Hvor mange butikker har Sirkus Shopping?

Velkommen til Sirkus Shopping med ca 100 butikker og serveringssteder. På Sirkus finner du ca 55 bedrifter innenfor helse og næring i 3. – og 4. etg.

Hva var før Sirkus Shopping?

Historie. Sirkus Shoppings forløper var KBS kjøpesenter (eller bare KBS) som ble etablert i 1993 og hadde 47 butikker. Navnet kom fra de tre grunnleggerne: Kjerringvåg (K), Bringedal (B) og Sjømo (S). KBS kjøpesenter var eid av Realinvest.

Hvilket kjøpesenter er størst i Trondheim?

City Lade er Trondheims største kjøpesenter og har et stort utvalg spennende butikker og spisesteder. Kjøpesenteret ligger på Lade, 2,5 kilometer nordøst for sentrum.

Hvor mange butikker har Sirkus Shopping? – Related Questions

Er sirkus lov i Norge?

Fremvisning av dyr for underholdningens skyld var forbudt i Norge fra 1973 til 2010. Både sirkus og zoo fikk likevel lov å kjøre sitt eget løp, og dispensasjoner ble gitt som ren rutine. Med den gjeldende dyrevelferdsloven av 2010 er fremvisning av dyr i prinsippet tillatt – men regelverket har likevel blitt strengere.

Hva het brød og sirkus før?

Panem et circenses er latin og betyr ‘brød og sirkus, brød og sirkusleker’, og var etter sigende hva den romerske allmuen forlangte i keisertiden (fra 30 fvt.) for å være tilfreds.

Når ble sirkus oppfunnet?

Det moderne sirkus

Det moderne sirkuset starter egentlig i 1768 da den britiske kunstrytteren Philip Astley oppdaget at sentrifugalkraften gjorde det mulig å stå på hesteryggen når hesten galopperte i sirkel.

Hvor kommer uttrykket brød og sirkus fra?

Uttrykket stammer fra en satire av den romerske dikter Juvenalis som levde fra ca. 55 til ca. 135 e.Kr. I denne sammenheng refererer «brød og sirkus» til den romerske politiske elites praksis med å dele ut gratis brød og avholde store offentlige arrangementer (f.

Hva heter busstoppet ved Sirkus Shopping?

Bussholdeplassen rett utenfor senteret heter Strindheim. Flybussen stopper her. Holdeplassene heter Strindheim 1, Strindheim 2, Strindheim 3 og Strindheim 4. Det er daglig 1400 avganger fra holdeplassene på Sirkus Shopping.

Hvor lang tid tar flybussen fra Værnes til Trondheim sentrum?

Direkterute mellom Trondheim sentrum og Værnes, kun 25 minutt fra Solsiden til Værnes. Stopper like utenfor døren hos de fleste hotell i Trondheim Sentrum.

Hvor ofte går flybussen i Trondheim?

Flybussen kjører mellom Værnes og Trondheim hvert 10. minutt på hverdager, og det meste av søndag. Avgang til Trondheim hvert 10. minutt det meste av døgnet.

Hvordan komme seg fra Trondheim sentrum til Værnes?

Med tog TrondheimVærnes kommer du deg raskt og enkelt fra sentrum av Trondheim til avgangshallen på Værnes. Det er over 20 avganger fra Trondheim S i døgnet, slik at du finner en togavgang som passer innsjekkingstiden din.

Hva koster taxi Trondheim Værnes?

Flytaxi Værnes
FLYTAXI SINGELFLYTAXI DOBBEL
Fra1 person2 personer
Trondheim460,-720,-
Bratsberg/Tiller bru590,-855,-
Byneset – Bosberg705,-995,-

Hvor mye koster Flybussen Trondheim?

Flybuss og rutebuss

Billett kan du kjøpe på bussen, eller forhåndskjøpe med Vipps eller på nett. Hvis du kjøper billett på flybussen.no får du voksenbillett (én vei) for 136 kroner, mot 160 kroner hvis du kjøper på bussen eller med Vipps.

Er Værnes i sone A?

Flyplassen ligger i sone A, så om du for eksempel skal til Trondheim trenger du billett for én sone. Se informasjon om soner og sonekart. Vi gjør oppmerksom på at AtBs billetter ikke er gyldig på Værnesekspressen.

Er Ahus sone 1?

Hele T-banenettet er i sone 1. Sonekart for Oslo og Akershus.

Hvilken sone er Orkanger?

Sone C3 består i hovedsak av deler av Orkland, Rennebu og Oppdal.

Hvordan betale flybuss i Trondheim?

Værnes-ekspressen tar kun NOK og de fleste debit og kredittkort (VISA, Electron, MaestroCard og MasterCard). Tur/retur billetter kjøpt på bussen er gyldig i 3 måneder fra kjøpsdato. I følge med en voksen reiser inntil fire barn til og med 16 år gratis med Værnesekspressen.

Er det toalett på flybuss?

Ja. Det er toalett på alle busser.

Er flybuss gratis?

Inntil 4 barn 4-15 år reiser gratis sammen med én voksen som betaler ordinær voksenbillett, såkalt familierabatt. Familierabatten gjelder ikke for skoleklasser, idrettslag eller større grupper som reiser sammen. Barn fra 4 til og med 15 år som ikke reiser i følge med en fullt betalende voksen, betaler barnebillett.

Leave a Comment