Hva er nummeret til Vy?

Sentralbord: +47 23 62 00 00. Vil du kontakte oss som kunde? Her er kontaktinformasjon til kundeservice.

Når legger Vy ut billetter?

Hvor lenge før avreise kan jeg kjøpe togbillett? Billetter legges ut for salg 90 dager før avgang. Det kan være kortere salgsperiode ved planlagte arbeider på strekningen eller i forbindelse med ruteendringer i juni og desember.

Hvor finner jeg togbillett nummer?

Finn frem reisekort/togbillett og sjekk kort- eller kundenummer. Kjøper du billett med app bruker du kundenummeret som du finner under «min profil».

Hva er nummeret til Vy? – Related Questions

Kan man endre togbillett?

Du kan selv endre avreisedato og -tid frem til to timer før avgang. Det koster 39 kr å endre en billett hvis du ikke har refunderbar billett. Endrer du til en dyrere avgang betaler du også mellomlegget. Finn billetten du skal endre.

Kan man få refundert togbillett?

Vy, SJ og Go-Ahead gir rett til refusjon av ubrukt billett, men refusjonsretten gjelder bare billetter til ordinær pris, inkludert prisen for komfortplass dersom du har kjøpt dette i tilknytning til den ordinære billetten. Du må avbestille reisen før togets avgangstidspunkt og betale et gebyr på kr 100,-.

Hvordan laste ned togbillett?

Gå til «Mine billetter og reiser» i appen. Velg «Legg til billetter i appen». Skriv inn referansekoden slik den står på salgskvitteringen. Billetten vil da bli lastet ned på mobilen og slettes på mobilen den var på opprinnelig.

Hvor lenge er en togbillett gyldig?

Enkeltbillett for én sone er gyldig 60 minutter fra du aktiverer den. Gyldigheten øker med 30 minutter for hver ekstra sone du kjøper billett for. Du kan bytte til andre transportmidler (overgang) i de sonene billetten gjelder for, så lenge det er tid igjen på den når du går på transportmiddelet.

Kan man kjøpe togbillett på Ruter appen?

Du kan kjøpe både enkeltbillett og periodebillett for andre med Ruterappen, og sende billetten til deres mobil. Gå til «Kjøp billett» og trykk på passasjerkategori (voksen, barn, honnør).

Kan man bruke togbillett på buss?

Så lenge du har gyldig billett kan du reise helt frem, både med buss og tog.

Hva er boten for å snike på toget?

Blir du stoppet i billettkontroll og ikke kan framvise gyldig billett, må du betale 1.150 kroner i gebyr, eller 950 kroner hvis du betaler på stedet eller er under 18 år. Dersom du ikke er enig i overtredelsen og gebyret, kan du klage.

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det overgang fra Vy til Ruter?

Reiser du med Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), kan du bruke alle Ruters ordinære billetter. Reiser du med tog utenfor Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke), gjelder togselskapets egne billetter og priser. Det er ikke overgang til Ruters transportmidler med disse billettene.

Kan man bruke Vy billett på Flytoget?

Flytoget har personell til stede og slipper reisende med gyldig Vy-billett gjennom sperringene.

Kan en Ruter bli gammal?

Gamle og utdaterte rutere bremser hastigheten på hjemmenettet ditt. Har du en ruter som er mer enn fem år gammel, bør du skaffe deg en ny. Det er fordi teknologien har utviklet seg voldsomt, og du vil få mer ut av nettet ditt med et ny ruter.

Kan man bruke flytog billett flere ganger?

Billetten kan valideres to ganger slik du kan reise frem og tilbake fra Gardermoen på samme billett. Merk at hjemreisen må være innenfor gyldighetstiden til billetten.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Uten gyldig billett vil du få gebyr i en billettkontroll. Størrelsen på gebyret, eller pengebeløpet du da må betale, er fastsatt av Samferdselsdepartementet.

Leave a Comment