Hvem eier pluss mobil?

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi er i familie med mange kjente merkevarer, som Dagbladet, KK, Se og Hør og en rekke andre magasiner. Gjennom mer enn 175 år har Aller Media utgitt blader, magasiner og aviser, og satt dagsorden i viktige samfunnsspørsmål.

Hvilke mobilabonnement har Telenor dekning?

Mobiloperatører som tilbyr mobilabonnementTelenor sitt nettverk:
 • Telenor Mobil.
 • Fjordkraft Mobil.
 • Gudbrandsdal Energi Mobil.
 • Happybytes.
 • NorgesEnergi Mobil.
 • Nortel.
 • PlussMobil.
 • Release.

Hvordan bytte mobil abonnement?

Hvordan bytter jeg mobilabonnement? Det er enkelt å bytte mobilabonnement. Er du utenfor bindingstid, trenger du kun å kontakte din nye mobiloperatør og velge nytt abonnement, så fikser mobiloperatøren resten. Husk at mobiltelefonnummeret er ditt, og tas med når du velger ny leverandør.

Hvem eier pluss mobil? – Related Questions

Hvor ofte bytter du mobil?

En trend i det norske mobilmarkedet det siste tiåret har vært stadig synkende utskiftning av mobilparken hos folk flest. Fra rundt tusenårsskiftet har nordmenn gått fra å i gjennomsnitt bytte mobil hvert år eller annethvert år til nå rundt hvert tredje år.

Hvordan overføre data fra gammel til ny mobil?

 1. Slå på den nye enheten.
 2. Trykk på Start.
 3. Koble til et Wi-Fi-nettverk når du blir bedt om det.
 4. Velg å kopiere apper og data fra den gamle enheten. Anbefalt: Hvis du har en kabel for å koble sammen enhetene, følger du veiledningen på skjermen for å kopiere dataene.
 5. Sjekk tekstmeldingene, bildene og videoene dine.

Hvordan si opp telefonabonnement?

Oppsigelse av abonnement kan gjøres ved å: Kontakte kundesenteret på chat eller 924 05 050.

Kan man bytte abonnement når man har svitsj?

Valgfritt abonnement uten binding

Velg et abonnement som passer best for deg, helt uten binding – så du kan endre det etter behov. Du kan når som helst si opp abonnementet, men du må ha et Telia-abonnement når du inngår en SVITSJ-avtale, og ved bytte til ny mobil etter 12 måneder.

Hvordan avslutte et abonnement på en app?

Slik sier du opp et ubrukt forhåndsbetalt abonnement:
 1. Åpne Google Play-appen .
 2. Trykk på profilikonet øverst til høyre.
 3. Trykk på Betalinger og abonnementer Abonnementer.
 4. Velg abonnementet eller det forhåndsbetalte abonnementet du vil si opp.
 5. Trykk på Si opp abonnementet.
 6. Følg veiledningen.

Hvordan swapper man telefon?

Hva skjer når jeg vil bytte mobil/swappe? Ny mobil med ny SWAP-avtale kjøper du enkelt i Nettbutikken, i Telenorbutikken, Elkjøp eller Power. Kjøper du ny mobil i butikk, leverer du samtidig inn den gamle der. Kjøper du ny mobil i nettbutikken, mottar du en retur-pakke for å sende den inn.

Hva lønner seg med SWAP?

Når du kjøper mobil med SWAP, betaler du ingenting i kassen. I stedet fordeles kjøpesummen over to år – slik at du betaler et fast, lavt beløp hver måned. Dette kommer kanskje godt med i en tid der stadig høyere regninger og utgifter gjør sitt innhogg i privatøkonomien til mange.

Hvor mye koster SWAP i måneden?

Med SWAP trenger du ikke å betale noe idet du kjøper deg en ny mobil.

Kan man selge en mobil med SWAP?

Ja, det kan du. Hvis SWAP-mobilen er ferdig nedbetalt, blir det som et vanlig Innbytte hvor du får pengene inn på konto. Har du en SWAP-avtale som ikke er ferdig nedbetalt, kan du swappe mobilen din på vanlig måte.

Hva skjer når SWAP går ut?

Hva skjer hvis jeg vil avslutte avtalen før det har gått 24 måneder? Du kan betale inn de resterende nedbetalingene om du ønsker det. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil).

Er det trygt å kjøpe brukt mobil?

Du har de samme rettighetene som ved kjøp av en ny mobil

For deg som er kunde er det akkurat like trygt å kjøpe en brukt mobil som det er å kjøpe en ny. Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven gjelder i akkurat samme grad, og du som forbruker har de samme rettighetene som hvis du skulle kjøpt en ubrukt telefon.

Kan jeg swappe knust mobil?

Å reparere en knust skjerm på en ny smarttelefon koster ofte mange tusen kroner. For at du skal slippe å bekymre deg, er forsikring for knust skjerm inkludert i SWAP. Skulle du derfor være uheldig å knuse mobilskjermen, reparerer Telenor dette for deg. Det eneste du trenger å betale er egenandelen.

Hvilken forsikring dekker knust skjerm?

Ved knust skjerm eller annen skade på mobilen bør du melde skaden på innboforsikringen, da denne dekker flere typer skader.

Er forsikring inkludert når du kjøper mobil med SWAP?

Kjøp ny mobil med SWAP

Skjermforsikring er alltid inkludert.

Hvordan komme seg ut av SWAP?

Hvordan avslutter jeg min SWAP-avtale? Hvis du vil avslutte SWAP-avtalen før det har gått 24 måneder, kan du betale resterende nedbetalingene. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil). Ring oss på 915 09000 hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale.

Hva står SWAP for?

Swap er en finansiell transaksjon der to aktører avtaler å bytte kontantstrømmer over tid. De vanligste typer av swap-kontrakter er valutaswap og renteswap.

Leave a Comment