Hva koster taxi til Oslo Lufthavn?

Airport taxi – til/fra Oslo – Oslo Lufthavn Gardermoen
Grunnpris
Sone1-4 passasjerer6-16 passasjerer
Grønn889,-+130/passasjerer
Gul969,-+130/passasjerer
Orange1049,-+130/passasjerer

Hvor mange er det plass til i en maxitaxi?

Maxitaxi er drosjer med kapasitet til 8 passasjerer eller mer. Taksten for maxitaxi økes gruppevis. 5-8 personer (takstgruppe 5), 9-12 personer (takstgruppe 6), og 13-16 personer (takstgruppe 7). Om 1-4 personer bestiller drosje og blir hentet av en maxitaxi er taksten den samme som for liten bil (takstgruppe 1).

Hva koster taxi Oslo Moss?

Priseksempler: 06-18 hverdager:
  • MossOslo: 1.550,- (inkl. mva og bom)
  • Moss – Gardermoen 2.300,- (inkl. mva og bom)

Hva koster taxi til Oslo Lufthavn? – Related Questions

Hvor mye koster det å spy i taxi?

Oppkast i drosje vil medføre krav om betaling av minimum kr 1000 mot at sjåfør gir kvittering for betaling.

Hvordan fungerer Taxifix?

Med Taxifix er det enda enklere å bestille drosje! Du får en tur med forutsigbar pris, enkel betaling og tilgang på kvittering, og er enda raskere ute av bilen når turen er slutt. Den nye Taxifix-appen gir deg god oversikt over turer og samler dine kvitteringer.

Hvor mye koster taxi fra Skien til Oslo?

Fastpriser for mindre vareleveranser
Fra – Til / Til – FraEkskl. mva.Inkl. mva.
SkienOslo30003750
Skien – Siljan540675
Skien – Ulefoss740925
Skien – Bø12801600

Hva er Jamførpris?

Jamførpris er basert på; startpris + 8 km + 13 minutter betalt tid, avrundet til nærmeste krone. En såkalt “kilopris” for drosjetur som brukes på tvers av drosjeselskaper for enklere prissammenligning.

Hvem eier Oslo Taxi?

Oslo Taxi AS eies av et andelslag bestående av ca. 1 151 selvstendig næringsdrivende med drosjeløyver. Den driver ordinær drosjetransport samt utfører faste oppdrag og kontraktskjøring av skolebarn, funksjonshemmede, rullestolbrukere, pasienter og pleietrengende til legevakt og sykehus.

Hva koster taxi Stavanger Sola?

Taxi fra Sola flyplass til Stavanger/Sandnes sentrum
TaxiselskapPrisoverslag
Miljøtaxi Stavanger373 kroner
Norgestaxi395 kroner
Sola Taxi400 kroner
Randaberg taxi363 kroner

Hva koster det å parkere på Sola flyplass?

Priser og parkeringsområder
P1 – Kiss & Fly (hente/bringe)
Pr. påbegynte 30. min. første timekr 30,-
Deretter påbegynt 30 minutt (fra 2. time)kr 40,-
1 døgnkr 500,-
Deretter per påbegynt time til oppnådd 2. døgnpriskr 80,-

Hvor mye koster taxi fra Fredrikstad til Oslo?

Fastpris
Fra Fredrikstad/Sarpsborg9-16 Personer Dagtakst Mandag 06:00 – Fredag 18:009-16 Personer Helg Fredag 18:00 – Mandag 06:00
Til/Fra Halden – Festningen1750,-2300,-
Til/Fra Oslo S – Fergeterminalene3900,-4900,-
Til/Fra Gardermoen4900,-5900,-

Er det uber i Stavanger?

Vi var med på den første – og kanskje siste – «Uber-turen» i Stavanger. Uber kjenner de fleste til etter hvert, men Norge og Stavanger har ikke vært så altfor mottakelige så langt.

Er Uber tilbake i Oslo?

Uber kommer tilbake til Oslo med hovedtjenesten UberX 2. november, og tilbyr nå osloborgere den samme tilgjengelige og pålitelige tjenesten som de pleide å elske. Samtidig lanserer selskapet et helelektrisk alternativ, kalt Uber Green.

Er Uber lov i Oslo?

Så lenge både sjåfør og kjøretøyet har alle løyvene i orden er det helt lovlig å kjøre Uber i Norge. Kjøretøyene må ha drosjeløyve for å kunne kjøre Uber lovlig.

Hvordan bestille Uber taxi?

Slik fungerer Taxi

Åpne appen og angi destinasjonen i feltet «Hvor skal du?». Når du har bekreftet at adressene for hentested og destinasjon er riktige, velger du Taxi. Når du er matchet med en sjåfør, får du opp informasjon om kjøretøyet, og du kan se hvor det befinner seg på kartet.

Hvordan betaler man på Uber?

Når du ankommer, er det enkelt å betale. Alternativene avhenger av regionen din. Bruk kontanter eller en betalingsmåte som et kredittkort eller Uber Cash-saldo.

Er det trygt å bruke Uber?

Det er ikke trygt å kjøre Uber

Faktisk opplever mange Uber som tryggere enn andre transportmidler. Når du bestiller får du vite hvem som kommer for å hente deg, du får se profilbilde og hva slags bil de kjører og hvordan tidligere kunder har vurdert nettopp han/hun som skal kjøre deg.

Er det lov med Uber i Norge?

Uber i Oslo

I tillegg finnes Uber Black, Uber Lux og UberXXL, som har vært aktive i Norge siden 2014. Uber understreker at alle sjåfører er selvstendig næringsdrivende eller tilknyttet et tredjepartsselskap, med kjøreseddel, taxiløyve og registrert drosjebil.

Hvordan fungerer Uber i Norge?

Uber fungerer kort fortalt slik: ved hjelp av en app bestiller du den nærmeste ledige bilen i ditt område. Sjåførene er privatpersoner som stiller sine egne biler til disposisjon via appen. All betaling skjer digitalt, og du rangerer sjåføren når du er framme.

Leave a Comment