Hva koster det å overnatte på DNT hytter?

Hva koster det å bo på hyttene? Et opphold på ei turistforeningshytte koster alt fra 150–290 kroner for overnatting på ubetjent hytte, til rundt 900 kroner for full pensjon på betjente hytter (medlemspris). Et opphold på en betjent hytte blir rimeligere hvis du overnatter på større rom eller sovesal.

Hvor mye koster DNT?

Vanlig medlemskap

Ett kalenderår (fra 1. jan til 31. des). Pris: fra 140,- til 760,- pris etter alder.

Hvordan komme seg til ramsjøhytta?

Til Ramsjøhytta kommer du med bil eller buss via Værnes/Hell, Fv 705 til Ås i Tydal og bomvei til Skarpdalen. Fra parkeringen er det 4 km å gå til hytta.

Hva koster det å overnatte på DNT hytter? – Related Questions

Hvor lang tid tar det å gå Norge på tvers?

120 km. 7 dager.

Turen går langs den offisielle «Norge på Tvers»-ruten, langs 63º nord. Her følger du turistforeningens merkede ruter og overnatter på betjente- og selvbetjente hytter. Derfor slipper du å bære telt, sovepose og mat.

Hvordan få DNT nøkkel?

Som medlem får du DNTs standardnøkkel til alle våre hytter som er låst. Du kan låne den mot et depositum på 100 kroner. Kjøp den via din lokale medlemsforening eller vår nettbutikk.

Hvor er ramsjøhytta?

Ramsjøhytta er en selvbetjent DNT-hytte i Sylan, oppført i 1967. Hytta drives av Trondhjems Turistforening (del av Den Norske Turistforening) og ligger i Tydal, Trøndelag; 775 meter over havet.

Hvordan komme til Schulzhytta?

Adkomst sommer

Kortest adkomst fra Blekåa(parkering). Avkjøring fra Hyttbakken, 5 km øst fra Selbu. Alternativt fra Bjørneggen i Meråker(nord) eller fra Græsli i Tydal(sør). Buss til Meråker eller Tydal.

Hvordan komme seg til Jøldalshytta?

Ta av til Nerskogen og ta fra Nerskogveien ved skilting til Jøldalshytta. Følg bomvei til p-plass på Kleva. Herfra er det knapt 5 km langs seterveifram til hytta.

Hvor lang er Trekanten i Trollheimen?

Turen fra Trollheimshytta tilbake til Gjevilvasshytta over Mellomfjell er en av de mest varierte rutene i Trollheimen med spektakulære utsiktspunkter underveis. Total lengde vil variere etter rutealternativene, men Trekanten er ca. 60 kilometer lang.

Hvor langt er det fra Jøldalshytta til Trollheimshytta?

Distanse Jøldalshytta til Trollheimshytta er 18 km. De første 4,5 km langs grusvei og sti ble tilbakelagt på en time før vi startet på stigningen opp Bukkhøgda og Småfjella. Turen denne dagen skulle gå over Geithetta (1325 moh) som det høyeste punktet. I klarvær er det fantastisk utsikt videre inn i Trollheimen.

Hvor er Trollheimen?

Trollheimen er et fjellområde som ligger i Møre og Romsdal og Trøndelag. Trollheimen ligger mellom Surnadal–Rindal i nord, Orklas/Granas dalføre i øst, Oppdal–Sunndal (Driva) i sør og Nordmøres fjorder i vest.

Hvor lang er trekanten?

Turen fra Trollheimshytta tilbake til Gjevilvasshytta over Mellomfjell er en av de mest varierte rutene i Trollheimen med spektakulære utsiktspunkter underveis. Total lengde vil variere etter rutealternativene, men Trekanten er ca. 60 kilometer lang.

Hvordan komme seg til Innerdalstårnet?

Adkomst med egen bil. Nordfra, Fv 670 via Surnadal og idyllisk ferjetur (med selvbetjening av kaffe og svele) fra Kvanne til Rykkjem, videre til Ålvundeid, eller vestfra eller sørfra, Rv 70 til Ålvundeid. Ved Ålvundeid, følg skiltene til Innerdalen. Vel ei mil inne i dalen er det stor parkeringsplass ved gården Dalen.

Er det krevende å gå Aurlandsdalen?

Aurlandsdalen er krevende, og du bør være turvandt og i god fysisk form før du begynner. Ta gjerne med staver for å avlaste knærne. Man kan også gå turen motsatt vei om man heller ønsker motbakke. Sesongen begynner vanligvis i juni og varer til uti oktober.

Hvor lang tid tar det å gå Glittertind?

Topptur til Glittertind (2465 moh)

Enkel tur som passer for alle. 3 timer opp og 2 timer ned.

Kan man kjøre til Innerdalshytta?

Startsted og turbeskrivelse: Kjør langs RV70 (mellom Kristiansund og Sunndalsøra, ca 16 km fra Sunndalsøra), ta av på nordsiden av veien ved Ålvundeid og følg liten asfaltvei innover til parkeringsplass Nerdalen (ca 10 km). Fra parkeringsplass ved Nerdalen/Innerdalen går det grusvei til selve Innerdalen.

Hvordan komme seg til Renndølsetra?

Fra parkeringsplass ved Nerdalen/Innerdalen går det grusvei til selve Innerdalen. Vegen har noe stigning, tidvis bratt så beregn godt med tid. Fra parkeringsplassen til Innerdalen tar det ca 50 – 60 minutter å gå, noe mer dersom man har med seg barn. Vel inne i dalen kan du besøke Renndølsetra eller Innerdalshytta.

Leave a Comment