Hva koster flybussen til Gardermoen?

Hvor stopper flybussen fra Fredrikstad?

Flybussen fra Fredrikstad stopper blant annet ved Solgård og Rygge E6 mellom Fredrikstad og Gardermoen. I Vy-appen finner du enkelt ut når bussen går, hvor mye det koster å kjøpe billett, og når det er planlagt ankomst til flyplassen.

Er flybuss gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Hvordan betale på flybuss?

Om bord i bussen: Du kan kjøpe billett om bord på bussen med kort eller norske kontanter. Billetten er gyldig på kjøpsdato og returbilletten er gyldig i 3 mnd. fra kjøpsdato. Merk at prisen er høyere om bord på bussen.

Hva koster flybussen til Gardermoen? – Related Questions

Er det toalett på flybuss?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Er det honnørbillett på Flybussen?

Honnør. Personer som har fylt 67 år eller personer med gyldig honnørkort fra Nav kan kjøpe honnørbillett på bussen. Ektepar eller registrerte partnere (ikke samboere) får begge rabatt hvis de reiser sammen med en billett som gir rabatt, og den ene oppfyller kravet.

Hvor mye er honnørrabatt?

Honnør får følgende rabatter:

Enkeltbillett: 50 prosent rabatt. Periodebillett: ingen rabatt.

Hva får man honnørrabatt på?

Med honnørkort får du redusert billettpris på kollektive transportmidler. Kortet gir også rett til honnørrabatt for ektefelle eller registrert partner som reiser sammen med deg, uansett alder.

Er det honnørrabatt på fly?

Er du over 67 år? Personer over 67 år får rabatt ved å vise vanlig legitimasjonskort og trenger derfor ikke honnørkort. Hvis du pensjonerer deg før du er 67 år, vil du først ha rett til honnørrabatt når du blir 67 år.

Hvordan kan jeg betale på bussen?

Du kan kjøpe billett i mobil-app, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Hvordan betale billettkontroll?

Slik betaler du gebyret

Billettkontrollørene har med betalingsterminaler slik at du kan betale med bankkort på stedet. Dersom du ikke kan eller ønsker å betale på stedet, får du en papirfaktura med kontonummer og informasjon om betaling. Betalingsfristen er 14 dager.

Hvordan betale på buss med SMS?

Bussbilletten kan kjøpes ved å sende en tekstmelding til telefonnummer 2025. Du mottar billetten på SMS.

Kjøp av voksen enkeltbillett 1 sone:

  1. Send SMS med teksten BUSS V til telefonnummer 2025.
  2. Du blir trukket 43 kroner.
  3. Det er ingen rabatt for voksne på SMS-billett.

Hvordan betale buss uten app?

Du kan ha billetten din på en app på mobilen, på et reisekort eller på engangskortet Impuls.

Kiosker og servicepunkter

  1. Kioskene Narvesen, 7-Eleven, Deli de Luca og Mix samt enkelte butikker.
  2. Kundesenteret Ruter S og servicepunkter.
  3. Betjente togstasjoner (selger ikke 365-dagersbillett).

Kan jeg betale med kontanter på bussen?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Når er buss gratis?

Barn under 6 år reiser gratis. Barn fra 6 til og med 17 år betaler barnepris.

Kan man Vippse på buss?

buss, bank | Nå kan du vippse på bussen.

Kan jeg betale med bankkort på bussen?

Du kan kjøpe billett med bankkort på bussene. Vi anbefaler å benytte kontaktløse kort: Kontaktløse kort gjør betalingen enklere og raskere.

Hvor mye er bot på buss?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Kan foreldrene mine se hvem som Vippser meg?

Foreldrene dine får ikke beskjed når du vippser fra din konto, men foreldrene dine har mulighet for å se hva som har skjedd på kontoen din i løpe av en periode. En utskrift eller et skjermbilde av kontoen din vil vise hva som har gått inn og ut av kontoen, til hvem og når.

Hva skjer om man Vippser over 5000?

Det koster ingenting å vippse penger så lenge beløpet er 5.000 kroner eller mindre til samme person i løpet av 24 timer. Skal du vippse 5001 kroner eller mer til samme person i løpet av 24 timer koster det 1 % av beløpet.

Leave a Comment