Når åpner Pstereo?

15.30-00.00 på fredag og kl. 15.00-00.00 på lørdag.

Hvor mange billetter er solgt til Pstereo?

Før neste års festival går av stabelen 19. og 20. august neste år, har festivalen allerede rundt 2500 solgte billetter. Billettene kommer fra publikum som var klare å gå på festival i 2020.

Kan man selge billetter videre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Når åpner Pstereo? – Related Questions

Kan man selge billetter på Ticketmaster?

Logg inn på din Ticketmaster-konto. Finn billetten(e) du vil selge. Klikk på “Selg” Angi salgspris.

Hvor mange billetter er solgt til neon?

Neon festival, Nyhavna | I år solgte de 36.000 billetter – nå slår festivalen på stortromma med internasjonalt artistslipp.

Hvor mange billetter er solgt til idyll?

I 2019 flyttet festivalområdet fra Stortorvet i Fredrikstad sentrum til Isegran og hadde 17 000 festivalglade publikum. I 2020 har festivalen 5 års-jubileum og samler 30.000 festivalglade publikum.

Hvor mange billetter til Jugendfest?

Jugendfest har vært arrangert i Ålesund siden 2008, og i storformat på Color Line Stadion siden 2012. Festivalen er den desidert største i vår del av landet, med en kapasitet på 12.000 publikummere per dag.

Hvor mange billetter kan man kjøpe på Ticketmaster?

Begrensning av antall billetter en kunde kan kjøpe, avhenger av hvilket arrangement man kjøper billetter til. Antallet er oppgitt på bestillingssiden, og blir sjekket ved hver eneste transaksjon. Dette gjør vi for å hindre misbruk av vår internettside.

Hva koster 50 cent billetter?

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 105,- tur/retur for voksen og kr 55,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 125,- tur/retur for voksen og kr 65,- for barn. Kun retur koster kr 65,- for voksen og kr 35,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

Er det lov å selge billetter dyrere?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Kan man bruke screenshot av billett?

Kan jeg bruke et skjermbilde av billetten for å slippe inn på et event? Nei. Mobilbilletten inneholder avansert teknologi med svindelbeskyttelse som gjør at du ikke kan bruke skjermbilder eller utskrifter.

Hvor mye er bot på buss?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Kan man betale med vipps på toget?

Du kan betale med kredittkort eller Vipps.

Kan man betale på bussen?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe enkeltbillett om bord på buss og båt. Husk at det er dyrere enn om du kjøper den på forhånd. Du må betale kontant og vi tar ikke imot større sedler enn 200 kroner.

Leave a Comment