Har RiksTV internett?

Med RiksPakken og Basis kan du ha RiksTV via fiber hjemme, mens du på hytta, i båten eller annen fritidsbolig kan bruke antenne eller internett. Faktisk kan du ha TV opptil fire steder uten ekstra abonnementskostnad. I tillegg kan du laste ned RiksTV-appen og se TV på mobil, nettbrett og Apple TV.

Hvordan se TV med internett?

Den smarteste måten å strømme tv på, er å bruke såkalte «tv-dingser» som Chromecast og Apple TV. Disse kobler du enkelt til tv-en din med HDMI. Du kan dermed bruke mange av de samme appene som på de beste smart-tv-ene. Tv-dingsene støttes nemlig av strømmetjenestene og andre tilbydere av innhold til tv-skjermen.

Hvor mye koster RiksTV?

Hvordan får jeg tilgang til RiksTV-appen? Appen laster du gratis ned fra App Store eller Google Play.

Har RiksTV internett? – Related Questions

Kan man se RiksTV uten antenne?

Vi mener virkelig TV overalt. Med RiksTV har du tilgang til TV-underholdning i 98% av norske hustander. Du kanRiksTV via fiber, WiFi eller antenne og bakkenettet.

Er strim og RiksTV det samme?

Strim: Norges mest komplette strømmetjeneste. Strim er RiksTVs egen strømmetjeneste. Den samler alt i én app.

Kan man se Netflix på RiksTV?

Slik kan du skape ditt unike underholdningsunivers i én boks. * På grunn av rettigheter er Netflix dessverre ikke tilgjengelig på Strømmeboks. Filmleie og TV 2 Sport Premium som tilleggspakke er tilgjengelig på Strømmeboks dersom du har fiber fra en av våre partnere.

Hva koster Strim i mnd?

Pakken Strim Mye koster 349 kr/mnd og er best for deg som vil ha de viktigste TV-kanalene og strømmetjenestene.

Er Netflix på Strim?

Du kjenner til YouTube, Netflix, TV 2 Play, HBO Max, SkyShowtime, Nordisk Film+ og Viaplay, ikke sant? Dette er alle streamingtjenester du kan streame filmer, serier og annen underholdning fra. Med streaming trenger du ikke en tradisjonell TV-dekoder for å se underholdning.

Hva trengs for å få RiksTV?

Hva trenger jeg av utstyr? Du trenger en mottaker (alternativt en kortleser) og en antenne eller internett-tilkobling*. Du kan også bruke tjenestene våre på nettbrett og mobil. *Ikke alle kanaler i RiksPakken er tilgjengelig over internett.

Hva koster det å ha TV på?

TV: 20–30 øre per time

En ny flatskjerm på 65 tommer har et strømforbruk på 100–150 Watt. Det betyr en kostnad på 20 til 30 øre per time i strømforbruk.

Er NRK gratis på RiksTV?

Alle med fast adresse i Norge er garantert et TV-tilbud med NRKs kanaler. Alle NRKs kanaler kan du se uten andre utgifter enn det mottakerboksen koster.

Hva er inkludert i RiksTV pakken?

TV-pakken inkluderer strømmetjenestene HBO Max, SkyShowtime, TV 2 Sport-kanalene, V Sport-kanalene, Eurosport, TV-arkiv og barneinnhold. Du kan se TV opptil fire steder eller rom, og strømme TV der du vil.

Hvilken antenne er best til RiksTV?

Vi anbefaler at du alltid bruker en utendørs retningsbestemt UHF-antenne. Den bør stå høyt og fritt, plassert ute, og skal som hovedregel alltid være rettet mot beste sender.

Hvor mange kan bruke RiksTV samtidig?

Hvor mange kan se TV samtidig? Det er ingen begrensinger på hvor mange enheter som kan være logget på samme abonnement samtidig. Pga. rettigheter er det imidlertid satt begrensinger på hvor mange videostrømmer som kan vises samtidig, og med RiksTV kan du se to TV-strømmer om gangen.

Er RiksTV Telenor?

I september 2019 solgte Telenor Media Invest AS sin andel ut av RiksTV. I mai 2021 kjøpte TV2 Gruppen AS NRK sine eierandeler i Riks TV. Selskapet eies nå 100% av TV2 Gruppen AS. RiksTV ble dannet i forbindelse med overgangen fra analogt til digitalt bakkenett.

Hvem eier RiksTV?

RiksTV/Moderorganisasjoner

Hvem kan levere internett?

Norske Internettleverandører:
 • Altibox.
 • Breiband.no.
 • Canal Digital Kabel (Nå Telenor)
 • Eidsiva Bredbånd.
 • Get (Nå Telia)
 • GlobalConnect (Tidligere BroadNet)
 • HomeNet.
 • NextGenTel.

Hvordan koble til RiksTV?

Slik gjør du
 1. Slå av strømmen til TV-en.
 2. Sett programkortet inn i kortleseren.
 3. Sett kortleseren inn i TV-en på baksiden (eller under) i IC-inngangen (Common Interface-inngang).
 4. Koble strømmen til TV-en.
 5. Følg instruksjonene i TV-ens brukerveiledning for kortleser (CAM).
 6. Rask tilgang til kanaler.

Hvordan koble TV til internett uten kabel?

 1. Sett opp den trådløse ruteren. Du finner detaljer i bruksanvisningen for den trådløse ruteren, eller du kan kontakte personen som satte opp nettverket (nettverksadministrator).
 2. Trykk på knappen HOME og velg deretter [Innstillinger] — [Nettverk og Internett].
 3. Velg et nettverk du vil koble til, og angi passordet.

Leave a Comment