Hvor lang tid tar båten fra Sandefjord til Strømstad?

Når går Fjordline til Strømstad?

Vi seiler mellom Sandefjord og Strømstad to ganger daglig. Første avgang fra Sandefjord er klokken 08:30 og siste avgangen går klokken 15:20. Returene fra Strømstad går henholdsvis klokken 12:00 og klokken 18:30.

Hvor lang tid bruker Strømstad ferja?

Fjord Line har 2 daglige avganger til Strömstad. Overfarten tar 2,5 time.

Hvor lenge før må man være på Color Line?

Innsjekk åpner ca. 2,5 timer før hver avgang, og du må møte opp senest 1 time før avgang.

Hvor lang tid tar båten fra Sandefjord til Strømstad? – Related Questions

Er det lov å sitte i bilen på Color Line?

Dyret må være i bilen eller i bur på anvist sted under hele overfarten. Her får du nyttig informasjon om å reise med kjæledyr om bord på våre skip. All transport av dyr skjer på eiers ansvar og risiko.

Er det frisør på Color Line?

Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Hva er aldersgrensen på alkohol på Color Line?

Janina Fritzen‎Color Line

Aldersgrensen for innførsel av alkohol til Sverige er 20 år for sterkøl, vin og sprit. Det er også disse aldersgrensene som gjelder om bord dersom du har båten fra Sandefjord til Strømstad.

Når må man forlate lugaren Color Line?

VIP-gjester (gjester i Rederlugar og 5-stjerners Color Suite) kan gå om bord fra klokken 11.00. Øvrige gjester kan gå om bord ca. kl. 13.15.

Kan man ta Color Line under 18?

Barn som reiser alene:

Av hensyn til barnets sikkerhet har derfor Color Line en regel om at barn som reiser alene på transport må være fylt 16 år. For reiser med Color Lines skip tur/retur med samme skip gjelder egne aldersgrenser.

Kan man reise med Color Line uten pass?

Alle gjester MÅ medbringe gyldig pass eller nasjonalt ID kort med reiserett. Dette er eneste gyldige ID-dokumenter for nordmenn som reiser til, fra eller i Tyskland. Gjelder også barn, uansett alder.

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Kan førerkort brukes som ID-kort?

Digitalt førerkort er gyldig som legitimasjon dersom du blir stoppet i trafikkontroll. Du kan ikke forvente at det blir godkjent som legitimasjon i andre tilfeller. Bruker du det digitale førerkortet når du er ute og kjører, må du huske å ha strøm på telefonen til hele kjøreturen, og skjermen må være lesbar.

Er bankkort gyldig legitimasjon i Sverige?

Dessverre er ikke et norsk bankkort å anse som gyldig ID-kort ifølge svensk politi, skriver han.

Kan man reise med utgått pass?

Norske borgere som ikke har fått fornyet passet sitt etter pandemien, kan frem til 31. desember 2022 reise til Tyskland, Island, Estland og Portugal med sitt utløpte pass som legitimasjon. Ordningen innebærer at personer over 16 år kan legitimere seg med pass som utløp mindre enn tre år før innreise.

Kan man fly til Sverige uten pass?

Reise i Norden

Det er passfrihet i Norden. Norden består av landene Norge, Sverige, Finland, Danmark og Island. Når du passerer grensen, kan du bli bedt om å dokumentere at du er nordisk borger. Derfor anbefaler vi at du har med pass, ID-kort eller gyldig førerkort på reiser mellom de nordiske landene.

Hva koster pass i 2022?

1.000 kroner. Søknadsgebyret er det samme for barn og voksne.

Er ID-kort nødvendig?

Nasjonalt IDkort er et identitetsbevis som du kan bruke når du har behov for å legitimere deg. Det er bare norske statsborgere som vil kunne søke om dette foreløpig, og det er frivillig å ha et nasjonalt IDkort.

Hvordan få ID uten pass?

Hvis du har søkt om nasjonalt ID-kort tidligere og det gamle passet ditt er makulert fordi det var utløpt, må du ha med det nasjonale ID-kortet når du søker om nytt pass. Hvis du ikke har hatt pass før, eller det gamle passet ditt er meldt tapt, må du ha med annen gyldig legitimasjon med fødselsnummer og bilde.

Leave a Comment