Hva er aldersgrensen til Leos lekeland?

Leos lekeland er for barn mellom 3 til 10 år, ligger på ulsrud i Oslo 5 min gange fra t-bane på ulsrud .

Hvor mye koster det å feire bursdag på Leos lekeland?

Priser: 310 NOK/barn280 NOK/barn300 NOK/barn

Ha selskapet i ett av våre fantastiske bursdagsrom som er dekket med popcorn, Leos jungelsaft, og den herlige Leos is-favoritt! Bursdagsbarnet får i tillegg en egen gave fra Leo. Dagen avsluttes med herlig lek og moro i lekelandet.

Hva het Leos lekeland for?

Vi i Leos er politisk religiøst uavhengige. Vi er et lekeland for familier hvor alle skal føle seg velkommen til lek og bevegelse, og ikke et samlingssted for folkesamlinger.

Hva er aldersgrensen til Leos lekeland? – Related Questions

Når har Leo bursdag?

Løven (latin: Leo) (♌︎) er et stjernetegn. Personer som er født i perioden 23. juli–23. august er ifølge astrologien født i Løvens tegn.

Hvem eier Leos lekeland?

Leos Lekeland ble startet opp i 2006 av de tidligere svenske ishockeyspillerne Joakim Gunler og Jonas Rönnqvist. Har studert norske klimatiltak: I dag drifter de 47 lekeland i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Når ble Leos lekeland laget?

Da Leos lekeland ble etablert i 2006, var visjonen å skape et møtested for familien, med glade barn i lek og bevegelse. Dette viste seg å være et vellykket konsept – i dag er vi Nordens største lekelandkjede med nærmere 50 anlegg og siktet innstilt mot Europa.

Når kom Leos lekeland til Norge?

Om Leos Lekeland

Når selskapet ble grunnlagt i 2006, ville grunnleggerene lage en møteplass for hele familien med fokus på lek og aktivitet. Dette er mer aktuelt en noensinne nå som rapporter fra WHO sier at barn beveger seg for lite i dag.

Hvor mye tjener Leos lekeland?

I 2019 omsatte Leos lekeland for 130 millioner kroner, tre prosent mer enn året før. Så kom korona og stakk kjepper i hjulene for moroa.

Hvordan er det å jobbe på Leos lekeland?

Som navnet antyder, tar du deg av gjestene våre på en rask og vennlig måte. Du jobber også på kjøkkenet, i serveringen og med renhold. Og som selskapsvert sørger du for at selskapene våre holder verdensklasse. Dette er med andre ord den perfekte ekstrajobben – som etter hvert kan lede til stillinger med utvidet ansvar.

Hvor kan operasjonssykepleiere jobbe?

Som operasjonssykepleier kan du jobbe i operasjonsavdelinger, dagkirurgiske enheter og kirurgisk poliklinikk, akuttmottak og skadestuer, legevakt og sterilsentral.

Hva er lønn til sykepleier?

Spesialsykepleiere med ti års ansiennitet er sikret en lønn på 602 000 kroner i år og er garantert en lønn på 650 000 kroner senest 1. januar 2024.

Hvor mye tjener en operasjonssykepleier?

Hva kan man forvente i lønn som operasjonssykepleier? – Startlønn er på rundt 470.000 kroner uten tillegg. Etter ti års ansiennitet ligger lønnen på omtrent 570.000 kroner uten tillegg.

Hvor mye tjener en som jobber i posten?

– Årslønn ligger på rundt 430 000 kroner i året, men du får overtidsbetaling, så du har mulighet til å tjene mer.

Hvilke yrker mangler arbeidskraft?

Mangelen på arbeidskraft er størst innenfor helse, pleie og omsorg, der det er estimert et behov for 15 750 flere ansatte, 2 300 flere enn i fjor. Det er særlig stor mangel på sykepleiere (5900), andre helseyrker (2600) og helsefagarbeidere (2600).

Hvor finner man jobbene?

Søkemotorer
 • Finn.no – 17 955 stillinger, definitivt Norges største nettsted for å finne jobber.
 • NAV stillinger – 16 598 stillinger – NAVs portal er hakket mindre enn Finn.
 • KarriereStart.no – 15 530 stillinger.
 • Jobbsafari.no – 13 000 stillinger – i 8 865 annonser.
 • Jucan.no – 3 789 stillinger.

Hvor er det best å jobbe?

Bønder, fiskere, kunsthåndverkere, ledere og leger er mest tilfredse. Blant dem med lavest jobbtilfredshet finner vi renholdere, sysselsatte i salgs- og kundeserviceyrker, samt ufaglærte hjelpearbeidere. Likevel oppgir de aller fleste i disse yrkene – om lag 80 prosent – at de er fornøyd med jobben sin.

Hvordan lande drømmejobben?

Vi har derfor samlet 11 gode tips til hva du kan gjøre for å lande jobben.
 1. Ta kurs. Karrieresentrene på studiestedene tilbyr ofte egne kurs i jobbsøking.
 2. Fra ubetalt til betalt.
 3. Oppdater CV-en.
 4. Har du et nettverk?
 5. Lær deg noe om jobbene du ønsker deg.
 6. Yes, you can.
 7. Start nå
 8. Let flere steder.

Leave a Comment