Hva dekker reiseforsikring Bank Norwegian?

Vilkår gjelder for forsikringen, blant annet:
 • Reisen må starte og slutte i Norden.
 • Gjelder på reiser i inntil 90 dager.
 • Dekker avbestilling av reise med inntil kr 50 000.
 • Erstatter tapt bagasje eller kompenserer for forsinket bagasje.
 • Dekker sykdom og ulykke på reise, samt hjemtransport.

Hva dekker helårs reiseforsikring?

Blir du akutt og uventet syk, eller utsatt for en ulykke på reise, dekker forsikringen behandlingsutgifter, legebesøk, og sykehusopphold uten beløpsgrense. Forsikringen dekker også forhåndsgodkjent hjemtransport fra utlandet, uten sumbegrensning eller egenandel. Du kan også få kompensasjon for tapte feriedager.

Hva dekker reiseforsikring Covid?

Reiseforsikringen din gjelder dersom du reiser til et land som ikke omfattes av UDs reiseråd på avreisetidspunktet. I slike tilfeller dekker forsikringen også koronasykdom, og er uavhengig av vaksinasjonsstatus. Reiseforsikringen gjelder ikke på reiser som starter når området er omfattet av UDs reiseråd.

Hva dekker reiseforsikring Bank Norwegian? – Related Questions

Hvilken sykdom dekker reiseforsikring?

Hva dekker reiseforsikringen? Reiseforsikringen dekker kun akutt og uforutsett sykdom og skade på reisen. En medisinsk forhåndsvurdering forteller deg om din kroniske eller nåværende sykdom og ulykkesskade også vil være dekket av reiseforsikringen, hvis du skulle trenge behandling.

Kan ikke reise pga Covid?

Avbestilling av reise på grunn av sykdom

Hvis du er syk av korona og av den grunn ikke kan reise som planlagt, må dette kunne dokumenteres med legeerklæring. Dette gjelder for alle, både vaksinerte, uvaksinerte og de som allerede har vært syke av korona.

Kan man avbestille Norwegian billett?

Dersom du ikke lenger ønsker å reise, kan du kansellere bestillingen og be om å få pengene tilbake for den ubrukte billetten, inkludert på videre flyvninger og returbilletten (dersom du har bestilt dem hos oss).

Kan man kjøpe reiseforsikring etter bestilt reise?

Nei, du kan ikke kjøpe reiseforsikring som gjelder for den aktuelle reisen hvis reisen allerede har startet. Det er derfor viktig å huske at reiseforsikringen må kjøpes før avreise.

Er man i karantene etter Coronatest?

De fleste som har testet seg skal holde seg hjemme, eller de er pålagt karantene, mens de venter på prøvesvar. Du skal ikke gå på jobb eller skole, du bør ikke ta offentlig transport og du bør ikke oppsøke offentlige steder. Du bør holde god avstand til alle, også voksne og store barn som du bor med.

Hva dekker reiseforsikring ved flystreik?

Reiseforsikringen gir ikke dekning for forsinkelse eller kansellert reise som følge av kø, bemanningsproblem eller streik, men du har rett på erstatning fra flyselskapet. Flyselskapet er ansvarlig dersom reisen din blir kansellert. Dette gjelder uavhengig av hva som er årsaken, også ved streik.

Kan ikke reise pga sykdom?

Hvis du avbestiller reisen på grunn av sykdom, ulykke eller skade gjelder reiseforsikringen. Hvis du bare ombestemmer deg, vil du ikke få igjen penger på reiseforsikringen.

Hvilke forsikringer er inkludert i LO medlemskap?

 • Kritisk sykdom.
 • Livsforsikring.
 • Mopedforsikring.
 • Reiseforsikring.
 • Snøscooterforsikring.
 • Student- og lærlingforsikring.
 • Uførekapital.
 • Uførepensjon.

Hva dekker Mastercard reiseforsikring?

Hva dekker reiseforsikringen på Mastercardet?
DekningReise- og avbestillingsforsikring Mastercard
Ulykke voksen 70-75 år*, 100 % varig medisinsk invaliditet/dødKr 100.000.
Ulykke barn, 100 % varig medisinsk invaliditet/dødKr 400.000.
ReisegodsInntil kr 15.000 per skadetilfelle/kr 30.000 hvis flere reiser sammen.

Er reiseforsikring inkludert i Mastercard?

Kredittkort fra for eksempel Mastercard tilbyr ofte reiseforsikring inkludert i kortet. Fordelen med denne reiseforsikringen, er at siden den er inkludert i kortet ditt, slipper du å betale noe ekstra. Du er forsikret på reisen – så lenge du husker å betale minst halvparten av reisekostnadene med kredittkortet.

Er det avbestillingsforsikring på Mastercard?

Hva er avbestillingsforsikring? Avbestillingsforsikring er inkludert i reiseforsikringen din eller reiseforsikringen du har gjennom ditt MasterCard. Den gir deg reisekostnader tilbake dersom det skulle oppstå noe uforventet i forkant av reisen.

Hvem har billigst reiseforsikring?

Store forskjeller
SelskapProduktnavnPris per år
Vardia Reiseforsikring enkeltperson1298
Frende Reiseforsikring Enkeltperson m/Ulykke1332
KLPReise1375
CodanReiseforsikring1378

Hvilken er den beste reiseforsikringen?

Frende får terningkast seks av Norsk Familieøkonomi i sin store test av reiseforsikring i 2022. Testerne fremhever Frendes gode dekninger på uhell, forsinket bagasje, tapte utflukter og arrangement. Det nevnes også gode dekninger for død og invaliditet.

Hvor lenge før må man kjøpe reiseforsikring?

Alle reiseforsikringer må kjøpes før reisen starter. Ønsker du at reiseforsikringen også skal gjelde for eventuell avbestilling av reisen, må reiseforsikringen kjøpes samme dag som du bestiller reisen, eller senest ved innbetaling av depositum.

Hvor mye koster reiseforsikring i året?

Prisene på reiseforsikring varierer som følge av at forsikringene selges med ulik dekningsgrad. Likevel ser vi at prisene for en helårsforsikring vanligvis ligger et sted mellom 900 kroner i året, i det laveste prissjiktet, og over 2.500 kroner i den dyrere enden.

Er det nødvendig med reiseforsikring?

Reisen starter når du går hjemmefra og uansett om det er en kort tur på butikken, en utflukt i marka eller en ferietur så bør du ha en reiseforsikring.

Leave a Comment