Hva kan man spise på Gardermoen?

Utland
 • Fiskeriet. Hvis du liker sjømat er Fiskeriet stedet å være.
 • Hunter Bar. Hvis du foretrekker vilt fremfor fisk, kan Hunter Bar gi ferien din en pangstart.
 • Bit Union. Hvis du har litt dårlig tid og vil ha med deg mat på flyet, er Bit Union stedet for deg.
 • Haven.
 • W.B. Samson.
 • Bølgen & Moi.
 • Humle & Malt.
 • Jamie’s Deli.

Hvilke restauranter er åpne på Gardermoen?

Åpne spisesteder og butikker
 • Travel Value – tilbyr også klikk og hent.
 • Point kiosk ved gate A2, A10 og C1 – tilbyr også klikk og hent. Selger munnbind og andre smittevernsprodukter.
 • Bølgen & Moi.
 • Northland.
 • Cafe Ritazza ved gate A8 og C1.
 • Jamie’s Deli.
 • Humle & Malt.
 • Two Tigers – tilbyr også klikk & hent.

Når kan man drikke øl på Gardermoen?

For serveringssteder innenfor sikkerhetssonen på Oslo Lufthavn Gardermoen gjelder følgende skjenketider: Alkoholholdig drikk gruppe mindre enn 22 volumprosent kl. 06.00-03.00.

Hva kan man spise på Gardermoen? – Related Questions

Er det lov med alkohol i koffert?

Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl.

Hvor mye før bør man være på Gardermoen?

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang, og stenger 1 time før avgang.

Kan man ta snus gjennom sikkerhetskontrollen?

Selv om du er under 18 år trenger du ikke å bekymre deg for at noen skal ta fra deg snus i sikkerhetskontrollen på norske flyplasser. Det er fullt lovlig for deg å ha snus både på reise innenlands og når du reiser ut av Norge.

Er det lov å overnatte på Gardermoen?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet.

Hvor lang tid bør jeg beregne på Gardermoen?

– Hvis man skal til utlandet anbefaler vi å være ute ca. 3 timer før avgang.

Er det lov å drikke på Gardermoen?

Rett etter sikkerhetskontrollen er det to drikkestasjoner. På innland er det i tillegg mulig fylle på i nærheten av gate A10, B2 og C4. På utland kan du fylle på flasker ved gate D4 og E12. I Non-Schengen er det drikkestasjon mellom gate F17 og F19.

Kan man drikke en øl før man kjører?

Av en øl får alle promille. Hvor høy promillen blir, varierer fra person til person, men generelt kan man si at man ikke kan kjøre bil etter å ha drukket en øl. Det vil si at promillen i hvert fall blir høyere enn 0,2.

Når kan man kjøpe alkohol på flyplassen?

Dette er reglene

21.00, og dessuten at skjenking skal opphøre kl. 22.00. Videre at konsum av alkohol må opphøre senest kl. 22.30, og at alkohol kun skal serveres ved bord og til personer som får servert mat.

Hvor mye alkohol flyplass?

Kvote for alkohol og tobakk:
VaretypeMengde
Brennevin/sprit/likør og lignende over 22 % til og med 60 %1 liter
Vin og lignende over 2,5 % til og med 22 %1,5 liter
Øl over 2,5 % (også sterkøl), eller rusbrus o.l. over 2,5 til og med 4,7 %2 liter

Er det lov å ha snus i kofferten?

Det er fullt lovlig for deg å ha snus både på reise innenlands og når du reiser ut av Norge.

Kan man ta med vin på flyet?

Hovedregelen er at det ikke er tillatt å ta med væsker i håndbagasjen. Det er likevel åpnet for å ta med mindre mengder væske, forutsatt at: Væskene er i beholdere som rommer inntil 100 milliliter hver (beholdere som rommer mer enn 100 ml er ikke tillatt, uavhengig av hvor mye væske de inneholder).

Kan man kjøpe så mye man vil på taxfree?

Dersom du har vært utenfor tollområdet i minst 24 timer, kan du ta med deg varer tollfritt for 6 000 kroner. Er utenlandsoppholdet mindre enn 24 timer, kan du ta med deg varer tollfritt for 3 000 kroner.

Hva er billigst taxfree eller Sverige?

I snitt koster taxfree-varene vi har sammenliknet 281,5 kroner i Norge, 54 kroner mer enn varene i Sverige. Dette tilsvarer en prisforskjell på 20 prosent. Dessuten er alle de åtte varene dyrest i Norge, uten unntak.

Hva er billig på tax free?

– Solkrem, mascara – som skal skiftes ut ofte – lip gloss, ansiktsrens og body lotion er forbruksvarer som man ofte får i store forpakninger og billigere på taxfree, sier Ringnes. SJEKK PRISER PÅ VIN, KOSMETIKK OG GODTERI NEDERST I ARTIKKELEN!

Hva sparer du mest på taxfree?

Mange av oss benytter sjansen til å handle parfymer, ansiktskremer, snus, røyk, alkohol og annet som gjerne er billigere i taxfreebutikken eller om bord i flyet. Det kan være mye penger å spare på å handle i taxfree, spesielt hvis du skal handle alkohol og tobakk.

Er alkohol billigere på tax free?

Taxfree-priser på alkohol

En stor forskjell på taxfreealkohol ved siden av prisene, er størrelsen på flaskene om du kjøper likør og brennevin: På taxfree går det gjerne i litersflasker, som i de aller fleste tilfeller er rimeligere enn om du kjøper dem på supermarked i utlandet – med et par unntak.

Leave a Comment