er inngått, mens fristen ved kjøp av varer løper fra dagen etter at varen er mottatt. Forbrukere har ikke rett til å angre på enkelte typer avtaler av praktiske eller hygieniske årsaker, for eksempel varer som går raskt ut på dato.

Hvem betaler frakt ved angrerett?

I angrerettloven står det at forbrukere som benytter seg av angreretten, må betale for returkostnadene selv. Unntaket er ifølge loven hvis «selgeren har misligholdt avtalen eller selgeren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte varen ikke var tilgjengelig.»

Er det lov å ikke ha åpent kjøp?

Forbrukerkjøpsloven har ingen regler om åpent kjøp. Dette er et gode som butikker står fritt til å tilby kunden. I mange tilfeller betyr åpent kjøp i butikk at en kan levere tilbake varen og få pengene tilbake.

Hva er fornøyd garanti?

Fornøydgaranti: Hvis produktet ikke når opp til forventningene du ble lovet i butikk og du er misfornøyd, kan du returnere det. Åpent kjøp: Angrer du på kjøpet, kan du få pengene tilbake – men da skal produktet være ubrukt i originalemballasje. Kalles også “angrerett”.

Hvem betaler frakt ved garanti?

Selger skal dekke frakt

– Dersom det er en feil kunden kan lastes for, må han regne med å betale kostnadene selv. Er det derimot en feil etter forbrukerkjøpsloven, kan kunden kreve å få erstattet fraktkostnadene, sier Ann Hege Skogly, kommunikasjonsrådgiver i Forbrukerrådet.

Leave a Comment