Hvor er Teknikkdeler?

Nei – vi har ingen fysiske butikker! Alt salg skjer via vår nettbutikk, der du enkelt og sikkert kan betale med Klarna. Dine kjøpte produkter sendes med BRING fra vårt lager i Malmø i Sverige og når din postkasse iløpet av 1-4 virkedager etter at orderen er sendt fra oss.

Er det trygt å handle fra Teknikkdeler?

Teknikkdeler.no står som nr. 5 av de i alt 5 beste virksomhetene i kategorien «Elektroniske reservedeler og komponenter» på Trustpilot. Teknikkdeler.no står som nr. 9 av de i alt 12 beste virksomhetene i kategorien «Elektronikkbutikk» på Trustpilot.

Er CDON en trygg side?

Noen ganger kan være vanskelig for oss i Forbrukerrådet å svare på hvilke nettbutikker som er trygge og utrygge. Dette fordi at det finnes så mange nettbutikker, og vi har ingen oversikt over alle. Men Cdon.no har eksistert veldig lenge, og de er en godt etablert nettbutikk. Så de skal være trygge å handle fra.

Hvor er Teknikkdeler? – Related Questions

Er 24hshop norsk?

Foretaket 24hshop.no (24 se Sverige AB) ble startet i Sverige den 1. august 1992.

Er CDON no norsk?

CDON er en svensk nettbutikk som blant annet selger filmer, musikk, videospill, bøker og hjemmeelektronikk.

Er det trygt å handle hos Fruugo?

Varen kom aldri, pengene ble ikke refundert, og det er umulig å komme i kontakt med fruugo eller selskapet i Polen. Styr unna fruugo.

Er 24hshop no trygt?

Er det trygt å handle hos 24hshop? Ja, det er helt trygt å handle i nettbutikken til 24hshop. Du kan bla gjennom anmeldelser hos Trustpilot for å lese omtaler om andres erfaringer med nettbutikken. Da blir du bedre forberedt på hva du kan forvente deg med tanke på leveransetid, kvalitet og service.

Er temashop no trygt?

Temashop.no handler du alltid trygt og sikkert. Vi har en rask leveringstid på 1-4 dager og 100 % prisgaranti.

Er Incover trygt?

Du kan trygt handle hos INCOVER.NO – Vi er nemlig godkjent av Trygg E-Handel. Vår nettbutikk overholder derfor gjeldende regelverk, og det betyr at du kan få råd og hjelp som forbruker.

Er LYKO ekte?

og med dette er det KJEMPEGØY at vi iblant får være eksklusive forhandlere av visse produkter. Det betyr at vi da er de eneste som SKAL selge produktene og at du kan være 1000% sikker på at du får ekte produkter hos oss på Lyko (det gjelder iof alltid!).

Er det trygt å handle på bubbleroom?

Min opplevelse er at bubbleroom er en trygg forhandler, rask på å sende ut varer (3 dager fra den var bestilt til levert) og grei kvalitet for prisen på varer. De svarer også raskt på kundeservice. Anmeldelsen er basert på flere kjøp fra dem.

Hva skjer med klær som ikke blir solgt?

Det betyr at klærne kjedene donerer ikke selges i Norge, men sendes ut av landet. Klærne sendes gjerne først til sortering i et land, før de ender opp på bruktmarkeder i et annet.

Har Villoid toll?

Har du hørt om Villoid før? I utgangspunktet var dette en app som var (og er) på topp over apples beste apper i verden, men nå har de nettopp lansert nettbutikk også – og det beste av alt er at de sender fra Norge! Det betyr fri frakt, rask levering og null stress med toll.

Hvor lang leveringstid Bubbleroom?

Leveringstiden er 2-6 virkedager, fra du la inn din bestilling. Du får pakken levert i postkassen eller til nærmeste utleveringssted beregnet utifra pakkens størrelse. Frakten er 59 kr, fraktfritt ved ordre over 799 NOK.

Hvor fort leverer SheIn?

Når jeg bestiller fra Shein bruker jeg å få pakken etter 2-3 uker. Det tar litt tid, men det er totally worth it. Om du bestiller for over 30 dollar (som tilsvarer ca 270 kroner) får du gratis frakt.

Hvor lang tid SheIn?

SheIn estimerer leveringstiden til 5-8 dager. Du kan velge mellom ulike sikre og etablerte betalingsløsninger som Visa, Paypal, Mastercard med flere.

Hvor mye koster frakt på Bubbleroom?

Når du returnerer en vare koster det alltid kr 59,- Avgiften dekker transport til vårt lager der vi inspiserer varen og pakker den om før den legges inn i vår lagersaldo igjen.

Hvor mye kan man kjøpe på shein uten å få toll?

Hvis du bestiller klær fra de til mer enn 350 NOK inkl frakt vil pakka bli fortolla av fraktselskapet. Det er den totale verdien på sendingen + frakt som gjelder, ikke pr vare. På klær må du betale 25% merverdiavgift og 10,7% tollavgift.

Hvor mye for gratis frakt Zalando?

Hos oss får du fri frakt på bestillinger over 299 kr ved standard levering*. Ved kjøp under dette beløpet, er fraktkostnaden 39 kr. Hvis du returnerer hele ordren, vil vi også refundere fraktkostnaden**.

Leave a Comment