Hvilken taxi er best i Oslo?

Oslo Taxi er nok en gang best i test når Tv2 hjelper deg tester taxi! Testen avslører at det er store forskjeller mellom taxiselskapene i Oslo, både når det gjelder pris og kvalitet. Oslo Taxi er klart best på begge punkter, og det er akkurat det vi jobber for hver eneste dag.

Hvor mange er det plass til i en maxitaxi?

Maxitaxi er drosjer med kapasitet til 8 passasjerer eller mer. Taksten for maxitaxi økes gruppevis. 5-8 personer (takstgruppe 5), 9-12 personer (takstgruppe 6), og 13-16 personer (takstgruppe 7). Om 1-4 personer bestiller drosje og blir hentet av en maxitaxi er taksten den samme som for liten bil (takstgruppe 1).

Hva koster taxi fra Sola til Stavanger?

Taxi fra Sola flyplass til Stavanger/Sandnes sentrum
TaxiselskapPrisoverslag
Norgestaxi395 kroner
Sola Taxi400 kroner
Randaberg taxi363 kroner
Jærtaxi336 kroner

Hvilken taxi er best i Oslo? – Related Questions

Hva koster drosje i Oslo?

Priseksempler
Dagtid 06-17
StartprisPris per km
0Taxi54/8414,5
Christiania Taxi46/4619,5
Oslo Taxi43/6613,5

Hvor mye koster taxi fra Skien til Oslo?

Fastpriser for mindre vareleveranser
Fra – Til / Til – FraEkskl. mva.Inkl. mva.
SkienOslo30003750
Skien – Siljan540675
Skien – Ulefoss740925
Skien – Bø12801600

Hva koster flybussen fra Sola til Stavanger?

Flybuss – Stavanger
Type billettBetalingsmåteGrannes
Voksen (inkl. 4 barn*) * familiebillett – gjelder ikke idrettslag/klasser/ større grupper Flybussen.no115,-
Ombordpris140,-
Tur-retur (gyldig i 75 dager ved kjøp via nettsiden eller Vipps) Flybussen.no173,-
Ombordpris210,-

Hvordan komme seg fra Sola til Stavanger sentrum?

Reis raskt, enkelt og rimelig. Flybussen – behagelig og rimelig transport mellom Stavanger lufthavn, Sola og Stavanger sentrum. Flybussen kjører raskest vei til Stavanger buss- og togstasjon (Byterminalen), hvor det tog- og busskorrespondanse med lokalbuss, lokal- og fjerntog. Flybussen har avganger hvert 20.

Er uber i Stavanger?

Vi var med på den første – og kanskje siste – «Uber-turen» i Stavanger. Uber kjenner de fleste til etter hvert, men Norge og Stavanger har ikke vært så altfor mottakelige så langt.

Hvordan kjøpe billett til flybussen Stavanger?

Ved billettkjøp på flybussen.no må du velge reisestrekning og dato for reise. Hele billetten med QR-kode og billettkode (5 tegn) må fremvises ved påstigning på utskrift eller mobil/nettbrett.

Hvor mye koster Flybussen fra Oslo til Gardermoen?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Hvor lang tid tar Flybussen fra Oslo til Gardermoen?

Begge togene stopper på både Lillestrøm Stasjon og Oslo Lufthavn, og turen er estimert til 23 minutter. Det er over 50 avganger i døgnet, med avganger fra Oslo til Oslo Lufthavn hvert 10.

Hvor går Flybussen Oslo?

Ved Oslo lufthavn er det 2 ulike operatører som kjører Flybussen. Flybussen VY kjører linje FB11 til Fredrikstad og Flybussen Connect kjører linjene FB1 Majorstuen, FB2 Oslo sentrum via Oslo Bussterminal, FB3 Lommedalen, FB4 Nydalen stasjon og FB5 Oslo sentrum via Bislett.

Hvordan komme seg fra Oslo til Gardermoen?

Ekspresstoget Flytoget har som regel avgang fra Oslo S og Oslo lufthavn hvert 10 minutt. Tidlig om morgenen, sent om kvelden og i helgene går togene hvert 20. minutt. Kjøretiden er på 19-22.

Er Oslo Lufthavn det samme som Gardermoen?

Oslo lufthavn (IATA: OSL, ICAO: ENGM) er en internasjonal lufthavn som ligger på Gardermoen på grensen mellom Nannestad og Ullensaker kommuner i Viken, 40 km nord for Oslo.

Når bør man være på Gardermoen?

De vanligste oppmøtetidene ved Oslo Lufthavn på Gardermoen

Innland: Innsjekking minimum 1 time før avgang. Utland: Innsjekking minimum 1,5 time før avgang. Charterreiser: Innsjekkingsskrankene åpner 2 timer før avgang, og stenger 1 time før avgang.

Kan man være på Gardermoen på natten?

Storflyplassen ved Oslo har åpne dører døgnet rundt. Det meste er stengt om natta, men informasjonsskranke, sikkerhetskontroll og driftskontor er alltid bemannet.

Kan man ta snus gjennom sikkerhetskontrollen?

Selv om du er under 18 år trenger du ikke å bekymre deg for at noen skal ta fra deg snus i sikkerhetskontrollen på norske flyplasser. Det er fullt lovlig for deg å ha snus både på reise innenlands og når du reiser ut av Norge.

Hvor mye koster det å parkere på Gardermoen?

Kr 30 pr. påbegynte 20 minutter. Kr 650 pr. sammenhengende parkering innenfor 24 timer.

Hvor er det billigst å parkere Gardermoen?

Hvilken parkeringGardermoen er billigst? Det er billigst om du parkerer langt unna terminalen. For å parkere lengre unna må du beregne god tid, for å ta shuttlebussen til terminalen. Betaler du litt ekstra, til og med mindre enn parkeringshuset etter dag 4, blir reisedagen enklere.

Leave a Comment