Hvem eier Byggmakker?

Byggmakker og Onninen, som eies av finske Kesko, er nemlig Norges skiskytterforbund (NSSF) sine nye samarbeidspartnere.

Har Byggmakker prisgaranti?

Hos Byggmakker har vi har alltid gode priser på både maling og beis, men skulle du finne identiske varer til en lavere pris hos en av våre konkurrenter, så matcher vi prisen. Garantert. Vi matcher alle identiske varer dersom det legges frem bevis på at malingen er billigere hos en konkurrent.

Hvor mange ansatte Byggmakker?

Byggmakker
Byggmakker Handel AS
Produkt(er)Trelast, verktøy, interiør og bygg.
StyrelederTerho Kalliokoski
Adm. dir.Knut Strand Jacobsen
Antall ansatte2700

Hvem eier Byggmakker? – Related Questions

Hva er klikk og hent?

Klikk og hent er enkel måte å reservere varer på i butikkens nettbutikk. Du velger selv når du vil hente varene (ofte innen 24 timer). Varene klargjøres av butikken og mange butikker sender ut en sms varsel når varen er klar til å hentes. Dette sikrer både kunden og butikken en god, enkel og rask handel.

I hvilket tv program er Bygger n hovedleverandør av byggevarer?

Sesong 8 kan du nå se når som helst på Viaplay. Også i år er Bygger’n stolt hovedleverandør av byggevarer.

Har Maxbo Prismatch?

Ja, i de fleste tilfeller er det lik pris. I noen tilfeller vil det være kampanjer som kun er tilgjengelig på nett eller i varehus.

Hvem eier Maxbo?

Løvenskiold-Vækerø er en familiebedrift som eies av Carl Otto Løvenskiold. Løvenskiold Handel er konsernets største virksomhetsområde, og eier og driver bo- og byggevarekjeden MAXBO. MAXBO har en solid posisjon i markedet med over 60 MAXBO byggevarehus, MAXBO Stormarkeder og MAXBO Proff.

Hva er prisløfte?

Prisløfte: Innebærer at kjeden gir deg prisavslag dersom du kan dokumentere at konkurrerende butikker selger den aktuelle varen til lavere pris. Kalles også “prisgaranti”.

Har Obs Bygg prisgaranti?

Lavprisløftet gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner et Obs BYGG varehus. Vi matcher alle priser uten diskusjon. Dersom du, på tross av vår prissjekk, kan påvise at en identisk vare selges til en lavere pris hos en norsk konkurrent, får du varen til den samme prisen som konkurrenten tilbyr.

Hvem eier Obs BYGG?

Coop Norge

Coop driver også mer enn hundre byggevarehus i kjedene Obs Bygg, Extra Bygg og Coop Byggmix, i tillegg til flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro.

Hva betyr 30 dagers prisløfte?

Prisløftet gjelder mot lokale, konkurrerende butikker i de byene du finner et XXL-varehus. Dersom du kan kjøpe identisk vare til en lavere pris enn du betalte hos oss innen 30 dager etter kjøpsdatoen hos oss, betaler vi deg differansen tilbake.

Hvor mange Obs BYGG i Norge?

Med det nye varehuset i Alta har Obs BYGG nå 57 varehus fordelt i Norge. Her finner du alt du trenger til hus, hytte og hage innen et stort utvalg kategorier.

Hvilken Coop er billigst?

Svaret er faktisk at både Norgesgruppen og Coop har hver sine billigkjeder med henholdsvis Kiwi og Coop Extra, og disse to sammen med Rema 1000 utgjør dagligvarebutikkene hvor du handler dagligvarer billigst. Om man vil ha dagligvarer billigst mulig bør man altså handle på enten Coop Extra, Kiwi eller Rema 1000.

Hvilken Coop butikk er størst?

Og hvem er vi? Billigbutikken med supermarkeds- utvalg! Extra er Coop sin største og viktigste lavpriskjede hvor kundene får alle sine hverdagsfavoritter til Extra lave priser. Extra er blant Norges billigste dagligvarekjeder og kjeden har vunnet flere lavprisbørser de siste årene.

Er COOP det samme som extra?

Extra er lavpriskjeden til Coop og har over 500 butikker, fra Mandal i sør til Honningsvåg i nord.

Når kommer kjøpeutbytte Coop 2022?

Utbyttet settes automatisk inn på din medlemskonto i februar året etter opptjeningsåret. Lar du pengene bli stående på medlemskontoen, får du automatisk renter på dem.

Hvor mye tjener man på Coop Extra?

Det vi vet, er at for en som har fylt 18 er det nokså normalt med ca 150,- i timen, gjerne med ting som kveldstillegg og helgetillegg oppå det.

Hvem som eier Coop?

Coop Norge SA (Tidligere kjent som Coop Norden AB, Coop NKL og før dette Norges Kooperative Landsforening (NKL) er et norsk selskap som gjennom medlemskap eies av 87 norske samvirkelag.

Hva tjener Coop sjefen?

Disse får utbetalt 44,1 millioner kroner i kundeutbytte for fjoråret, eller i gjennomsnitt litt over 400 kroner per person. Årsmeldingen for 2021 viser at administrerende direktør Dag Roger Rinde hadde 2.715.117 kroner i lønn. I tillegg kommer 279.365 kroner i annen godtgjørelse.

Leave a Comment