Hva er SJ tog?

SJ er Sveriges største togoperatør, og har kjørt tog til og fra Norge i 100 år. Med tildelingen av Trafikkpakke Nord ønsker SJ Norge å fornye togreisen på alle syv strekninger. På sikt har vi en ambisjon om å være med å utvikle togtilbudet også i andre regioner i Norge.

Hvor kjører SJ i Norge?

SJ Norge AS er det svenske togselskapet SJs norske datterselskap som fra 8. juni 2020 kjører persontog på region- og fjerntogstrekningene Dovrebanen, Meråkerbanen, Nordlandsbanen, Raumabanen og Rørosbanen og lokaltogstrekningene Saltenpendelen (Bodø–Rognan) og Trønderbanen (Trøndelag), på anbud.

Hva koster nattoget til Oslo?

Pris for en sovekupé er 950 kroner, uavhengig av antall personer som benytter kupeen. Det er tillatt å reise opp til fire personer i en kupé (to voksne og to barn under 6 år). Reiser du med barn på 6 år eller eldre må de ha egen sengeplass.

Hva er SJ tog? – Related Questions

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Er det honnør på tog?

Honnør. Du kan få honnørrabatt dersom du er over 67 år, uføretrygdet, blind eller svaksynt. Du må ha med legitimasjon. Hvis du har kortet «Honnørrabatt Tilleggslegitimasjon», må du også vise dette.

Hva får man honnørrabatt på?

Med honnørkort får du redusert billettpris på kollektive transportmidler. Kortet gir også rett til honnørrabatt for ektefelle eller registrert partner som reiser sammen med deg, uansett alder.

Når får man Pensjonistrabatt?

Honnørrabatt gis til alle over 67 år. Du trenger kun vanlig legitimasjon. Husk at du ikke har rett på honnørrabatt som «tidligpensjonist» om du går av med alderspensjon før 67: Du har først rett til honnørrabatt når du har fylt 67 år.

Hva er honnørrabatt?

Med honnørkort får du redusert billettpris på kollektive transportmiddel. Kortet gir også rett til honnørrabatt for ektefelle eller registrert partnar som reiser saman med deg, uansett alder.

Hva koster buss til Oslo?

Enkeltbillett
Soner1 sone2 soner
Voksen39 kr64 kr
Barn og honnør20 kr32 kr

Hvor mye koster tog fra Oslo til Stockholm?

En billett fra Oslo til Stockholm koster i gjennomsnitt 537 kr hvis du kjøper den på reisedagen. De billigste billettene finner du til kun 395 kr.

Hvor mye koster det å kjøpe billett på toget?

Om bord i toget

Reiser du fra en stasjon med billettautomat og kjøper billett på toget, koster det 40 kr ekstra. Ombordtillegg gjelder per reisende, med noen unntak som beskrevet under. Du må betale ombordtillegg selv om du ikke har fått kjøpt billett på grunn av fullt tog eller køer ved automat eller luke.

Hvor mye koster tog fra Oslo til København?

Oversikt: Tog fra Oslo til København
Avstand483 km
Gjennomsnittlig reisetid med tog er7 t 29 min
Gjennomsnittsprisen på togbilletter erNOK 678 (€ 60)
Antall tog3 per dag
DirektetogNei

1 more row

Hvordan bestiller man togbillett?

Togbilletter for alle strekninger i Norge kan kjøpes på Enturs billettautomater på stasjonen eller i vårt betjente billettsalg i åpningstiden (se under). Ellers kan man kjøpe billetter for alle togreiser i Norge på Entur.no og i Entur-appen. Vy selger også togbilletter for hele Norge på Vy.no og i Vy-appen.

Kan man ta tog til Tyskland?

Å ta seg til Tyskland med tog er en lek, nesten uansett hvor du kommer fra og skal til. Deutsche Bahn har linjer i alle retninger, både inn og ut av landet. Du kan blant annet reise med tog til London St Pancras på 11 timer og 30 minutter fra Berlin, Amsterdam når du på litt under 6 timer fra Berlin Hauptbahnhof.

Kan man bruke Ruter billett til tog?

Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Kan jeg bruke togbillett på trikk?

Billetten kan brukes på Ruters busser, trikker, T-baner og båter, og på Vys tog i Oslo og deler av Viken (tidligere Akershus fylke).

Kan jeg ta tog med bussbillett?

Så lenge du har gyldig billett kan du reise helt frem, både med buss og tog. Er billetten gyldig ved fremvisning til konduktør, vil billetten være gyldig til endestasjon innenfor sonen.

Kan man ta tog med bussbillett?

TogBuss-billett fra SJ

Med TogBuss-billetten kan du reise med samme billett på hele strekninger som inkluderer både tog og buss.

Hva skjer hvis man ikke har billett på toget?

Reisende som ved kontroll ikke har stemplet eller på annen måte gyldig billett, aktivert elektronisk billett eller gyldig mobilbillett, vil få et gebyr fastsatt av Samferdselsdepartementet. Kjøp og aktivering av elektroniske billetter skal skje før ombordstigning.

Leave a Comment