Er det trygt å handle på LightInTheBox?

Konklusjon. Vi startet jo denne artikkelen med konklusjonen: hold deg unna Lightinthebox.com! For all del. Dette er en nettside som regelrett sender plast-søppel fra Kina til Norge og andre vestlige land.

Hvordan returnere til light in the box?

Hvordan returnerer jeg en vare?
  1. Logg inn på din konto og klikk Mine bestillinger.
  2. Klikk på bestillingen som du ønsker å spore.
  3. Klikk på Returer & Refunderinger og du vil bli brakt til et skjema på nettet .

Hvordan kontakte LightInTheBox?

Mine bestillinger er LightInTheBox.com sin praktiske måte å kommunisere med deg verdørende enhver bestilling du gjorde hos oss. Når du er logget inn, siden for bestillingsdetaljer er din plattform for å kontakte kundeservice via hjelpelinkene som du finner over alt på siden.

Er det trygt å handle på LightInTheBox? – Related Questions

Er LightInTheBox VOEC?

Registrert i VOEC registeret for moms hos Skatteetaten. LightInTheBox er en stor internasjonal nettbutikk som selger produkter i mange varegrupper.

Hvor lang tid tar det å få varer fra Fruugo?

Fruugo – reviews

Levering kommer an på hvilket fraktalternativ som velges, og er mellom 1-14 virkedager. Frakt kommer an på hvilket alternativ som velges. Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, American Express, PayPal og Klarna. Nettstedet har 14-dagers angrerett.

Er Fruugo norsk nettside?

Fruugo.no er en utenlandsk nettside selv om det ved første øyekast kan se ut som om den er “norsk“. Se også artikkel fra Forbrukerrådet vedrørende nettbutikker i “norsk” drakt.

Er CDON no trygt?

Noen ganger kan være vanskelig for oss i Forbrukerrådet å svare på hvilke nettbutikker som er trygge og utrygge. Dette fordi at det finnes så mange nettbutikker, og vi har ingen oversikt over alle. Men Cdon.no har eksistert veldig lenge, og de er en godt etablert nettbutikk. Så de skal være trygge å handle fra.

Er det toll på varer fra Fruugo?

Fruugo er et samlested for flere nettbutikker, derfor er det lurt å tenke over hvor man bestiller fra. Vil du unngå en regning fra tollvesenet om butikken ligger i utlandet er det bare å holde seg under grensen på 350 kr inkludert frakt.

Hvordan spore pakke fra Fruugo?

Det er mulig at bestillingen din fremdeles ikke er sendt, men dersom estimert forsendelsesdato på bestillingsbekreftelsen er passert, kan du benytte vårt interaktive hjelpesenter eller logge deg på Fruugo-kontoen din for å ta kontakt med forhandleren og finne ut status for forsendelsen.

Er Fruugo en butikk?

Fruugo er en stor markedsplass med millioner av produkter innen klær, helse, skjønnhet, hjem, hage, interiør, dekor, møbler, elektronikk, media, kunst, underholdning, sportsutstyr, spill, leker, kjæledyrutstyr, verktøy, kontorrekvisita, jernvare og mye mer.

Hvor lang tid tar det å få pakke fra LYKO?

Du får nemlig fri frakt hos Lyko når du handler for over 100 kr og velger Helthjem som fraktmetode. For bestillinger under 100 kr blir du belastet 49 kr for frakten. Dersom du velger Post i butikk framfor Helthjem koster Lyko frakt 69 kr. Lyko sin leveringstid er normalt på 1-5 virkedager.

Hvor lang tid bruker Partyking på å levere?

Du vil motta en SMS och kan velge tidspunkt och dag för levering. Beregnet leveringstid er 2-3 virkedager.

Hva skjer når pakken er forsøkt levert?

Forsendelsen vil bli forsøkt levert to ganger, og hvis mottakeren ikke er hjemme leveres forsendelsen til nærmeste postkontor/post i butikk. Sjekk gjerne opp sporingsnummeret på www.bring.no, og kontakt ditt lokale postkontor dersom du ønsker enda en levering hjem.

Er Partyking norsk?

Svenske Partykungen, Partyking i Norge, leverer et sterkt første kvartal etter et suksessår i 2021. Selskapet skal i sitt hjemmemarked ha nådd en omsetningsøkning på 40,95 prosent under første kvartal i år, sammenlignet med fjoråret.

Er det toll på Partyking?

Hos oss trenger du aldri å bekymre deg for ekstrakostnader! Vi sender bestillingen din fra Sverige, men det påvirker ikke deg som kunde ettersom vi er registrert som et norsk firma – så vi står for eventuelle tollavgifter.

Er det toll på Farfetch?

Frakt og toll

Det er verdt å merke seg at toll er inkludert i prisen ved kjøp på FARFETCH. Fraktkostnadene vil variere avhengig av varens størrelse, vekt og fraktdestinasjon. Samtidig tilbyr FARFETCH en fastpris for frakt ved kjøp på 140 Euro eller mer, riktignok uten å opplyse om hva denne fastprisen ligger på.

Har Restock toll?

Hvis du bestiller sko fra denne nettbutikken til mer enn 350 NOK inkl frakt vil pakken bli fortollet av fraktselskapet. Det er den totale verdien på sendingen + frakt som gjelder, ikke pr vare. På sko er det ikke toll, men du må betale 25% merverdiavgift. Fraktselskapet tar også et gebyr for fortollingen.

Er det toll på miinto?

Vi samarbeider med uavhengige butikker i hele Europa og produktene du bestiller kan bli sendt fra en butikk som er lokalisert utenfor Norge. Det tilkommer ingen ekstra kostnader for deg da du ikke skal betale tollgebyr ved mottakelsen av din bestilling.

Når slipper man toll?

Fra 1. januar 2020 ble 350-kronersgrensen fjernet for alle næringsmidler, varer som har særavgift og varer med restriksjoner. Dette betyr at du må betale merverdiavgift og eventuell toll og særavgift fra første krone for slike varer.

Leave a Comment