Er Partyking i Norge?

Den kampen begynte i 2009 da Partyking ble lansert i Sverige. I dag sprer vi glede og bekjemper kjedsomhet her i Norge, men også i Danmark og Finland, og vi fortsetter å vokse hele tiden.

Er det toll på Partyking?

Hos oss trenger du aldri å bekymre deg for ekstrakostnader! Vi sender bestillingen din fra Sverige, men det påvirker ikke deg som kunde ettersom vi er registrert som et norsk firma – så vi står for eventuelle tollavgifter.

Hvor lang tid tar det før Komplett leverer?

Vi har 1-3 dagers leveringstid forutsatt at varen er på lager. Ordre som legges mellom man – tors innen kl. 12.00 sendes normalt samme dag. Les mer om frakt og levering.

Er Partyking i Norge? – Related Questions

Hvor lang tid tar det å få en pakke fra tights?

På utleveringssted (Posten/PostNord/HeltHjem)

Normal leveringstid: 1-4 virkedager fra pakken er sendt fra oss.

Hvor lang tid tar det å få en pakke fra Elkjøp?

Post levert på døren: Leveres til din adresse, leveringstid mellom 2-7 dager fra sentrallager. Du mottar først SMS om forventet leveringstid og så en SMS samme dag som varen kjøres ut. Postkontor: Normal leveringstid er 5-10 til postkontor fra sentrallager.

Hvor lang leveringstid Jysk?

Stykkgods leveres av Bring til din leveringsadresse innenfor 6-9 virkedager (man-fre). Dette gjøres etter den leveringsplan som er tilgjengelig på kjøpstidspunktet. Vår transportør tilbyr i de fleste større byer daglig levering innenfor tre tidsvinduer: 09-13, 13-17, 17-21.

Hvor lang tid tar det før en pakke fra Zalando kommer?

Du vil motta en e-post når pakken forlater vårt lager. Om du ikke har mottatt pakken din etter syv virkedager (mandag til fredag) fra å ha mottatt e-postbekreftelsen, kan du kontakte vår kundeservice.

Har Zalando lager i Norge?

Zalando har åpnet sitt første lager i Norden, og det er kjedens mest moderne. Anlegget skal halvere ledetiden til nordiske kunder.

Er Zalando trygt?

Du kan føle deg trygg når du handler hos Zalando. Vår netthandel holder en høy sikkerhetsstandard, som går frem av vår sertifisering fra Trygg E-handel. Trygg E-handel er en skandinavisk godkjenningsordning som gir deg sikkerhet for at du handler med et seriøst firma.

Hvilken leverandør bruker Zalando?

Pakker fra Zalando sendes med MyPack, som er en tjeneste levert av PostNord Logistics AS. Så snart pakken din overleveres PostNord mottar du en e-post med pakkens sendingsnummer.

Er Zalando en norsk nettside?

Zalando SE er et europeisk selskap grunnlagt i 2008 som driver innen netthandel, hovedsakelig med sko, klær og moteartikler. Selskapet har sitt hovedkontor i Berlin, rundt 1 000 medarbeidere (2012) og en omsetning på ca. 510 millioner €.

Hvordan få gratis frakt på Zalando?

Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 299 kr ved standard levering*. Ved kjøp under dette beløpet, er fraktkostnaden 39 kr.

Hva skjer hvis man ikke henter pakken fra Zalando?

Leveringspunktet holder pakken din i opptil 14 dager. Hvis du ikke henter pakken i løpet av denne tiden, vil den bli returnert til vårt lager, og vi refunderer deg for bestillingen.

Hva skjer med pakken hvis jeg ikke er hjemme?

Hva skjer dersom jeg ikke er hjemme når Posten/Bring leverer pakker jeg har bestilt hjem på dør? Posten/Bring kontakter deg på SMS/e-post i forkant av leveransen. Forsendelsen vil bli forsøkt levert to ganger, og hvis mottakeren ikke er hjemme leveres forsendelsen til nærmeste postkontor/post i butikk.

Leave a Comment