Hvor får man kjøpt Lerum julebrus?

iallefall innen ica, rema, kiwi og spar butikkene.

Hvor mye sukker er det i julebrus?

Kalorier og viktig næringsinnhold i CB Julebrus 0,5l
DataMengdeEnhet
Kcal40.9kalorier
Proteingram
Karbo10.1gram
Sukker10gram

Hvem selger CB Julebrus?

CB Julebrus er en gyllen kullsyreholdig leskedrikk med fruktsmak.
Størrelse1,50 liter
UtleveringsdagerAlle dager
Ingredienserkullsyret vann, sukker, fargestoff (karamell E150d), aroma, surhetsregulerende middel, (sitronsyre).
Pantkr 3
LeverandørHansa Borg Bryggerier AS

Hvor får man kjøpt Lerum julebrus? – Related Questions

Hva er den mest solgte julebrusen i Norge?

Det er julebrusen Hamar og Lillehammer som er aller mest populær i Norge. I 2021 ble det produsert 7 millioner liter av denne, mens det til sammenligning ble produsert 1,5 million liter av Dahls.

Skal CB Julebrus legges ned?

Om lag en million liter av den søte drikken produseres hver høst. Men 2022 blir siste år det skjer i Sørlandets hovedstad. Neste år flyttes produksjonen til Sarpsborg. Med andre ord samme skjebne som CB-pilsen.

Når kommer CB Julebrus i butikken?

Deres bryggerier produserer CB Julebrus, Borg julebrus og Hansa julebrus. Hun kan fortelle at deres brusvarianter kommer i butikk i løpet av uke 42. – Tradisjonen tro lanseres julebrusen i butikk ti uker før jul, i uke 42.

Hvorfor legges CB ned?

Hansa Borg Bryggerier skal avvikle driften av Christianssands Bryggeri i Kristiansand. Årsaken er at selskapet skal legge om til mer bærekraftig drikkevareproduksjon, og at det ifølge dem ikke er nok med en oppgradering av CBs lokaler.

Når kommer julebrus i butikkene?

Julebrus er en samlebetegnelse for ulike typer norsk brus som tradisjonelt blir solgt i tida rundt jul, men som på 2000-tallet er i handelen fra oktober til januar.

Hvem lager Trio julebrus?

Trios julebrus selges hovedsaklig i Telemark og Vestfold. Tidligere ble brusen ferdigprodusert på Trio bryggeri i Skien, men etter at bryggeriet byttet navn til Union Bryggeri, har brusen blitt tappet på Mack Ølbryggeri i Tromsø. Det er Macks Ølbryggeri som eier Union Bryggeri.

Hvilken julebrus er den beste?

Norges beste julebrus: CB Julebrus

Til stort sjokk for deltakerne i testen som både var fra Innlandet og Trøndelag så ble det Sørlandet som stakk av med seieren. Christianssand Bryggeriet ble åpnet i 1856, og varemerket er eid av Hans Borg Bryggerier.

Er eventyrbrus og julebrus det samme?

I 1987 ble julebrusen erstattet med Eventyrbrus, og finner i dag veien tilbake til butikkene kun i juletiden.

Har de julebrus i USA?

Til tross for at USA er brusens hjemland, så har de jo ingen julebrustradisjon, sier Stenberg, som kan love at seriens anslag blir bra.

Hva er den eldste julebrusen?

Den første julebrusen i Norge ble etter alt å dømme laget av bergensselskapet Hansa i 1970. Deretter fulgte Hamar og Lillehammer utpå 70-tallet. Den første julebrusen fra et Oslo-bryggeri kom i 1984. I Norge varierer julebrusfargene i hovedsak fra gulbrun til rød.

Er julebrus vegansk?

Dahls julebrus, Grans, Lerum, Sørlandets, Hamar/Lillehammer, Borg, Rudolf og Nissen og Aass julebrus er bekeftet vegansk.

Er julebrus sunt?

– Ikke sunt uansett

Ernæringsfysiolog Lise von Krogh opplyser at julebrusen er så å si lik vanlig brus når det gjelder sukkerinnhold. – Det er ikke direkte farlig å drikke et glass brus nå og da. Det er noe med hvor mye og ofte du drikker som har noe å si.

Er Pepsi Max den sunneste brusen?

Pepsi max inneholder ikke sukker, kun kunstige søtningsstoffer, mens vanlig cola inneholder mye sukker. Pepsi max vil dermed være et sunnere alternativ både for kroppen og tennene dine. Når det er sagt inneholder verken pepsi max eller cola noe som helst næring, og ingen av delene er spesielt sunt.

Hva er best brun eller rød julebrus?

Rød selger best

Og den røde selger best, ifølge Anette Karlsen, kommunikasjonsansvarlig i Hansa Borg bryggerier. – Sammenligner vi halvlitersboksene, selger den røde 50 prosent bedre enn den gylne, sier Karlsen til Dagbladet.

Hvor usunt er pinnekjøtt?

– Særlig pinnekjøtt og ribbe er svært kaloritett mat. En slik middag kan gi deg hele 1600–1800 kalorier, og det er uten dessert og drikke, fastslår en annen ekspert, Lise von Krogh, ernæringsfysiolog i Bramat.no.

Hva er sunnest av ribbe og pinnekjøtt?

Kalorimessig er det ikke store forskjeller på ribbe og pinnekjøtt, det er omtrent like mye fett, og omtrent like mange kalorier: Det er 400–500 kcal per 100 gram (spiselig) ribbe, og omtrent like mye energi i 100 gram pinnekjøtt. Sistnevnte er derimot betydelig saltere enn ribbe.

Leave a Comment