Hva koster taxi Trondheim Værnes?

Flytaxi Værnes
FLYTAXI SINGELFLYTAXI DOBBEL
Fra1 person2 personer
Trondheim460,-720,-
Bratsberg/Tiller bru590,-855,-
Byneset – Bosberg705,-995,-

Hvordan komme seg fra Værnes til Trondheim?

Den enkleste måten å komme seg fra Værnes til Trondheim sentrum er med tog. Både Nord Lokaltog og NORD Regiontog stopper på Værnes på vei til Trondheim, og avgangene går minst hver time, men ofte også oftere. Reisetiden er på omtrent 35 minutter, og billettprisen på en hundrelapp for voksne.

Hvor mye tar taxi per km?

Priser
STANDARD (1-4 personer)StartprisKr/km
Ukedag 09-15828,40
06-09 og 15-22969,60
22-0610410,40
Helg 06-2210410,40

Hva koster taxi Trondheim Værnes? – Related Questions

Hvor mye koster det å ringe taxi?

I verste fall kan det koste deg over 40 kroner for å ringe til et 815-nummer i ti minutter hvis du ringer med mobilen. Til sammenlikning vil det som regel koste deg rundt 4 kroner dersom du ringer fra IP-telefon eller fasttelefon.

Hvor mye koster det å spy i taxi?

Oppkast i drosje vil medføre krav om betaling av minimum kr 1000 mot at sjåfør gir kvittering for betaling. Tvist mellom den reisende og taxifører som ikke lar seg løse mellom partene, kan den reisende forelegge sentralen.

Hvor mye koster taxi per km Oslo?

Priseksempler
Dagtid 06-17
StartprisPris per km
0Taxi54/8414,5
Christiania Taxi46/4619,5
Oslo Taxi43/6613,5

Hva er Jamførpris taxi?

Jamførpris skal være en form for «kilopris» for taxiturer og beregnes ut fra satsene ved den enkelte sentral, anvendt på en standardisert tur. Denne turen er definert slik at sluttpris = startpris fra holdeplass + 8 km + 13 minutter betalt tid, avrundet til nærmeste hele krone.

Hvor mye koster taxi i Praha?

Taxi Praha opererer med en tjeneste til garanterte tariffpriser, med avgifter fra 60 CZK pluss 36 CZK per kilometer, pluss 7 CZK per minutt med venting eller trafikk, basert på antall kilometer. Cirka pris fra flyplassen til sentrum er 700 CZK til 800 CZK, og åpenbart jo lenger du reiser, jo høyere blir prisen.

Hva koster taxi i Sverige?

Taxi starter prisen er om: 49 NOK (51 SEK). For 1 km tur i Sverige du må betale ca: 19 NOK (20 SEK).

Bilutleie gjennomsnittspriser i Sverige.

Bil
Gjennomsnittlig pris
Pris2,900 NOK (3,000 SEK)
Luksusbil
Pris2,700 NOK (2,800 SEK)

Er alkohol billigere i Sverige?

De største prisforskjellene finner vi på tobakk og alkohol. Prisene i Norge ligger på minst det dobbelte av prisene i Sverige. Alkoholprisene kan du sjekke konkret på Systembolaget og Vinmonopolet.

Når er taxi dyrest?

Påsken er rett rundt hjørnet med sine mange helligdager, og det betyr dyrere taxi. Det er store prisforskjeller hos de forskjellige taxiselskapene, og i påsken har det ekstra mye å si hvilket selskap du velger. Alle taxiselskap i Norge er pliktet å oppgi en jamførpris.

Er kaffe billigere i Sverige?

Kaffe (hele kaffebønner) – Er billig i Sverige! Oppvaskmaskinsalt. –15 kr per kg! Sjokolade.

Hvilken mat er billig i Sverige?

Knekkebrød, potetmos, ferdig frossenmat, hermetikk, margarin, frosne grønnsaker, forskjellige oster, spagetti, ris og fisk. Frossen torskefilet og rødspettefilet får du 45 prosent billigere i Sverige.

Hva koster 20 sigaretter i Sverige?

En p20-pakning med sigaretter koster 60-70 kroner i Sverige. Du kan søke opp priser på de ulike merkene i nettbutikken til for eksempel Ica Maxi .

Hvilket land drikker mest kaffe per person?

Hvorfor Finland? i følge finland.no er kaffe en naturlig del av den finske matkulturen, og dette holder finnene fast i sin førsteplass innen kaffedrikking. De er dermed den mest kaffedrikkende nasjonen i hele verden.

Hvilket land i verden drikker mest øl?

Det er ikke bare tyskerne som kan drikke øl.

Ifølge tall fra det japanske bryggeriet Kirin, er det tsjekkerne som konsumerer desidert mest øl i verden. I hele 23 år har landet toppet listen, skriver Telegraph. I 2015 drakk tsjekkerne hele 124,4 liter øl per innbygger.

Hvem drikker mest te i verden?

Te ble ikke handelsvare i Europa før etter ca. 1610, og da var kaffe for lengst etablert som drikk. Den gangen var teen veldig dyr, og det ble populært å holde teselskaper blant aristokratene som hadde råd til det. I dag er land som Kina, Irland og Storbritannia blant de største konsumentene av te.

Hvor mye kaffe drikker en gjennomsnittlig nordmann?

I snitt har vi innført om lag 40 500 tonn kaffe per år de siste ti årene. Dette tilsvarer 1 370 kopper kaffe per innbygger over 18 år, eller nesten fire kopper per dag, og gjør at nordmenn ligger på verdenstoppen i kaffedrikking.

Hvilket kjønn drikker mest kaffe?

Menn drikker i gjennomsnitt to kopper kaffe i løpet av en arbeidsdag, mens kvinner drikker litt over én kopp. Aldersmessig er det personer mellom 30 og 44 år som drikker aller mest kaffe mens de er på jobb – ca. to kopper i løpet av arbeidsdagen.

Leave a Comment