Hvordan komme seg fra Oslo til Elverum?

For å reise med toget fra Oslo til Elverum er det nemlig nødvendig å bytte tog på Hamar. Turen til Elverum starter på ruten til Lillehammer eller Dombås, men på Hamar bytter passasjerene til regiontoget mot Røros for å kunne komme til Elverum.

Hvor stopper Trysilekspressen?

Påstigning skjer på Oslo Bussterminal og Oslo Lufthavn Gardermoen, med flere stoppesteder underveis. Bussen stopper både på Turistsenteret, Radisson Blu, Park Inn Mountain Resort, Trysil Høyfjellssenter og Skysstasjon i vintersesongen.

Hvor stopper Haukeliekspressen?

Rutetrasé: Haugesund – Haukeli – Åmodt – Seljord – Oslo/Skien/Tønsberg/Kristiansand S.

Hvordan komme seg fra Oslo til Elverum? – Related Questions

Hvordan se hvor bussen er på ruter?

Hvordan finner jeg ut hvor holdeplassene er? Det enkleste er å gå inn på Google Maps. Søk opp holdeplassen og velg alternativet som har et bussikon, hvis dette kommer opp. Trykk på den røde markøren som dukker opp i kartet, så ser du hvilke busser som stopper her.

Kan man bruke Bussbillet på tog?

Med TogBuss-billetten kan du reise med samme billett på hele strekninger som inkluderer både tog og buss.

Hvordan betale på bussen?

Du kan kjøpe billett i mobil-app, med SMS, på et reisekort (Innlandskortet), eller som en papirbillett om bord på bussen.

Kan man betale med Vipps på bussen?

Når du skal betale kan du nemlig velge Vipps. Da er det bare å logge på med Touch ID og betale i Vipps. Billetten ligger, som før, i Ruter-appen. – RuterBillett-appen har fått en ny, enkel, og innovativ betalingsløsning for kjøp av billett via mobilen.

Skal man vise billett i bussen?

Når man stiger på en buss, så aksepterer man det aktuelle busselskapets vilkår. De aller fleste busselskaper har et krav om at man må ha gyldig billett for å bruke bussen. Det er kontrollører eller bussjåfører som har mulighet til å sjekke dette.

Hvor stopper 74 bussen?

Retning: Jernbanetorget (28 stopp)
  • Mortensrud T. Se full tidsplan.
  • Dalsåsen. Se full tidsplan.
  • Mortensrudkrysset. Se full tidsplan.
  • Leirskallen. Se full tidsplan.
  • Øgården. Se full tidsplan.
  • Munkerudkleiva. Se full tidsplan.
  • P. A. Holms Vei. Se full tidsplan.
  • Munkerud. Se full tidsplan.

Hvor lang er en Metrobuss?

Metrobussene har plass til 142 passasjerer (51 sitteplasser/91 ståplasser) og er 24 meter lange. Bussen består av tre ledd, noe som gjør at den er svært vanskelig å rygge.

Hvor lenge varer en enkeltbillett VKT?

24 timers billett kan benyttes ubegrenset på alle lokalbusser i hele fylket. Ikke gyldig på båter og ekspressbusser som kjøres av andre selskaper. Enkeltbilletter med honnørrabatt utstedes til: personer som er over 67 år.

Når bussen ikke kommer?

Lykkes det ikke å sette opp alternativ transport, kan du få dekket utlegg til drosje, egen bil eller annen alternativ transport mot å vise regning – dersom du blir mer enn: 20 minutter forsinket på reiser under 1 time med inntil 550 kroner. 40 minutter forsinket på reiser mellom 1 og 3 timer med inntil 825 kroner.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Er det lov å stå på bussen?

I bussene som er registrert for å kjøre i mer enn 80 kilometer i timen, er det påbudt å bruke bilbelte, og ikke lovlig å stå i midtgangen. Men den bussklassen som skaper problemer, er klassen mellom disse to. Her er det krav om at bilbelte er montert, men det er også lov å stå i midtgangen.

Hva skjer om billetten går ut på bussen?

Billetten utløper før reisen er avsluttet – hva gjør jeg? Du må ikke kjøpe ny billett så lenge billetten var gyldig da du gikk om bord. Men skal du bytte til en annen linje eller transportmiddel etter at billetten er utløpt, må du kjøpe ny billett.

Kan en betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Hvordan betale for buss?

Rekker du ikke å kjøpe billett før du reiser, kan du kjøpe billetter om bord på bussen med betalingskort eller kontanter.

Hvor mye er bot på buss?

Du er sjølv ansvarleg for å ha med gyldig dokumentasjon dersom du har krav på rabattert pris. Dersom du ikkje har billett, får du eit gebyr på kr 1150,- (kr 950,- ved betaling på staden). Det er straffbart å forfalske billettar.

Hva skjer hvis man ikke betaler buss bot?

I Ruters reisevilkår punkt 6.2 står det at “Manglende innbetaling av tilleggsavgift vil bli purret opp og eventuelt innkrevet ved inkasso. For mindreårige under 18 år påløper ikke ekstra inkassokostnader, men foresatte vil kunne bli orientert om forholdet.

Leave a Comment