Hva koster det å parkere på Bodø lufthavn?

Ordinære priser (uten forhåndsbestilling)
TidP0*P2
Inntil 60 min75,-53,-
Pris pr time til oppnådd døgnpris75,-53,-
1 døgn370,-280,-
2 døgn540,-

Hvordan betale parkering Bodø lufthavn?

Mobilbetaling og skiltgjenkjenning

lufthavner driftet av Apcoa Parking med skiltgjenkjenning kan du enkelt betale med appen Apcoa Flow eller på nett. Last ned Apcoa Flow i App Store eller Google Play.

Hvordan betaler man på apcoa?

Last ned appen APCOA FLOW, registrer profil og huk av for automatisk trekk, så trenger du ikke tenke på betalingen. Hvis du ikke velger automatisk trekk, så kan du betale på mobilen eller på apcoa.no innen 48 timer etter utkjøring. Du kan også betale på automaten rett før du kjører ut.

Hva koster det å parkere på Bodø lufthavn? – Related Questions

Hvor mye koster apcoa parkering?

Hvis du kjører ut før denne tiden utløper, blir du ikke belastet. Hvis du parkerer lenger, vil tiden telle fra innkjøringstidspunktet. Minstepris på parkering er 15 kr. Tariffen er satt til 15 kr pr påbegynte 30 min og vil slå inn med en gang parkeringen aktiveres og for hver nye påbegynte halvtime.

Hvem eier apcoa Parking?

Investcorp eier nå 100% av aksjene i APCOA Parking AG via APHG.

Hvordan betale parkering ByGarasjen?

I ByGarasjen er det betalingsautomater på plan 1 ved den midtre heisen, og ved inngangen til Bergen Storsenter. Visa og MasterCard kan benyttes på begge automatene. Automaten ved den midtre heiser tar også kontanter (kun mynter).

Hva er apcoa Automatbetaling?

Betaling med mobilen

Den gir deg en sømløs parkeringsopplevelse helt uten stress. I APCOA FLOW kan du enkelt finne og navigere til din nærmeste parkeringsplass. Når du er fremme så slipper du å finne og betale på en automat, og du får en stressfri parkering i en ellers travel hverdag.

Hvordan betale på parkeringsautomat?

Parkeringsautomater. Parkeringsautomatene tar kontant og kortbetaling, som Visa og Mastercard. Du taster inn registreringsnummer når du betaler. Automatene skriver ikke ut billett og du slipper å gå tilbake til kjøretøyet for å legge billett i frontruta.

Hvor lang tid har man på å betale parkering?

Du har tre ukers frist på å betale boten.

Kan man få bot to ganger?

– Hovedregelen er at man bare kan få ei parkeringsbot, uavhengig av hvor mange bestemmelser man har brutt, forteller daglig leder Lars Monsen i Norges Parkeringsforening til Din Side.

Er det lov å gi bot når man sitter i bilen?

Når bilen har stoppet på en plass som er regulert til parkering er bilen å regne som parkert og fører må forholde seg til de regler som gjelder på plassen. Dette gjelder selv om motoren er i gang og/eller føreren velger å sitte i bilen.

Er EasyPark gratis?

Parkeringsbransjen har de siste årene utviklet flere produkter for å gjøre parkering enklere og smidigere. En av dem er parkeringsselskapet EasyPark, som tilbyr gratis app for “enkel og lettvint parkering”.

Er det dyrere å parkere med EasyPark?

Hoppe over parkeringsautomat

Selve appen er gratis å laste ned, men parkeringsprisen per minutt blir altså 15 prosent dyrere hvis du bruker EasyPark.

Er det billigere å parkere med el bil?

Eiere av elbiler i boligsonene kan søke om boligsoneparkering for sin elbil med 50 prosent rabatt. Besøkende med elbil i boligsone 1-7 må betale full pris, mens elbilister på besøk i boligsone 8 og utover får 50 prosent rabatt.

Hva koster det å bruke EasyPark?

Som privatkunde har du to alternativer: EasyPark Large: Koster deg 39 kroner i måneden i fast avgift, i tillegg til betaling av selve parkeringen. EasyPark Small: Her er det ingen faste månedsavgifter, og bør derfor være det mest aktuelle alternativet for deg som ikke bruker bilen daglig.

Hvordan betale EasyPark med Vipps?

EasyPark inngår samarbeid med Vipps.

Ved registrering velger du bare Vipps. Er du allerede kunde og ønsker å benytte deg av Vipps som betalingsmetode kan dette enkelt oppdateres under innstillinger og betalingsmetode i EasyPark-appen, sier Ludvik Eide, markedsansvarlig for EasyPark Norge.

Hvor lenge kan en bil stå parkert?

Det er ingen tidsbegrensning i loven hvis bilen ikke står i strid med noen skilt på stedet. Imidlertid er det ikke tillatt å parkere slik at bilen er til hinder for snøbrøyting eller annet arbeid på veien.

Leave a Comment