Hva het Clarion Hotel The Hub før?

Hotellet het opprinnelig Hotel Viking og ble bygget til Vinter-OL 1952. Senere skiftet det navn til Hotel Royal Christiania og ble utvidet til 508 rom og over 20 konferanserom. I 2017 ble hotellet satt under totalrenovering og utvides til 810 rom. Renoveringen og utbyggingen var ferdig i begynnelsen av mars 2019.

Hvor mange rom har Clarion Hotel Trondheim?

Med sine 400 rom, 19 møterom, konferanseområde på 3000 kvadratmeter og 320 parkeringsplasser er dette det ideelle stedet for kulturarrangement, møter, konferanser, seminarer og private tilstelninger.

Hvilke kjeder inngår i Nordic Choice Hotels?

Varemerker. Hotellkonsernet markedsfører sine hotell under fem forskjellige varemerker: Clarion Hotel, Clarion Collection Hotel, Comfort Hotel, Quality Hotel, og Nordic Hotels & Resorts.

Hva het Clarion Hotel The Hub før? – Related Questions

Hvem eier Clarion hotell?

Nordic Choice Hotels har 210 hoteller (pr 2020) i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Estland og Latvia, 13 000 ansatte og består av tre kjeder: Comfort Hotel, Clarion Hotel og Quality Hotel.

Er det gratis å være Nordic Choice medlem?

Tjen bonuspoeng hos oss og våre partnere, bruk dem og nå neste medlemsnivå. Medlemskapet gir deg fordeler, tilbud og forkjøpsrett på kampanjer – og er selvfølgelig gratis.

Hvem eier Nordic Choice?

Nordic Choice Hospitality Group AS
Nordic Choice Hotels / Moderorganisasjon

Hvem hacket Nordic Choice?

– Først og fremst vondt for våre ansatte, sier teknologidirektøren. Milliardær Petter Stordalen er eieren til hotellkjeden Nordic Choice. Petter Stordalen-eide Nordic Choice ble angrepet av et løsepengevirus 2. desember.

Hvor mange hoteller har Nordic Choice Hotels?

Virksomhet i Skandinavia

Nordic Choice Hotels driver 205 hoteller med 37 100 rom i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Estland under merkenavnene Comfort, Clarion, Clarion Collection, Quality og Nordic Hotels & Resorts. Omsetning var cirka 12,1 milliarder kroner og antall ansatte rundt 17 000 i 2019.

Hvor mange hoteller har Nordic Choice?

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern med over 190 hoteller i Skandinavia og Baltikum, gjennom de tre kjedene Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel.

Hvilket hotell har Norges beste frokost?

Velkommen til Scandic Nidelven, hotellet som har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 14 ganger – senest kåret i 2022. Hotellet ligger fantastisk plassert midt i sentrum av Trondheim, 17 meter ut i vakre Nidelven.

Hva er det dyreste hotellet i Norge?

Øverst på vår liste: Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo og deres Kongesuite. Prisen? Småpene 48.000 kroner natten.

Hvem eier Britannia Hotel i Trondheim?

Odd Reitan hadde en drøm om å eie Britannia Hotel fra han var 15 år gammel. I 2015 kjøpte han hotellet og totalrenoverte det over 3 år.

Hva koster afternoon tea på Britannia?

Vår Afternoon Tea er inspirert av sesongen og inneholder de beste råvarer som er tilgjengelig til enhver tid. Kr 655,- per person. Vi har egen versjon for barn (inntil 12 år) kr. 385,- per barn.

Hvor mye kostet det å pusse opp Britannia?

Har bladd opp over én milliard for å pusse opp ikonisk luksushotell. Det har tatt nesten tre år – og det har kostet 1,2 milliarder. På mandag kan forretningsmannen Odd Reitan åpne hotelldørene ved ærverdige Britannia i Trondheim igjen.

Hvor mye koster Britannia?

1,2 milliarder kroner har det kostet Odd Reitan å renovere Britannia Hotel i Trondheim. Det er Norges dyreste hotellrenovering gjennom tidene, og har gjort det ærverdige etablissementet til et internasjonalt reisemål.

Hva koster en middag på Britannia?

13.30. Pris kr. 620,- pr voksen og 315,- for barn inntil 12 år. Ønsker du våre velkjente og smakfulle smørbrød og kaker kan disse nytes i Britannia Bar man-lør 12.00-15.00.

Når serveres frokost på Britannia?

Vår frokost i Palmehaven med tilhørende salonger er inkludert for boende hotellgjester og serveres mandag – fredag: 06.30-10.00 og i helgene lørdag – søndag: 08.00-11.00.

Hva koster et dobbeltrom på Britannia?

Et dobbeltrom på Britannia kostet 2750 kroner i juni – i juli må du ut med 4400 kroner.

Når er det billigst å bestille hotell?

– Det lønner seg å bestille hotellrom cirka 30 til 60 dager før ankomst. Da er prisen rimeligst. Spesielt for weekend-gjester, men også for gjester som er på besøk i hverdagene.

Leave a Comment